- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
Karnın gergin ya güzelim kolay mı ikiz taşımak, onlar senin anneliğinin nişanesi öyle düşün, nemli tut vücudunu.. Yavruların ne yapıyor? Nasıl gidiyor hamilelik?kızlar ben çatlamaya başladım. karnımın alt tarafı kasıklara doğru kırmızı kırmızı olmuş. görünce çok moralim bozuldu. çok kilo da almadım aslında ama ikiz olunca karnım çok geriliyor. hep yağlanıcam artık. bu hafta çok kaşınmıştı karnım ama anlamadım alt taraf olunca göremedim. siz de dikkat edin yağlanın çatlak olmadan
Çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın yavrun :)Resimleri yükledim canim,
Ben Türkiye'de yaşamiyorum o Yüzden fiyat kıyaslamasi yapmamiz doğru olmaz ama çok pahali tutuTürkiye'de çok çok daha uygun fiyatlarda yapiliyor
Berreeciğim :) Karla mücadelen çok güzel :):) Burda da var baya kar ama ben işe geldim hıh :) Yavruna iyi bak çok dolaşma bakıym kayarsın :)Selam kizlar bursada yogin kar yagisi vardi dun gece hala devam ediyorda..neredeyse dizlere kadar geliyor..bize is tatil oldu o yuzden evde olmak gibisi yokmus :) sabah biraz tur attik esimle ayni yerde calismanin faydalari:) kapanisi bkr fotoyla yapayim hamile gibi gozUkmeye bilirim ama top gibi oldu iyice hehe
Minnakım yerim seni ben ya, inşallah atanırsın canım sen de, derslerini ihmal etme, çalışabildiğin her fırsatta çalış, pes etme, hem bak tek maaş zorlayacak sizi bir süre sonra, hem de o kadar emek verdin okudun bari karşılığını gör :):) Yavrunu da yerim senin kafasıymış, öperim onu :)Cok ama coooooookkkkk sıkıldım. Eğer çalışiyo olsaydım son haftalara kadar çalışırdim evde olmak çok sıkıcı gerçekten. Bi an önce nisan mayis gelsin istiyorum bebeğim dogsaydi hayirlisiyla sabrimin sonuna geldim diyebilirim. Ayakları kafası elimin içine geliyor artık hareket ettikce tutup disari çekmek istiyorum yaaa
EEEE kendin diyosun sırtını döndü diye, onun da dinlenmeye hakkı var dimi hıh :)Kizlar hergun bana tekme tokat girisen oglum dunden beri cok az hareket ediyor ama sanki sirtini donmus gibi
Dunden beri hicmi donmez artik icime sikinti girdi resmenKarnın gergin ya güzelim kolay mı ikiz taşımak, onlar senin anneliğinin nişanesi öyle düşün, nemli tut vücudunu.. Yavruların ne yapıyor? Nasıl gidiyor hamilelik?
Çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın yavrun :)
Berreeciğim :) Karla mücadelen çok güzel :):) Burda da var baya kar ama ben işe geldim hıh :) Yavruna iyi bak çok dolaşma bakıym kayarsın :)
Minnakım yerim seni ben ya, inşallah atanırsın canım sen de, derslerini ihmal etme, çalışabildiğin her fırsatta çalış, pes etme, hem bak tek maaş zorlayacak sizi bir süre sonra, hem de o kadar emek verdin okudun bari karşılığını gör :):) Yavrunu da yerim senin kafasıymış, öperim onu :)
EEEE kendin diyosun sırtını döndü diye, onun da dinlenmeye hakkı var dimi hıh :)
Hmm bence de çok yüksek değil değerim ama doktorun dediğini de yapmazsam da Allah kotusun sorun olursa sonra çok üzülürüm.yaptırorım ya baya zaman aç kalıcaz ya ondan korkuyorum.miğdem bulanırsa yandık.Benim çok yüksekti 187 çıkmıştı. Ama 100 grlıkta 4 değer de normaldi :)
Arca temiz namuslu demek.wallahi kesin olmamakla beraber gecen haftaya kadar Cumhur Arca düşüyodk Cumhur dedemizin adı ama son bir haftadır Miran ismini sayıklıyorm ama annemlerin içine pek sinmedi belkide Cumhur Arca ya alıştıkları için olabilr.Ama bana cok farklı ve karizmatik geldi dogrusu Miran.Yanına bi isim daha ekleyecekseniz sesli harfle başlayan bi isim ekleyin bence cnm meselaÂmin! Ismimiz miran teyzesi ama babasina çok beyendiremedim galiba, ikinci bir isim daha istiyorarca ismide çok değişik, ne demek acaba siz tam olarak karar veremedinizmi yani?
8 mayıs canım :)kızlar benim sat'a göre tahmini doğum tarihim 29.05 tahminen 37. hafta doğum iznim ne zaman denk geliyor kafam karıştı nisan son mu yoksa mayıs ilk haftası mı?
Çocukla çocuk olunmaz elifcim :):) Uğraşma sabiyle :)Dunden beri hicmi donmez artik icime sikinti girdi resmendonsun artik yaaaa
Makızlar benim sat'a göre tahmini doğum tarihim 29.05 tahminen 37. hafta doğum iznim ne zaman denk geliyor kafam karıştı nisan son mu yoksa mayıs ilk haftası mı?
