Tesekkur ederim kuzum yok yok fazla kalmadim zaten:) yarin misafirim var evde olmak igi oldu valla.Karnın gergin ya güzelim kolay mı ikiz taşımak, onlar senin anneliğinin nişanesi öyle düşün, nemli tut vücudunu.. Yavruların ne yapıyor? Nasıl gidiyor hamilelik?
Çok güzel olmuş, güzel günlerde kullansın yavrun :)
Berreeciğim :) Karla mücadelen çok güzel :):) Burda da var baya kar ama ben işe geldim hıh :) Yavruna iyi bak çok dolaşma bakıym kayarsın :)
Minnakım yerim seni ben ya, inşallah atanırsın canım sen de, derslerini ihmal etme, çalışabildiğin her fırsatta çalış, pes etme, hem bak tek maaş zorlayacak sizi bir süre sonra, hem de o kadar emek verdin okudun bari karşılığını gör :):) Yavrunu da yerim senin kafasıymış, öperim onu :)
EEEE kendin diyosun sırtını döndü diye, onun da dinlenmeye hakkı var dimi hıh :)
8 Mayıs canım
kızlar 36+1 değil mi 37. hafta, bu da 1 Mayıs oluyor yanlış mıyım
Biz brokoli yedik sağlıklı sağlıklı canım :) :) sana da bebişe de afiyet olsun şimdi yemissindir Ohhh yarasın bebişe kilo olsun tombik tombik olsunlar biz de onları isiralim :)ben de öyle işten yeni geldim.canım şırdan dolması istiyor.bulunduğum şehirde yapan yer yok galiba.mumbar yada paça yemek için eşimi aradım sözleştik.onu bekliyorum açımmmmmm:)
bi sabah kalkınca yaparım bir de gece yatarken artık. daha kötü olmasından korkuyorumgunde bır dıyo ama ıstersen ıkı kere yap canım
çok zorlanmaya başladım. ben minyon tipliyim karnıma zor sığdıklarını hissetmeye başladım ilk defa bu hafta. kaburgalarım ağrımaya başladı. senin nasıl gidiyorKarnın gergin ya güzelim kolay mı ikiz taşımak, onlar senin anneliğinin nişanesi öyle düşün, nemli tut vücudunu.. Yavruların ne yapıyor? Nasıl gidiyor hamilelik?
Kizlar iyisiniz insallah uzun zman sonr yazabiliyorum evi tasi yerles derken cok yoruldum...izinliyimde artik buralarda olucam hep...bisey sorucam yarin seker yuklemem var sabah ac gidicem degilmi aksam kactan sonra yemek yemeyeyim
Senin hareketlerini kısıtlanmaya başlayacak. Artık bol bol dinlen uzan. Çok iş yapmamaya çalış. Yüksek yastıkta ayakların havada yat canım.çok zorlanmaya başladım. ben minyon tipliyim karnıma zor sığdıklarını hissetmeye başladım ilk defa bu hafta. kaburgalarım ağrımaya başladı. senin nasıl gidiyor
kısıtlandı bi iş yapamıyorum artık. sadece yemek bulaşık. eşim yardım ediyor diğerlerine.. zormuş ikiz hamilelik. sağlıklı sıhhatli doğsunlar da.Senin hareketlerini kısıtlanmaya başlayacak. Artık bol bol dinlen uzan. Çok iş yapmamaya çalış. Yüksek yastıkta ayakların havada yat canım.
Tahmin edebiliyorum canım Allah yardımcın olsun. Çalışıyor musun peki. Randevu sıklığın nedir canımkısıtlandı bi iş yapamıyorum artık. sadece yemek bulaşık. eşim yardım ediyor diğerlerine.. zormuş ikiz hamilelik. sağlıklı sıhhatli doğsunlar da.
Bizde eşimle ayhan çocuğa gittik ve bizede jane ni bir metettiki adam bebek arabasına iri bünyesiyle oturum zıpladı şasesi sağlam yani sanırım onu anlatmaya çalıştı ama ben ağzımı toparlayamadım adama koptuk eşimle...bişey almadan çıkıncada bozuldu yüzü düştü ama performasının hakknı buradan vermek lazım...Kızlar araba olayını ne yaptınız?Bugaboo,Stokke,Mamas&Papas,Concord kaç haftadır hepsine bakıyorum.Tam karar verecektim birde Unkapanı'ndaki meşhur Haşim İşcan Geçidi'ne de bakıyım dedim.Ayhan Cocuk duymuşsunuzdur netten onun orda dükkanı varmış Jane Rider'ı tanıttılar.Nisan ayına kadar satış hakkı onlardaymış Nisan'dan sonra ebebek ve jokerlerde de satılacakmış.Bu ürünü alan var mı?Ben çok beğendim.Dünyanın en iyi arabası diye tanıttılar zaten.Anakucağı aynı zamanda portbebe oluyor ve diğer anakucaklarından daha geniş bi iç hacmi var.
Ben braun 6520 yi netten sipariş verdim kargo işyerine ulaşmış ama ben kar nedeni ile raporluyum henüz elime ulaşmadı ama banada bunu önerdiler hepcanım ben almadım daha ama çocuk dru bi tanıdığım kesinlikle kulaktan ölçeri tavsiye etti eğer alından ölçüleni alan varsa alnından değil kolunun altından daha doğru sonuç alırsınız dedi alnına kanmayı diye söyledi bende şimdi kulaktan ölçerler araştırıyorum
çalışıyorum ama yoğun değilim. rahat işim. iki haftaya bir gidiyorum.Tahmin edebiliyorum canım Allah yardımcın olsun. Çalışıyor musun peki. Randevu sıklığın nedir canım
Evet canim benim centrala gidiorum figen hanima...insallah iyi sonuclarla gelirim yarin yazarimHayırlı olsun canım evin güle güle otur inşallah. Evet aç gideceksin 12 den sonra biley yiyip üçmeyeceksin. Ben gece ilaçlarımı da içmedim. Yoğurt yiyebilirsin bol bol. Hayırlı haberlerle gel inşallah central a mi gidiyorsun
Iyi ozaman sevindim. Benim günümün Açıklamasında yazıyor kaburga batması olabilir uzanın diye.çalışıyorum ama yoğun değilim. rahat işim. iki haftaya bir gidiyorum.
Aa aynı dr dayız :) ne zaman gittin ilk. Ben çok memnunum kendisinden :)Evet canim benim centrala gidiorum figen hanima...insallah iyi sonuclarla gelirim yarin yazarim
Evet benim de oluyor nefes almakta zorlanıyorum. Ayşe önerin videosu var. Bu durumu yaşayınca hemen yan yatın bu vücudunuzun size anlatmaya çalıştığı birşeydir diyordu. Kan akışının yavaşladığını gösteriyormuş bu durum.kızlar sırt ustu yatınca kalbinz carpıntı yapıyomu bım nefesım daralıp carpıntm oluyo sanki bıde bebek hmn toplanıyo
dogru diyosun canım demekki artık yatmıcazEvet benim de oluyor nefes almakta zorlanıyorum. Ayşe önerin videosu var. Bu durumu yaşayınca hemen yan yatın bu vücudunuzun size anlatmaya çalıştığı birşeydir diyordu. Kan akışının yavaşladığını gösteriyormuş bu durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?