- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Canım biz de ya bunu yada bunun bir kaç özellik fazlası olan var kraft onu dusunuyoruz ama bü her yerde 1000tl nerden aldınız 850 tl ye. Güle güle kullanın inşallah.Estağfurullah canım bende kk dan başka konulardan okudum da gittim :))
Bebek Arabası bu taksitle 850 tl ye aldık. Kraft Twist diye geçiyor. Aklımda hiç yoktu ama eşim bunu beğendi ben de hiç üstelemedim. Kendi Etrafında 360 derece dönüyormuş o özelliğine bayıldı kendisi mekanik bir insan :)
cnm bende zekai tahire gidiyorum benimde drum tanıdık belki benimkide doğuma giremeyebilir zamanne gösteririr belliolmaz ama bana eğer öyle bişey olursa hangi dr varsa ona söyleyeceğini benimde dr yakını olduğumu söylememi istedi sende bi konuş bu sayede hangi dr olurs arahat edersin devlette dr yakınlarına daha çok yardımcı oluyorlar stres yapmaBen devlete gidiyorum (ETLİK ZÜBEYDE HANIM) canım ama gözüm çok korkuyor , doktorum tanıdık oldugu için oraya gidiyorum ama ; doguma girmeyecek.
canım ben almadım daha ama çocuk dru bi tanıdığım kesinlikle kulaktan ölçeri tavsiye etti eğer alından ölçüleni alan varsa alnından değil kolunun altından daha doğru sonuç alırsınız dedi alnına kanmayı diye söyledi bende şimdi kulaktan ölçerler araştırıyorumkızlar ateş ölçer konuları açılmış öncelikle aldığınız ateş ölçerin kutusu üzerinde doğruluk oranı var yani yüzden kaç ard arda ölçüm verince dğeişme oluyor bunlar çok önemli
bize şüphesiz braun alın diyorlar yada medisana ebebek bize bunu dedi ve araştırdık wewell alacaktık ama kutusuna bakınca yüzde yüz doğrudur ibaresini göremedik sonuçta bebek doğru versin istiyoruz sonuçları
bakalım araştırıyoruz şu sıralar
ateş ölçer alan anneler ne marka aldılar
Amiiin canım sağol çok teşekkürler :)Allah acil şifalar versin annene, inşallah bunu da yener. Sana da kolaylıklar versin canım.
Benim de daha hiç bişeyim yok sayılır. En önemli eksiğimiz tamam ama tırnak makası :) Tabi bi kaç tane de kıyafet var şimdilik. Çok hevesleniyorum ama karar veremiyorum büyük eşyalara daha. İnşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
Havlular çok güzel ve kullanışlı olmuş :)
toistcim hem bebek odan ve araban bitmiş ne güzel büyük olanlar. Darısı bana da olsun :) Güle güle kullan hepsini inşallah, sağlık ve huzurla. Annene de geçmiş olsun bu arada, Allah acil şifalar versin.
Ama yerim ben bunuuu
Ne güzel görmüşsün bebişini. Maşallah sağlıklı olsunlar da en önemlisi o. Şeker benim de yüksek çıkmıştı 50 grlıkta ,100 grlık yaptırdım onda iyi çıktı değerler. İnşallah sende de öyle olur :)
Çok sağol canım umarım gönlüne göre Odayı bulursun :)çoooook şeker tam bir bıdık
canım bebişin odasını gördüm zevklerimiz çok yakın bende bu tarz bakıyorum, güle güle sağlıkla kullanın inşallah
Sağol canım :)Guzelmis canim gule gule kullan bende bakayim
Bende zekai tahirde dogumumu yapicam bakalim nolcak hayirlisiyla:)Ben devlete gidiyorum (ETLİK ZÜBEYDE HANIM) canım ama gözüm çok korkuyor , doktorum tanıdık oldugu için oraya gidiyorum ama ; doguma girmeyecek.
Canım bir aydır benimde aynı. muhtemelen normaldir.Kızlar ben de aşırı akıntı var çok tedirgin oluyorum. Koku, kaşıntı yanma yok ama kasıklarımda ağrı da var. Aynı durumda olan var mı neden böyle oluyor
Canim hangi doktora gidiyorsun zrkai tahirdecnm bende zekai tahire gidiyorum benimde drum tanıdık belki benimkide doğuma giremeyebilir zamanne gösteririr belliolmaz ama bana eğer öyle bişey olursa hangi dr varsa ona söyleyeceğini benimde dr yakını olduğumu söylememi istedi sende bi konuş bu sayede hangi dr olurs arahat edersin devlette dr yakınlarına daha çok yardımcı oluyorlar stres yapma
arkadaşım var ona gidiyorum cnm normalde özel bakmıyorlar ama çok eski arkadaşım olduğundan ayrı ilgileniyorCanim hangi doktora gidiyorsun zrkai tahirde
Istanbulda Saraçhaneden canım. Evet bir rlx var bir de air var sanırım canım onlar daha özellikli :)Canım biz de ya bunu yada bunun bir kaç özellik fazlası olan var kraft onu dusunuyoruz ama bü her yerde 1000tl nerden aldınız 850 tl ye. Güle güle kullanın inşallah.
benimde iki gün önce yoğun su gibi akıntı oldu.eşim de ben de korktuk.ama daha sabah dr dan gelmiştim.o gün çok ayakta kakıp yorulmustum.kasıklarımda da ağrı vardı.bir daha olmadı.dinlenince agrı falan kalmadı.Kızlar ben de aşırı akıntı var çok tedirgin oluyorum. Koku, kaşıntı yanma yok ama kasıklarımda ağrı da var. Aynı durumda olan var mı neden böyle oluyor
bnde koru hastanesıne gıdıyorum cnm hem evıme yakın hemde doktorlarına güvendiğim içinAnkaradaki annelerr hangi hastanelere gidiyorsunuz acepp?