8 mayıs canım 37.Haftanın dolduğu tarih.benim de aynı günkızlar benim sat'a göre tahmini doğum tarihim 29.05 tahminen 37. hafta doğum iznim ne zaman denk geliyor kafam karıştı nisan son mu yoksa mayıs ilk haftası mı?
gunde bır dıyo ama ıstersen ıkı kere yap canımbenim evde vardı bio oil ama tatlı badem yağı kullanıyodum. şimdi bio oille sabah akşam yağlanıcam
ben yedim bıkac kereden bişey olcagını sanmıyorum canımkızlar sorması ayıp kokoreç yediniz mi benim canım çekti
Sağol canim, en Güzeli sizin olsun inşallah!Karnın gergin ya güzelim kolay mı ikiz taşımak, onlar senin anneliğinin nişanesi öyle düşün, nemli tut vücudunu.. Yavruların ne yapıyor? Nasıl gidiyor hamilelik?
Çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın yavrun :)
Berreeciğim :) Karla mücadelen çok güzel :):) Burda da var baya kar ama ben işe geldim hıh :) Yavruna iyi bak çok dolaşma bakıym kayarsın :)
Minnakım yerim seni ben ya, inşallah atanırsın canım sen de, derslerini ihmal etme, çalışabildiğin her fırsatta çalış, pes etme, hem bak tek maaş zorlayacak sizi bir süre sonra, hem de o kadar emek verdin okudun bari karşılığını gör :):) Yavrunu da yerim senin kafasıymış, öperim onu :)
EEEE kendin diyosun sırtını döndü diye, onun da dinlenmeye hakkı var dimi hıh :)
Yani sağlıklı olursak inşallah öyle yapalım, ben nisan 15'den sonra bebeğin ve benim çantamı hazırlayacağım, eve bir yardımcı alacağım temizlik için, sonra da bol bol eşim ve kızıma zaman ayıracağım yürüyüş yapacağım :):)
Resimleri yükledim canim,
Ben Türkiye'de yaşamiyorum o Yüzden fiyat kıyaslamasi yapmamiz doğru olmaz ama çok pahali tutuTürkiye'de çok çok daha uygun fiyatlarda yapiliyor
Ya ama herkes bir şey diyor, biz tam bin tane isim söyledik beyenmediler, herkes bir şey derken hiç düşünmüyorlar, insan üzülüyorArca temiz namuslu demek.wallahi kesin olmamakla beraber gecen haftaya kadar Cumhur Arca düşüyodk Cumhur dedemizin adı ama son bir haftadır Miran ismini sayıklıyorm ama annemlerin içine pek sinmedi belkide Cumhur Arca ya alıştıkları için olabilr.Ama bana cok farklı ve karizmatik geldi dogrusu Miran.Yanına bi isim daha ekleyecekseniz sesli harfle başlayan bi isim ekleyin bence cnm mesela
Miran Arca
Miran Alp
Miran Ege
arada ulama olunca hem birlikte soyleniyor hemde kulağa daha hoş geliyor bence nacizane fikrim :))))
Evetaynı şekilde düşünüyorum bende canım
aa aynı nerdeysegüle güle kullan canım sende
O sabi mayista bi gelsin totosunu isircamÇocukla çocuk olunmaz elifcim :):) Uğraşma sabiyle :)
Canım biz de aldık o ateş ölçeri :)kızlar herkese merhaba dün işyerine geldik elektrik yoktu geri eve döndük teldende kk'yı okumak zor geliyor dün hiç giremedim inşallah hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir umarım çoğunu okudum ama atladıklarım olabilir
@toist o oda nedir yahu orada uyuyacak bebişini yerim ben çok güzelmiş canım odası meleğinin inşallah güzel günlerde kullanırsınız
kızlar bu sabah işe gelirken a101'de ateş ölçer vardı girdim 2 yıl garanti verdiği için aldım
Eki Görüntüle 1422503
Geçen gün bahsetmiştim iki hafta önce İzniğe tatile gitmiştik yazlığımıza ordan Bursaya çarşısına gittik gezmeye mevlütte kurabiye ve mevlüt şekeri hediye olarak verecektim hatıralık birşey kafama hiç oturmamıştı buz dolabı süsleri artık geçti kokulu taş ve sabunlarında kalıcı olacağını düşünmüyordum ve Bursada çarşıdaki havluları görünce hemen sipariş verdim ve dün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülün ucuna da güzel bir etiket yaptırdık mı tamamdır...
Eki Görüntüle 1422508 Eki Görüntüle 1422513 Eki Görüntüle 1422514 Eki Görüntüle 1422515
Canim hem ozele hemde devlete gidiyorum medical park ertan ozturke gidiyorum fiyatida gayet uygun ve cok ilgili bir doktorAnkaradaki annelerr hangi hastanelere gidiyorsunuz acepp?
Canim hem ozele hemde devlete gidiyorum medical park ertan ozturke gidiyorum fiyatida gayet uygun ve cok ilgili bir doktor
ben de öyle işten yeni geldim.canım şırdan dolması istiyor.bulunduğum şehirde yapan yer yok galiba.mumbar yada paça yemek için eşimi aradım sözleştik.onu bekliyorum açımmmmmm:)Canım biz de aldık o ateş ölçeri :)
Kızlar ben cook acikiyorum abur cuburu hamuru tamamen kestim arada kaçamak yapıyorum tabi ama hep açım doymuyorum sanki yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?