Ben yan yatmak benişe zararlı sıkışıyor sanıyordum. Öğrendiğimden beri hep yannyarıyorum zaten ohhh be dedim geceleri valladogru diyosun canım demekki artık yatmıcaz
ben de laciverti beğendim. 2. sıradaki... güle güle kullanın :)Benim de en cok o icime sindi alıyorum o zamaan tesekkür ettim
Aa supermis canim 1 ay once basladim bende cok memnunum ayrica en yakin arkadasim 15 gun once dogum yapti o da cok memnundu kendisinden:)Aa aynı dr dayız :) ne zaman gittin ilk. Ben çok memnunum kendisinden :)
yan ıyı hoşta sonra kramp giriyo yanlarımaBen yan yatmak benişe zararlı sıkışıyor sanıyordum. Öğrendiğimden beri hep yannyarıyorum zaten ohhh be dedim geceleri valla
Dayeni ben 4 hamile Kadından oluşan bir spor gurubundan geldim canim vekızlar sırt ustu yatınca kalbinz carpıntı yapıyomu bım nefesım daralıp carpıntm oluyo sanki bıde bebek hmn toplanıyo
sen ne güzel 30 lara gelmişsin. ben de gün sayıyorum. Hayırlısıyla mayısa ulaşsakIyi ozaman sevindim. Benim günümün Açıklamasında yazıyor kaburga batması olabilir uzanın diye.
Aa çok sevindim :) nornal mi doğurdu peki doktorun normal doğum tutumu nasıl acaba bir bilgin var mıAa supermis canim 1 ay once basladim bende cok memnunum ayrica en yakin arkadasim 15 gun once dogum yapti o da cok memnundu kendisinden:)
Yok kuzum calismiyorum biraz tembellik yapirumNeden canim, calisiyormusun?
Hayırlısıyla 40 A ulaşalım canım inşallah. 30 lar daha zor sanki ya bir haftadır öyle hissediyorumsen ne güzel 30 lara gelmişsin. ben de gün sayıyorum. Hayırlısıyla mayısa ulaşsak
Oyyy utangaç seniii :) çok tatlı görünüyor ama elleri filan,sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)Teyzeler biz bgun dr a gitik ve ilk defa 4d resmimizi aldik yuzunu acmadi bi turlu nazli kizim bu kadar oldu anca minik parmaklarini yerim onun ben
yaa biliyormusun bizimki hep o görüntlerde yüzünü kapardı bize en baştan beri doktorumuz veriyordu ama birşeye benzetemiyordukTeyzeler biz bgun dr a gitik ve ilk defa 4d resmimizi aldik yuzunu acmadi bi turlu nazli kizim bu kadar oldu anca minik parmaklarini yerim onun ben
Biz daha kime benziyo cozemedik tam gorunmedigi icin canim ama bu bile beni cok mutlu etti canik bebegik benim ya kurban olurum onu bana werene Rabbime sukurler olsunyaa biliyormusun bizimki hep o görüntlerde yüzünü kapardı bize en baştan beri doktorumuz veriyordu ama birşeye benzetemiyorduk
şu an çerçeve koydum çünkü yüzü çok net belli ilk başta yüüznü kapadı 10 dakka sonra tekrar baktık açmış elide burnunun üstünde tam kaparken yakaladık
oğluşum tıpki babası çerçeve elimde evde geziyorum deli gibi :)
maşallah bebişine
Amin canim benim amin hepimiz insallah utangac oldu kizim benimOyyy utangaç seniii :) çok tatlı görünüyor ama elleri filan,sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)
şükürler olsun rabbimeBiz daha kime benziyo cozemedik tam gorunmedigi icin canim ama bu bile beni cok mutlu etti canik bebegik benim ya kurban olurum onu bana werene Rabbime sukurler olsun
sende benim gibi rapormu aldın canım hayırlı olsun evini taşımızsın :)))Kizlar iyisiniz insallah uzun zman sonr yazabiliyorum evi tasi yerles derken cok yoruldum...izinliyimde artik buralarda olucam hep...bisey sorucam yarin seker yuklemem var sabah ac gidicem degilmi aksam kactan sonra yemek yemeyeyim
iç karnın dardır canım benim bir de zaten zordur ikiz taşımak, allah kolaylık versin bol bol dinlen :):) bizim gayet iyi teyzesi, hoplayıp zıplıyor kızım :)çok zorlanmaya başladım. ben minyon tipliyim karnıma zor sığdıklarını hissetmeye başladım ilk defa bu hafta. kaburgalarım ağrımaya başladı. senin nasıl gidiyor
Oy ben seni yerim, parmaklarının boğumlarına bak, yerim kız seni :)Teyzeler biz bgun dr a gitik ve ilk defa 4d resmimizi aldik yuzunu acmadi bi turlu nazli kizim bu kadar oldu anca minik parmaklarini yerim onun ben
hey maşallah ne analar var be diyeceğim :) ben hiç birşey örmedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?