- 4 Kasım 2014
- 2.250
- 3.408
- 168
ben bi tane ördüm 2. de tıkandım ama :):)hey maşallah ne analar var be diyeceğim :) ben hiç birşey örmedim :)
Canim son derece normal dogum yanlisiymis ancak arkadasim 41. Haftayi doldurmustu ve suni sanciyada vucudu hic cvp vermeyince sezaryana aldilar ama yinede biraz yorgunluk disinda gayet iyiydiAa çok sevindim :) nornal mi doğurdu peki doktorun normal doğum tutumu nasıl acaba bir bilgin var mı
Oyyy yerim ben bunu ya gözlere bak maşallah Allah bağışlasınTeyzeler biz bgun dr a gitik ve ilk defa 4d resmimizi aldik yuzunu acmadi bi turlu nazli kizim bu kadar oldu anca minik parmaklarini yerim onun ben
Ah be canim oyle karisik ki...es durumu atamami yetistiremedim bambaska bi yere atadilar simdi esimin yanina cekicekler ama zaman alicak bu sirada heyet raporu alicaz mecbur sonrada dogum izniyle baglicam iste...tasindim cok sukur ufak tefek eksiklerimiz kaldi iste..sende benim gibi rapormu aldın canım hayırlı olsun evini taşımızsın :)))
MasaAllah canim benim ya nasilda seker seker duruyor yerim ben onun kucuk eliniTeyzeler biz bgun dr a gitik ve ilk defa 4d resmimizi aldik yuzunu acmadi bi turlu nazli kizim bu kadar oldu anca minik parmaklarini yerim onun ben
Ohhh maşallah kuzum yaa senin kuzu çok şanslı benim kuzunun annesi hiç anlamıyor bu işlerden
bizim buralara mı geldin canım küçükyalıdayız biz centrala gititğinde göre bostancı göztepe civarındasın herhal de hayırlı olsunAh be canim oyle karisik ki...es durumu atamami yetistiremedim bambaska bi yere atadilar simdi esimin yanina cekicekler ama zaman alicak bu sirada heyet raporu alicaz mecbur sonrada dogum izniyle baglicam iste...tasindim cok sukur ufak tefek eksiklerimiz kaldi iste..
Aaa çok sevindim ya figen hanım sezeryan diyecek diye ödüm kopuyor canım ama 37 de konuşuruz dedi. Hayırlısı olsun öncelikle tabiCanim son derece normal dogum yanlisiymis ancak arkadasim 41. Haftayi doldurmustu ve suni sanciyada vucudu hic cvp vermeyince sezaryana aldilar ama yinede biraz yorgunluk disinda gayet iyiydi
Ben dogma buyume bostanci cocuguyum cnm hatta suanda annemdeyim bostancidabizim buralara mı geldin canım küçükyalıdayız biz centrala gititğinde göre bostancı göztepe civarındasın herhal de hayırlı olsun
heyet raporu veriyorlar mı yaaa ben neden alamadım heyet alsam rahat ederdim 30 haftada iznimi başlatıcam ben ama haftaya 27 olcak o zaman napacaz kara kara düşünüyorum 3 hafta heyet raporu yada rapor yada izin bulmam lazım
Ben çoğunlukla sırt üstü yatıyorum. Ama elimde olmadan. Yan uyuyorum ama ne zaman uyansam sırt üstüyum galiba en çok öyle rahat ediyorum vücudum tepki vermedi şimdiye kadar daha rahat geliyo. Ama eger öyle kötü oluyosan yan yatmaya çalış dönmemek için arkana bi yastık koy istersen canm. Kesinlikle bebis için yan daha iyi çünkü gece ne zaman uyansam kendimi sırt üstü buluyorum bebegim uyuyo saniyorum yan dönmemle birlikte hemen hareket etmeye basliyo. Demek daha rahatlar yanken. Uyku konusunda ben de dertliyim eskisi gibi uyuyamiyorum artık Az daha dayancaz.kızlar sırt ustu yatınca kalbinz carpıntı yapıyomu bım nefesım daralıp carpıntm oluyo sanki bıde bebek hmn toplanıyo
Anladım canım peki araştırdım mı hiç çatısı dar olup normal doğum yapan var mı. Annen nasıl doğum yapmış mesela. Belki sorun olmaz. Bir de senin sanırım kesin yürüyüş yapmam lazım son ay bol bolkızlar benim çatım dar ama ben doktoruma sölemedim yani ailede çatı darlığıı var dedim sadece
çatımın dar olduğu da şöle anlaşıldı
evlendim mayısta zorlandım biraz hani herşey olup bitti ama akıntı geliyordu doktora gittim baktı sağlı sollu zar duruyor doğumda gider ama çatında dar dedi hoş kürtaj oldum temmuzda belki o zaman zar gitmiştir ama çatım darmış elle bakmıştı çok kasmıştım
anneme de doktoru sen naısl hamile kaldın bu çatı ile nasıl ilişkiye girdin demiş ki bende ilk gebeliğimde doktora gittiğimde alttan bakmıştı ben kasmıştım doktorda sen ilişkiyi nasıl yaptın demişti çok utanmıştım yaaa
Ay sen ne diyorsun Iğdır mı şaka mı yeni mi atadlar evlsin nasol oluyorBen dogma buyume bostanci cocuguyum cnm hatta suanda annemdeyim bostancidaben kosuyoluna tasindim ama esimin isine yakin diye...suan 10 gunluk bir rapor aldim haftaya heyeti alip uzatmam lazim ben aslinda iyiyim ve cok calismak istiyorum amaa beni sagolsun bakanligim ığdıra atadi mecbur oldum yani...
