2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kiyamam, tabi herkes bir şey istiyor! Ögle oluncada kimse seni düşünmüyor
Ben bunu Mevlüt için yaptırmadım kuzum, yoksa benimde gücüm asla yetmez
Birine 15, diyerine 18 Eu verdim.
Mevlüt için daha uygun bir şey yaparim, karar vermezsem arkadaşlar gibi tesbih yapa bilirim, bilmiyomki

Resimleri yükledim canim,
Ben Türkiye'de yaşamiyorum o Yüzden fiyat kıyaslamasi yapmamiz doğru olmaz ama çok pahali tutu Türkiye'de çok çok daha uygun fiyatlarda yapiliyor
ayyy isminiz Miran mı cnm bnde son günlerde bu isim üzernde duruyorum Arca ' dan sonra begendgim tek isim diyeblrm :))
Adıyla yasasın insallah :))))

Selam kizlar bursada yogin kar yagisi vardi dun gece hala devam ediyorda..neredeyse dizlere kadar geliyor..bize is tatil oldu o yuzden evde olmak gibisi yokmus :) sabah biraz tur attik esimle ayni yerde calismanin faydalari:) kapanisi bkr fotoyla yapayim hamile gibi gozUkmeye bilirim ama top gibi oldu iyice hehe

Eklentiler

• 20150219_121521.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 139
Cok ama coooooookkkkk sıkıldım. Eğer çalışiyo olsaydım son haftalara kadar çalışırdim evde olmak çok sıkıcı gerçekten. Bi an önce nisan mayis gelsin istiyorum bebeğim dogsaydi hayirlisiyla sabrimin sonuna geldim diyebilirim. Ayakları kafası elimin içine geliyor artık hareket ettikce tutup disari çekmek istiyorum yaaa

Kızlar ben de aşırı akıntı var çok tedirgin oluyorum. Koku, kaşıntı yanma yok ama kasıklarımda ağrı da var. Aynı durumda olan var mı neden böyle oluyor

Bu havalarda çalışmak da çook zor canım. Sen boşver evin kıymetini bil :) Mersinde bile kar yagdı 50 yıl aradan sonra diğer yerler nasıldır düşünemiyorum bile.. Bu arada bi an once mayısın gelmesini ben de istiyorum. Çok merak ediyorum bebeğimi, anneliğimi

evde olmak sıkıcıdır evet ama işte olunca da keske evdeolsam da biraz uzansam diyorsun... hele bir de özel sektorde calısıyorsan hersey daha da berbar, izin yok tatil yok hiç bir şey yok ve sürekli aynı verimi bekleyen insanlar tepende...

ayyy isminiz Miran mı cnm bnde son günlerde bu isim üzernde duruyorum Arca ' dan sonra begendgim tek isim diyeblrm :))
Adıyla yasasın insallah :))))
Âmin! Ismimiz miran teyzesi ama babasina çok beyendiremedim galiba, ikinci bir isim daha istiyor arca ismide çok değişik, ne demek acaba siz tam olarak karar veremedinizmi yani?

Kizlar hergun bana tekme tokat girisen oglum dunden beri cok az hareket ediyor ama sanki sirtini donmus gibi

az kaldı Allahın izniyle annesi

Sağol canım inşallah ya.sorunsuz bitirebilsek şu hamileliği hayırlısıyla da kavuşsak bebeklerimize inşallah.senin kaç çıkmıştı ilk testte?

Sağol canım inşallah ya.sorunsuz bitirebilsek şu hamileliği hayırlısıyla da kavuşsak bebeklerimize inşallah.senin kaç çıkmıştı ilk testte?
Benim çok yüksekti 187 çıkmıştı. Ama 100 grlıkta 4 değer de normaldi :)

Otur ne guzel sicacik evde calismk eziyt sirt agrisi ayak bel zor canim

kız anneleri lcwaikiki'nin kız bebek yeni gelenlerine baktınız mı öyle güzel şeyler var ki hepsine bayıldım. erkek kıyafeti beğenmek bulmak ne zor :/ benim oğlana baktım bi şey beğenemedim kız bebeğe de bakayım dedim hepsi birbirinden güzel hele fuşya bir tütü etek var bayıldım bayıldım

şu elbisenin güzelliğine ne demeli?

bilsem ki ikinci kız olacak hiç durmam bir iki seneye hemen yaparım ♥♥

Hangi cantayı alsam karar veremedim günlük gezme icin degil de daha cok dogumda hastaneye götürmek icin hazırlıycam sizce??
Bugün hastanede doğuma gelen bir kadın vardı.bildiğiniz çekçekli valizle gelmişler doğuma.eşi taşıyordu.vay be dedim.bende o kadar eşya alırmıyım diyorum ama kesin sığmaz onca malzeme çantaya falan.

kızlar benim sat'a göre tahmini doğum tarihim 29.05 tahminen 37. hafta doğum iznim ne zaman denk geliyor kafam karıştı nisan son mu yoksa mayıs ilk haftası mı?

Guzelmis canim gule gule kullan bende bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…