2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tesekkur ederim kuzum yok yok fazla kalmadim zaten:) yarin misafirim var evde olmak igi oldu valla.

Kizlar iyisiniz insallah uzun zman sonr yazabiliyorum evi tasi yerles derken cok yoruldum...izinliyimde artik buralarda olucam hep...bisey sorucam yarin seker yuklemem var sabah ac gidicem degilmi aksam kactan sonra yemek yemeyeyim

ben de öyle işten yeni geldim.canım şırdan dolması istiyor.bulunduğum şehirde yapan yer yok galiba.mumbar yada paça yemek için eşimi aradım sözleştik.onu bekliyorum açımmmmmm:)
Biz brokoli yedik sağlıklı sağlıklı canım :) :) sana da bebişe de afiyet olsun şimdi yemissindir Ohhh yarasın bebişe kilo olsun tombik tombik olsunlar biz de onları isiralim :)

Karnın gergin ya güzelim kolay mı ikiz taşımak, onlar senin anneliğinin nişanesi öyle düşün, nemli tut vücudunu.. Yavruların ne yapıyor? Nasıl gidiyor hamilelik?
çok zorlanmaya başladım. ben minyon tipliyim karnıma zor sığdıklarını hissetmeye başladım ilk defa bu hafta. kaburgalarım ağrımaya başladı. senin nasıl gidiyor

Kizlar iyisiniz insallah uzun zman sonr yazabiliyorum evi tasi yerles derken cok yoruldum...izinliyimde artik buralarda olucam hep...bisey sorucam yarin seker yuklemem var sabah ac gidicem degilmi aksam kactan sonra yemek yemeyeyim

Hayırlı olsun canım evin güle güle otur inşallah. Evet aç gideceksin 12 den sonra biley yiyip üçmeyeceksin. Ben gece ilaçlarımı da içmedim. Yoğurt yiyebilirsin bol bol. Hayırlı haberlerle gel inşallah central a mi gidiyorsun

çok zorlanmaya başladım. ben minyon tipliyim karnıma zor sığdıklarını hissetmeye başladım ilk defa bu hafta. kaburgalarım ağrımaya başladı. senin nasıl gidiyor
Senin hareketlerini kısıtlanmaya başlayacak. Artık bol bol dinlen uzan. Çok iş yapmamaya çalış. Yüksek yastıkta ayakların havada yat canım.

Senin hareketlerini kısıtlanmaya başlayacak. Artık bol bol dinlen uzan. Çok iş yapmamaya çalış. Yüksek yastıkta ayakların havada yat canım.
kısıtlandı bi iş yapamıyorum artık. sadece yemek bulaşık. eşim yardım ediyor diğerlerine.. zormuş ikiz hamilelik. sağlıklı sıhhatli doğsunlar da.

Bizde eşimle ayhan çocuğa gittik ve bizede jane ni bir metettiki adam bebek arabasına iri bünyesiyle oturum zıpladı şasesi sağlam yani sanırım onu anlatmaya çalıştı ama ben ağzımı toparlayamadım adama koptuk eşimle...bişey almadan çıkıncada bozuldu yüzü düştü ama performasının hakknı buradan vermek lazım...
Ben braun 6520 yi netten sipariş verdim kargo işyerine ulaşmış ama ben kar nedeni ile raporluyum henüz elime ulaşmadı ama banada bunu önerdiler hep

Evet canim benim centrala gidiorum figen hanima...insallah iyi sonuclarla gelirim yarin yazarim

kızlar sırt ustu yatınca kalbinz carpıntı yapıyomu bım nefesım daralıp carpıntm oluyo sanki bıde bebek hmn toplanıyo

kızlar sırt ustu yatınca kalbinz carpıntı yapıyomu bım nefesım daralıp carpıntm oluyo sanki bıde bebek hmn toplanıyo
Evet benim de oluyor nefes almakta zorlanıyorum. Ayşe önerin videosu var. Bu durumu yaşayınca hemen yan yatın bu vücudunuzun size anlatmaya çalıştığı birşeydir diyordu. Kan akışının yavaşladığını gösteriyormuş bu durum.

dogru diyosun canım demekki artık yatmıcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…