2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar ateş ölçer konuları açılmış öncelikle aldığınız ateş ölçerin kutusu üzerinde doğruluk oranı var yani yüzden kaç ard arda ölçüm verince dğeişme oluyor bunlar çok önemli

bize şüphesiz braun alın diyorlar yada medisana ebebek bize bunu dedi ve araştırdık wewell alacaktık ama kutusuna bakınca yüzde yüz doğrudur ibaresini göremedik sonuçta bebek doğru versin istiyoruz sonuçları

bakalım araştırıyoruz şu sıralar

ateş ölçer alan anneler ne marka aldılar

Canım biz de ya bunu yada bunun bir kaç özellik fazlası olan var kraft onu dusunuyoruz ama bü her yerde 1000tl nerden aldınız 850 tl ye. Güle güle kullanın inşallah.

Ben devlete gidiyorum (ETLİK ZÜBEYDE HANIM) canım ama gözüm çok korkuyor , doktorum tanıdık oldugu için oraya gidiyorum ama ; doguma girmeyecek.
cnm bende zekai tahire gidiyorum benimde drum tanıdık belki benimkide doğuma giremeyebilir zamanne gösteririr belliolmaz ama bana eğer öyle bişey olursa hangi dr varsa ona söyleyeceğini benimde dr yakını olduğumu söylememi istedi sende bi konuş bu sayede hangi dr olurs arahat edersin devlette dr yakınlarına daha çok yardımcı oluyorlar stres yapma

canım ben almadım daha ama çocuk dru bi tanıdığım kesinlikle kulaktan ölçeri tavsiye etti eğer alından ölçüleni alan varsa alnından değil kolunun altından daha doğru sonuç alırsınız dedi alnına kanmayı diye söyledi bende şimdi kulaktan ölçerler araştırıyorum

Amiiin canım sağol çok teşekkürler :)

çoooook şeker tam bir bıdık
canım bebişin odasını gördüm zevklerimiz çok yakın bende bu tarz bakıyorum, güle güle sağlıkla kullanın inşallah
Çok sağol canım umarım gönlüne göre Odayı bulursun :)

Guzelmis canim gule gule kullan bende bakayim
Sağol canım :)

Canim hangi doktora gidiyorsun zrkai tahirde

Canım biz de ya bunu yada bunun bir kaç özellik fazlası olan var kraft onu dusunuyoruz ama bü her yerde 1000tl nerden aldınız 850 tl ye. Güle güle kullanın inşallah.
Istanbulda Saraçhaneden canım. Evet bir rlx var bir de air var sanırım canım onlar daha özellikli :)
Benim abim aldığı için meblağa olarak çok çıkamadım yukarılara.

Kızlar ben de aşırı akıntı var çok tedirgin oluyorum. Koku, kaşıntı yanma yok ama kasıklarımda ağrı da var. Aynı durumda olan var mı neden böyle oluyor
benimde iki gün önce yoğun su gibi akıntı oldu.eşim de ben de korktuk.ama daha sabah dr dan gelmiştim.o gün çok ayakta kakıp yorulmustum.kasıklarımda da ağrı vardı.bir daha olmadı.dinlenince agrı falan kalmadı.

Eki Görüntüle 1422503

Geçen gün bahsetmiştim iki hafta önce İzniğe tatile gitmiştik yazlığımıza ordan Bursaya çarşısına gittik gezmeye mevlütte kurabiye ve mevlüt şekeri hediye olarak verecektim hatıralık birşey kafama hiç oturmamıştı buz dolabı süsleri artık geçti kokulu taş ve sabunlarında kalıcı olacağını düşünmüyordum ve Bursada çarşıdaki havluları görünce hemen sipariş verdim ve dün geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii tülün ucuna da güzel bir etiket yaptırdık mı tamamdır...
Eki Görüntüle 1422508 Eki Görüntüle 1422513 Eki Görüntüle 1422514 Eki Görüntüle 1422515 [/QUOTE]
çok guzelmiş cnm :)

Ankaradaki annelerr hangi hastanelere gidiyorsunuz acepp?
bnde koru hastanesıne gıdıyorum cnm hem evıme yakın hemde doktorlarına güvendiğim için

Ne güzel söyledin canım benim bebeğimin şansına atanirim inşallah. Bu ara daha çok calismaya başladım ama yine de yetersiz. Hem maddi yönden olsun hem de okuyup da evde oturmak daha kötü insan emeginin karşılığını bekliyo ins dua edin bana canlarimm :-*

Ben de uzun süre ayakta kalınca daha yoğun oluyor haklısın. Ama yine de sürekli gelmesi endişendiriyor

çok çok güzel olmuş... canım kaça yaptırdın bunları?

havlular harika olmuş canım, kaça yaptırdığını öğrenebilir miyim?

Benim çok yüksekti 187 çıkmıştı. Ama 100 grlıkta 4 değer de normaldi :)

Ellilik yükleme yüksek çıktı benim de bugün 100 lük yaptırdım normal cikti Bütün değerler biraz zor oldu dört defa kan verdim delik deşik oldum

Ben de ilk doğumumda orta boy valizle gittim Bunda da öyle olacak

Bizim kızımda braun, 10 hafızalı kulaktan ölçer kullanıyoruz üç senedir memnunum tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…