- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
Kiyamam, tabi herkes bir şey istiyor! Ögle oluncada kimse seni düşünmüyorya evet türkiyede oraya göre uygun olabilir ama bana göre yine pahalı :)))) çünküm biz kalabalık aileyiz. eşim tarafı da çok kalabalık. mevlütte nerden baksak 120 kişi rahat olur. ben dedim yakınlarımızı çağıralım. yok dio anneler. para bizden çıkçak düşünen yokki :)))9
ayyy isminiz Miran mı cnm bnde son günlerde bu isim üzernde duruyorum Arca ' dan sonra begendgim tek isim diyeblrm :))Resimleri yükledim canim,
Ben Türkiye'de yaşamiyorum o Yüzden fiyat kıyaslamasi yapmamiz doğru olmaz ama çok pahali tutuTürkiye'de çok çok daha uygun fiyatlarda yapiliyor
Bu havalarda çalışmak da çook zor canım. Sen boşver evin kıymetini bil :) Mersinde bile kar yagdı 50 yıl aradan sonra diğer yerler nasıldır düşünemiyorum bile.. Bu arada bi an once mayısın gelmesini ben de istiyorum. Çok merak ediyorum bebeğimi, anneliğimiCok ama coooooookkkkk sıkıldım. Eğer çalışiyo olsaydım son haftalara kadar çalışırdim evde olmak çok sıkıcı gerçekten. Bi an önce nisan mayis gelsin istiyorum bebeğim dogsaydi hayirlisiyla sabrimin sonuna geldim diyebilirim. Ayakları kafası elimin içine geliyor artık hareket ettikce tutup disari çekmek istiyorum yaaa
Adanadayim canim 32 kadar idare etceHangi şehirdesin bilmiyorum ama kar kış kıyamet yazık sana 30 Damien ayrılmayı düşünmüyorumuzun yada raporla
Cok ama coooooookkkkk sıkıldım. Eğer çalışiyo olsaydım son haftalara kadar çalışırdim evde olmak çok sıkıcı gerçekten. Bi an önce nisan mayis gelsin istiyorum bebeğim dogsaydi hayirlisiyla sabrimin sonuna geldim diyebilirim. Ayakları kafası elimin içine geliyor artık hareket ettikce tutup disari çekmek istiyorum yaaa
Âmin! Ismimiz miran teyzesi ama babasina çok beyendiremedim galiba, ikinci bir isim daha istiyorayyy isminiz Miran mı cnm bnde son günlerde bu isim üzernde duruyorum Arca ' dan sonra begendgim tek isim diyeblrm :))
Adıyla yasasın insallah :))))
Cok ama coooooookkkkk sıkıldım. Eğer çalışiyo olsaydım son haftalara kadar çalışırdim evde olmak çok sıkıcı gerçekten. Bi an önce nisan mayis gelsin istiyorum bebeğim dogsaydi hayirlisiyla sabrimin sonuna geldim diyebilirim. Ayakları kafası elimin içine geliyor artık hareket ettikce tutup disari çekmek istiyorum yaaa
Sağol canım inşallah ya.sorunsuz bitirebilsek şu hamileliği hayırlısıyla da kavuşsak bebeklerimize inşallah.senin kaç çıkmıştı ilk testte?Allah acil şifalar versin annene, inşallah bunu da yener. Sana da kolaylıklar versin canım.
Benim de daha hiç bişeyim yok sayılır. En önemli eksiğimiz tamam ama tırnak makası :) Tabi bi kaç tane de kıyafet var şimdilik. Çok hevesleniyorum ama karar veremiyorum büyük eşyalara daha. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
Havlular çok güzel ve kullanışlı olmuş :)
toistcim hem bebek odan ve araban bitmiş ne güzel büyük olanlar. Darısı bana da olsun :) Güle güle kullan hepsini inşallah, sağlık ve huzurla. Annene de geçmiş olsun bu arada, Allah acil şifalar versin.
Ama yerim ben bunuuu
Ne güzel görmüşsün bebişini. Maşallah sağlıklı olsunlar da en önemlisi o. Şeker benim de yüksek çıkmıştı 50 grlıkta ,100 grlık yaptırdım onda iyi çıktı değerler. İnşallah sende de öyle olur :)
Benim çok yüksekti 187 çıkmıştı. Ama 100 grlıkta 4 değer de normaldi :)Sağol canım inşallah ya.sorunsuz bitirebilsek şu hamileliği hayırlısıyla da kavuşsak bebeklerimize inşallah.senin kaç çıkmıştı ilk testte?
Otur ne guzel sicacik evde calismk eziyt sirt agrisi ayak bel zor canimCok ama coooooookkkkk sıkıldım. Eğer çalışiyo olsaydım son haftalara kadar çalışırdim evde olmak çok sıkıcı gerçekten. Bi an önce nisan mayis gelsin istiyorum bebeğim dogsaydi hayirlisiyla sabrimin sonuna geldim diyebilirim. Ayakları kafası elimin içine geliyor artık hareket ettikce tutup disari çekmek istiyorum yaaa
çoooook şeker tam bir bıdık
Bugün hastanede doğuma gelen bir kadın vardı.bildiğiniz çekçekli valizle gelmişler doğuma.eşi taşıyordu.vay be dedim.bende o kadar eşya alırmıyım diyorum ama kesin sığmaz onca malzeme çantaya falan.Hangi cantayı alsam karar veremedim günlük gezme icin degil de daha cok dogumda hastaneye götürmek icin hazırlıycam sizce??
Guzelmis canim gule gule kullan bende bakayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?