Saglik olsun canim napalim:)keşke bakacağını bilsem söylerdim tatlım ama malesef bakmaz ki
bende buna benzer bişey alıcam canım inşallah istdiğin gibi gelmiştir güle güle kullan :)
Bende doktora sölemedim ama sezeryan olursa 36 37 de olur isteğe bağlı yapıyoruz dedi bebek zaten önde gidiyor ya o ara olur herhal deYani bence hayırlısını istemek lazım. Sonuçta dönmeyebilir başka bişey olabilir illa normal dememek gerek. Her türlü geçiyor nasıl olsa. Ablam isteğe bağlı sezeryan yaptırdı ve çoook memnun. Senin çatı muayenede belli olur zaten o da 37. Haftada oluyor.
Evet canım Allah korusun başka şeyler de çıkabilir zaten evlendikten sonra bakan doktor da öle dedi ki oraya elini yoktu 3 gün ağrıdı her yerimcanım bence drunla geniş çaplı bu konuyu konuş çünkü aileden geliyorsa eğer seninde olma ihtimalin çok yüksek böylebişey varsa eğer yapılacak bişey yoksa sende sezeryana yönelirsin o sancıyıda çekmemiş olursun
Anladım canım hayırlısı olsun desene sennde 2 buçuk ay kaldın:)Bende doktora sölemedim ama sezeryan olursa 36 37 de olur isteğe bağlı yapıyoruz dedi bebek zaten önde gidiyor ya o ara olur herhal de
Oh Süpersin canim! Ne Tür hareketler yapiyorsun?Sen nereye gittin canım bende evde yarın yine yapacağım
Cok haklisin canim bencede kendi sancimizla gtmeliyizIlk doğumunu yapacaklara tavsiyem. Sezeryan istiyorsaniz bile o doğum sancisi gelmeden gidip sezeryanla aldirmayin bebeği. Yani şimdi gün veriyolarya şu gün gel sezeryan diye ona çok karşıyım ben ilk doğum için. Bebek kendisi hazir olduğu zaman o sanciyla gidip sezeryana girmek daha dogru. Birde bebeğin önden gitmesi demek boy ve kilo olarak gelişimini tamamlamis olmasi anlamina gelmiyo ciğerleri son ana kadar gelişiyo. Ben de doktor gibi konuştum kusura bakmayin ama tvde doktorlardan izledigimi aktardim. Bebek kendisi gelmek istegi zaman dış dünyaya uyumu daha kolay oluyomus ve de anne sütüyle herseyiyle daha hazir oluyomus. Ben sancım gelene kadar beklerim doktor sezeryan dese bile. Ikinci dogumu olacaklara bsy diyemem tabi.
Teyzesi parmaklari zaten bi net gouktu bide ayak parmaklarini gostersi dr aman allahim ya tam yemelik kucucuk misketler gelsin artik su mayis ayiiç karnın dardır canım benim bir de zaten zordur ikiz taşımak, allah kolaylık versin bol bol dinlen :):) bizim gayet iyi teyzesi, hoplayıp zıplıyor kızım :)
Oy ben seni yerim, parmaklarının boğumlarına bak, yerim kız seni :)
Ye canim ye elleri bana benziyo bi bunu anladik zaten ince uzun elleri war parmaklari uzun kuzumunMasaAllah canim benim ya nasilda seker seker duruyor yerim ben onun kucuk elini
Sen kac kilo aldin kuzm ben 10kilo aldim walla sorduklari zaman utaniyorum soylemeye resmen bence hamile bayana aldigi kilo sorulmasi yasaklanmaliAbooobende çalişiyorda yorgun bitkin Düşüyor Herhalde diye düşünmüştüm
Cidden evde çok basit hareketler yapa bilirsin tatlim
Ben bir saat önce geldim eve ama ordaki kizlara yetişemedim
Fitness bile yaptırdılar biliyormusunama tabi bi ben zor dayandim
Bundan sonra evdede yapacagim bir Şeyler..
Ay birde inceceklerdi yanimda
Hahah senin kg gayet iyi canimSen kac kilo aldin kuzm ben 10kilo aldim walla sorduklari zaman utaniyorum soylemeye resmen bence hamile bayana aldigi kilo sorulmasi yasaklanmaliewde yapmaliyim sende haklisin canim
çok doğru demnişsin..Ilk doğumunu yapacaklara tavsiyem. Sezeryan istiyorsaniz bile o doğum sancisi gelmeden gidip sezeryanla aldirmayin bebeği. Yani şimdi gün veriyolarya şu gün gel sezeryan diye ona çok karşıyım ben ilk doğum için. Bebek kendisi hazir olduğu zaman o sanciyla gidip sezeryana girmek daha dogru. Birde bebeğin önden gitmesi demek boy ve kilo olarak gelişimini tamamlamis olmasi anlamina gelmiyo ciğerleri son ana kadar gelişiyo. Ben de doktor gibi konuştum kusura bakmayin ama tvde doktorlardan izledigimi aktardim. Bebek kendisi gelmek istegi zaman dış dünyaya uyumu daha kolay oluyomus ve de anne sütüyle herseyiyle daha hazir oluyomus. Ben sancım gelene kadar beklerim doktor sezeryan dese bile. Ikinci dogumu olacaklara bsy diyemem tabi.
Ben yotubeden bakarak yapıyorum canım birkaç hamile hareketi varOh Süpersin canim! Ne Tür hareketler yapiyorsun?
Burda gitigim fizik tedavisinde ayni zamanda özel hamileler için böyle bir aktive ayarlamişlar. Ama haftada 1x ve toplamda 8 devami ne olacak. Ben artik evde düzenli kendim bir Şeyler yapmak istiyorum. Youtubeda belki güzel videolar varsa bakarak yaparim:))
bencede canım sağlığın daha önemli mecbur yapacak sezeryanı ayrıca senin istisna bir durumun var detaylı bir şekilde görüş bence ona göre sezeryanını olursun hayırlısıylaEvet canım Allah korusun başka şeyler de çıkabilir zaten evlendikten sonra bakan doktor da öle dedi ki oraya elini yoktu 3 gün ağrıdı her yerim
Ben zaten doktora söledim isteğe bağlı son anda sezeryan oluyor mu dedim oda hasta istemezse zorls nasıl doğurtalım normali dedi haklı oda
hahah aynı ben canımm bende o civarlarda dolanıyorum hatta artık tartıya çıkmama kararı bile aldım morelim iyice bozuluyor :)Hahah senin kg gayet iyi canimbana yetişemez burda kimse
Ama doktora göre 14bana görede bir kaç kg daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?