2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Karnın gergin ya güzelim kolay mı ikiz taşımak, onlar senin anneliğinin nişanesi öyle düşün, nemli tut vücudunu.. Yavruların ne yapıyor? Nasıl gidiyor hamilelik?

Resimleri yükledim canim,
Ben Türkiye'de yaşamiyorum o Yüzden fiyat kıyaslamasi yapmamiz doğru olmaz ama çok pahali tutu Türkiye'de çok çok daha uygun fiyatlarda yapiliyor
Çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın yavrun :)

Berreeciğim :) Karla mücadelen çok güzel :):) Burda da var baya kar ama ben işe geldim hıh :) Yavruna iyi bak çok dolaşma bakıym kayarsın :)

Minnakım yerim seni ben ya, inşallah atanırsın canım sen de, derslerini ihmal etme, çalışabildiğin her fırsatta çalış, pes etme, hem bak tek maaş zorlayacak sizi bir süre sonra, hem de o kadar emek verdin okudun bari karşılığını gör :):) Yavrunu da yerim senin kafasıymış, öperim onu :)

Kizlar hergun bana tekme tokat girisen oglum dunden beri cok az hareket ediyor ama sanki sirtini donmus gibi
EEEE kendin diyosun sırtını döndü diye, onun da dinlenmeye hakkı var dimi hıh :)

Dunden beri hicmi donmez artik icime sikinti girdi resmen donsun artik yaaaa

Benim çok yüksekti 187 çıkmıştı. Ama 100 grlıkta 4 değer de normaldi :)
Hmm bence de çok yüksek değil değerim ama doktorun dediğini de yapmazsam da Allah kotusun sorun olursa sonra çok üzülürüm.yaptırorım ya baya zaman aç kalıcaz ya ondan korkuyorum.miğdem bulanırsa yandık.

Âmin! Ismimiz miran teyzesi ama babasina çok beyendiremedim galiba, ikinci bir isim daha istiyor arca ismide çok değişik, ne demek acaba siz tam olarak karar veremedinizmi yani?
Arca temiz namuslu demek.wallahi kesin olmamakla beraber gecen haftaya kadar Cumhur Arca düşüyodk Cumhur dedemizin adı ama son bir haftadır Miran ismini sayıklıyorm ama annemlerin içine pek sinmedi belkide Cumhur Arca ya alıştıkları için olabilr.Ama bana cok farklı ve karizmatik geldi dogrusu Miran.Yanına bi isim daha ekleyecekseniz sesli harfle başlayan bi isim ekleyin bence cnm mesela
Miran Arca
Miran Alp
Miran Ege
arada ulama olunca hem birlikte soyleniyor hemde kulağa daha hoş geliyor bence nacizane fikrim :))))

kızlar benim sat'a göre tahmini doğum tarihim 29.05 tahminen 37. hafta doğum iznim ne zaman denk geliyor kafam karıştı nisan son mu yoksa mayıs ilk haftası mı?
Ma
kızlar benim sat'a göre tahmini doğum tarihim 29.05 tahminen 37. hafta doğum iznim ne zaman denk geliyor kafam karıştı nisan son mu yoksa mayıs ilk haftası mı?
8 mayıs canım 37.Haftanın dolduğu tarih.benim de aynı gün ama ben beklemiycam 32. Hafta bitince ayrılıcam.

Sağol canim, en Güzeli sizin olsun inşallah!

aynı şekilde düşünüyorum bende canım

Resimleri yükledim canim,
Ben Türkiye'de yaşamiyorum o Yüzden fiyat kıyaslamasi yapmamiz doğru olmaz ama çok pahali tutu Türkiye'de çok çok daha uygun fiyatlarda yapiliyor

aa aynı nerdeyse güle güle kullan canım sende

Ya ama herkes bir şey diyor, biz tam bin tane isim söyledik beyenmediler, herkes bir şey derken hiç düşünmüyorlar, insan üzülüyor miran ismine bizimkilerde burun kıfırdı, kulağa tabi alişik gelmediği için garıp geliyor. Ben yetti diyerek kimseyi takmadan koydum artık:)

Miran Alp bende düşünmüştüm ama vallahi ne yalan Söyleyeyim Arca ismi daha çok yakişiyor Anlamida çok güzel

Canım biz de aldık o ateş ölçeri :)

Kızlar ben cook acikiyorum abur cuburu hamuru tamamen kestim arada kaçamak yapıyorum tabi ama hep açım doymuyorum sanki yaaa

Canim hem ozele hemde devlete gidiyorum medical park ertan ozturke gidiyorum fiyatida gayet uygun ve cok ilgili bir doktor

Ben devlete gidiyorum (ETLİK ZÜBEYDE HANIM) canım ama gözüm çok korkuyor , doktorum tanıdık oldugu için oraya gidiyorum ama ; doguma girmeyecek.

Canım biz de aldık o ateş ölçeri :)

Kızlar ben cook acikiyorum abur cuburu hamuru tamamen kestim arada kaçamak yapıyorum tabi ama hep açım doymuyorum sanki yaaa
ben de öyle işten yeni geldim.canım şırdan dolması istiyor.bulunduğum şehirde yapan yer yok galiba.mumbar yada paça yemek için eşimi aradım sözleştik.onu bekliyorum açımmmmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…