Kiz arkadasinin ismini soylede bende ona gidiyim :)arkadaşım var ona gidiyorum cnm normalde özel bakmıyorlar ama çok eski arkadaşım olduğundan ayrı ilgileniyor
Ne güzel söyledin canım benim bebeğimin şansına atanirim inşallah. Bu ara daha çok calismaya başladım ama yine de yetersiz. Hem maddi yönden olsun hem de okuyup da evde oturmak daha kötü insan emeginin karşılığını bekliyo ins dua edin bana canlarimm :-*Karnın gergin ya güzelim kolay mı ikiz taşımak, onlar senin anneliğinin nişanesi öyle düşün, nemli tut vücudunu.. Yavruların ne yapıyor? Nasıl gidiyor hamilelik?
Çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın yavrun :)
Berreeciğim :) Karla mücadelen çok güzel :):) Burda da var baya kar ama ben işe geldim hıh :) Yavruna iyi bak çok dolaşma bakıym kayarsın :)
Minnakım yerim seni ben ya, inşallah atanırsın canım sen de, derslerini ihmal etme, çalışabildiğin her fırsatta çalış, pes etme, hem bak tek maaş zorlayacak sizi bir süre sonra, hem de o kadar emek verdin okudun bari karşılığını gör :):) Yavrunu da yerim senin kafasıymış, öperim onu :)
EEEE kendin diyosun sırtını döndü diye, onun da dinlenmeye hakkı var dimi hıh :)
inşallah canım ya, doktor randevuma da iki hafta kaldı bu gittigimde soracamCanım bir aydır benimde aynı. muhtemelen normaldir.
Ben de uzun süre ayakta kalınca daha yoğun oluyor haklısın. Ama yine de sürekli gelmesi endişendiriyorbenimde iki gün önce yoğun su gibi akıntı oldu.eşim de ben de korktuk.ama daha sabah dr dan gelmiştim.o gün çok ayakta kakıp yorulmustum.kasıklarımda da ağrı vardı.bir daha olmadı.dinlenince agrı falan kalmadı.
çok guzelmiş cnm :)Eki Görüntüle 1422503
Geçen gün bahsetmiştim iki hafta önce İzniğe tatile gitmiştik yazlığımıza ordan Bursaya çarşısına gittik gezmeye mevlütte kurabiye ve mevlüt şekeri hediye olarak verecektim hatıralık birşey kafama hiç oturmamıştı buz dolabı süsleri artık geçti kokulu taş ve sabunlarında kalıcı olacağını düşünmüyordum ve Bursada çarşıdaki havluları görünce hemen sipariş verdim ve dün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülün ucuna da güzel bir etiket yaptırdık mı tamamdır...
Eki Görüntüle 1422508 Eki Görüntüle 1422513 Eki Görüntüle 1422514 Eki Görüntüle 1422515
çok guzelmiş cnm :)Eki Görüntüle 1422503
Geçen gün bahsetmiştim iki hafta önce İzniğe tatile gitmiştik yazlığımıza ordan Bursaya çarşısına gittik gezmeye mevlütte kurabiye ve mevlüt şekeri hediye olarak verecektim hatıralık birşey kafama hiç oturmamıştı buz dolabı süsleri artık geçti kokulu taş ve sabunlarında kalıcı olacağını düşünmüyordum ve Bursada çarşıdaki havluları görünce hemen sipariş verdim ve dün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülün ucuna da güzel bir etiket yaptırdık mı tamamdır...
Eki Görüntüle 1422508 Eki Görüntüle 1422513 Eki Görüntüle 1422514 Eki Görüntüle 1422515
Benim çok yüksekti 187 çıkmıştı. Ama 100 grlıkta 4 değer de normaldi :)
Bugün hastanede doğuma gelen bir kadın vardı.bildiğiniz çekçekli valizle gelmişler doğuma.eşi taşıyordu.vay be dedim.bende o kadar eşya alırmıyım diyorum ama kesin sığmaz onca malzeme çantaya falan.
kızlar ateş ölçer konuları açılmış öncelikle aldığınız ateş ölçerin kutusu üzerinde doğruluk oranı var yani yüzden kaç ard arda ölçüm verince dğeişme oluyor bunlar çok önemli
bize şüphesiz braun alın diyorlar yada medisana ebebek bize bunu dedi ve araştırdık wewell alacaktık ama kutusuna bakınca yüzde yüz doğrudur ibaresini göremedik sonuçta bebek doğru versin istiyoruz sonuçları
bakalım araştırıyoruz şu sıralar
ateş ölçer alan anneler ne marka aldılar
Benim de en cok o icime sindi alıyorum o zamaan tesekkür ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?