Canım annem son ana kadar beklemiş sezeryan olmuş o stresi yaşamış sancı çekmiş herşey ama zaten çatı dar kemikli bizim çözüm yokAnladım canım peki araştırdım mı hiç çatısı dar olup normal doğum yapan var mı. Annen nasıl doğum yapmış mesela. Belki sorun olmaz. Bir de senin sanırım kesin yürüyüş yapmam lazım son ay bol bol
AboooYok kuzum calismiyorum biraz tembellik yapirum
Sen nereye gittin canım bende evde yarın yine yapacağımAbooobende çalişiyorda yorgun bitkin Düşüyor Herhalde diye düşünmüştüm
Cidden evde çok basit hareketler yapa bilirsin tatlim
Ben bir saat önce geldim eve ama ordaki kizlara yetişemedim
Fitness bile yaptırdılar biliyormusunama tabi bi ben zor dayandim
Bundan sonra evdede yapacagim bir Şeyler..
Ay birde inceceklerdi yanimda
keşke bakacağını bilsem söylerdim tatlım ama malesef bakmaz kiKiz arkadasinin ismini soylede bende ona gidiyim :)
bende buna benzer bişey alıcam canım inşallah istdiğin gibi gelmiştir güle güle kullan :)Bizde eşimle ayhan çocuğa gittik ve bizede jane ni bir metettiki adam bebek arabasına iri bünyesiyle oturum zıpladı şasesi sağlam yani sanırım onu anlatmaya çalıştı ama ben ağzımı toparlayamadım adama koptuk eşimle...bişey almadan çıkıncada bozuldu yüzü düştü ama performasının hakknı buradan vermek lazım...
Ben braun 6520 yi netten sipariş verdim kargo işyerine ulaşmış ama ben kar nedeni ile raporluyum henüz elime ulaşmadı ama banada bunu önerdiler hep
Yani bence hayırlısını istemek lazım. Sonuçta dönmeyebilir başka bişey olabilir illa normal dememek gerek. Her türlü geçiyor nasıl olsa. Ablam isteğe bağlı sezeryan yaptırdı ve çoook memnun. Senin çatı muayenede belli olur zaten o da 37. Haftada oluyor.Canım annem son ana kadar beklemiş sezeryan olmuş o stresi yaşamış sancı çekmiş herşey ama zaten çatı dar kemikli bizim çözüm yok
Bide kuzenim 18 saat acı çekti normal die en son sezeryan oldu kafası geçememiş çatısı darmış
Evde egzersiz yapıyorum ama ne olur bilmiyorum belki normal yapamam olmazsa üzülmeM5 çünkü şaşıracağım bişi olmayacak
Arkadaşlarım sezeryana ağla ağla girdiler ben onu yaşamıcam normal doğuma endekslemedim çünkü oranın dar olduğunu ben bile evlendiğimde anladım zaten sırf meraktan balayı dönüşü doktora gittim utana sıkıla
canım bence drunla geniş çaplı bu konuyu konuş çünkü aileden geliyorsa eğer seninde olma ihtimalin çok yüksek böylebişey varsa eğer yapılacak bişey yoksa sende sezeryana yönelirsin o sancıyıda çekmemiş olursunkızlar benim çatım dar ama ben doktoruma sölemedim yani ailede çatı darlığıı var dedim sadece
çatımın dar olduğu da şöle anlaşıldı
evlendim mayısta zorlandım biraz hani herşey olup bitti ama akıntı geliyordu doktora gittim baktı sağlı sollu zar duruyor doğumda gider ama çatında dar dedi hoş kürtaj oldum temmuzda belki o zaman zar gitmiştir ama çatım darmış elle bakmıştı çok kasmıştım
anneme de doktoru sen naısl hamile kaldın bu çatı ile nasıl ilişkiye girdin demiş ki bende ilk gebeliğimde doktora gittiğimde alttan bakmıştı ben kasmıştım doktorda sen ilişkiyi nasıl yaptın demişti çok utanmıştım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?