2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar sırt ustu yatınca kalbinz carpıntı yapıyomu bım nefesım daralıp carpıntm oluyo sanki bıde bebek hmn toplanıyo
Dayeni ben 4 hamile Kadından oluşan bir spor gurubundan geldim canim ve
Sırt üstü yatmamız gerekiyordu, ben ANCA 5 saniye dayanırken onlar 5 dk rahat uzandılar. Ben hiç yatamiyorum ya birde çok garip oldum onların arasında
Görsen at gibilerde, nasil spor yaptilar

Aa supermis canim 1 ay once basladim bende cok memnunum ayrica en yakin arkadasim 15 gun once dogum yapti o da cok memnundu kendisinden:)
Aa çok sevindim :) nornal mi doğurdu peki doktorun normal doğum tutumu nasıl acaba bir bilgin var mı

Teyzeler biz bgun dr a gitik ve ilk defa 4d resmimizi aldik yuzunu acmadi bi turlu nazli kizim bu kadar oldu anca minik parmaklarini yerim onun ben
Oyyy utangaç seniii :) çok tatlı görünüyor ama elleri filan,sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah :)

kızlar hep bebe cicisi paylaştım bu cicileri de kendime aldım şimdi sipariş verdim lcw den

Eklentiler

• S_20141-4Y1908Z8-G99_A.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 127
  • S_20142-4K8248Z8-355_A.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 117
  • S_20142-4KB596Z8-G99_A.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 146
  • S_20142-4KC370Z8-G99_A.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 131
Teyzeler biz bgun dr a gitik ve ilk defa 4d resmimizi aldik yuzunu acmadi bi turlu nazli kizim bu kadar oldu anca minik parmaklarini yerim onun ben
yaa biliyormusun bizimki hep o görüntlerde yüzünü kapardı bize en baştan beri doktorumuz veriyordu ama birşeye benzetemiyorduk

şu an çerçeve koydum çünkü yüzü çok net belli ilk başta yüüznü kapadı 10 dakka sonra tekrar baktık açmış elide burnunun üstünde tam kaparken yakaladık

oğluşum tıpki babası çerçeve elimde evde geziyorum deli gibi :)

maşallah bebişine

Biz daha kime benziyo cozemedik tam gorunmedigi icin canim ama bu bile beni cok mutlu etti canik bebegik benim ya kurban olurum onu bana werene Rabbime sukurler olsun

Biz daha kime benziyo cozemedik tam gorunmedigi icin canim ama bu bile beni cok mutlu etti canik bebegik benim ya kurban olurum onu bana werene Rabbime sukurler olsun
şükürler olsun rabbime

benimki eşime benziyor benim gözler minik ama bizim bebiş maşallah eşim gibi ilk görüdğüm anda ben anladım sonra her gören bunu dedi o derece nettti kendini ilk kez saklamadı oğluş

Kizlar iyisiniz insallah uzun zman sonr yazabiliyorum evi tasi yerles derken cok yoruldum...izinliyimde artik buralarda olucam hep...bisey sorucam yarin seker yuklemem var sabah ac gidicem degilmi aksam kactan sonra yemek yemeyeyim
sende benim gibi rapormu aldın canım hayırlı olsun evini taşımızsın :)))

çok zorlanmaya başladım. ben minyon tipliyim karnıma zor sığdıklarını hissetmeye başladım ilk defa bu hafta. kaburgalarım ağrımaya başladı. senin nasıl gidiyor
iç karnın dardır canım benim bir de zaten zordur ikiz taşımak, allah kolaylık versin bol bol dinlen :):) bizim gayet iyi teyzesi, hoplayıp zıplıyor kızım :)

Oy ben seni yerim, parmaklarının boğumlarına bak, yerim kız seni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…