- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
ayyy maşallahh canım yaa 5 kg çok yaa normal doğumda çok zorlanır insan. sende yorma kendini fazla canımgünaydın güzel anneler..bugün yorgunum birazdün fazla yordum kendimi evde gece nasıl uyumuşum
@Benim Minnak Sevgilim canım çok haklısın yazdıklarında bencede son ana kadar beklenmeli..benim bir arkadaşım doğum yaptı salı günü o gün sezaryana aldılar sancısı gelmeden bebek 5kg doğdu ama kadının sütü hiç gelmedi bende buna bağladım çunku vücüt kndine doğuma hazırlamış değildi bebeği alırlarken ..hatta doktor 4kg civarı demiş ama 5 kg oldu mşALLAH
günaydın canım hadi inşallahh hayırlıysa olsun canım içine sindinse ne mutlu hem içine hem cebine uygununu bulmak çok zorGünaydın kızlar nasılsınız :) bugün ben biraz heyecanlıyım o beğendiğimiz evin sahibi bugün geliyo yurt dışından. Aksama ya da Yarına görüşürüz inşallah anlasiriz :)
ayyy maşallahh canım yaa 5 kg çok yaa normal doğumda çok zorlanır insan. sende yorma kendini fazla canım
bazı doğurabilenler var yaa benim eşim 4 800 doğmuş normal doğumla görümcem 4500 kg doğmuş yapan yapıyor valla ama ben hayatta doğuramam o kadarını heralde büyük konuşmayım daya zaten belli bi kg dan sonrasını normal yapmıyorlar sezaryana alıyorlar canım..
Oy maşallahh canım yerim ben onu ne kadar net çıkmış yüzü parmakları :)Teyzeler biz bgun dr a gitik ve ilk defa 4d resmimizi aldik yuzunu acmadi bi turlu nazli kizim bu kadar oldu anca minik parmaklarini yerim onun ben
Ben de sırt üstü çok rahat ediyorum doktorum hiç sırt üstü yatma dedi ama sırtım öyle ağrıyor ki yatmak zorunda kalıyorum kızım da hiç sevmiyor sırt üstü yatmami acitacak tekmeler atıyor mecbur dönüyorumBen çoğunlukla sırt üstü yatıyorum. Ama elimde olmadan. Yan uyuyorum ama ne zaman uyansam sırt üstüyum galiba en çok öyle rahat ediyorum vücudum tepki vermedi şimdiye kadar daha rahat geliyo. Ama eger öyle kötü oluyosan yan yatmaya çalış dönmemek için arkana bi yastık koy istersen canm. Kesinlikle bebis için yan daha iyi çünkü gece ne zaman uyansam kendimi sırt üstü buluyorum bebegim uyuyo saniyorum yan dönmemle birlikte hemen hareket etmeye basliyo. Demek daha rahatlar yanken. Uyku konusunda ben de dertliyim eskisi gibi uyuyamiyorum artık Az daha dayancaz.
Teşekkür ederim canım inşallah olur içimize sindi ama cebimize sinmemisti adam anlasiriz artık dedi umarım biraz düşürür fiyati. .günaydın canım hadi inşallahh hayırlıysa olsun canım içine sindinse ne mutlu hem içine hem cebine uygununu bulmak çok zor
bazı doğurabilenler var yaa benim eşim 4 800 doğmuş normal doğumla görümcem 4500 kg doğmuş yapan yapıyor valla ama ben hayatta doğuramam o kadarını heralde büyük konuşmayım da
ayy nasıl çıkar o çocuk kuzum yaa düşüncesi bile stres yaptırıyor hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallahhhehe valla bende yapamam herhaldeama kilolu bebek daha kolay oluyomuş
ay hadi inşallah canım Allah yardımcın olsun bebişin kısmetine inşallah olurOy maşallahh canım yerim ben onu ne kadar net çıkmış yüzü parmakları :)
Ben de sırt üstü çok rahat ediyorum doktorum hiç sırt üstü yatma dedi ama sırtım öyle ağrıyor ki yatmak zorunda kalıyorum kızım da hiç sevmiyor sırt üstü yatmami acitacak tekmeler atıyor mecbur dönüyorum
Teşekkür ederim canım inşallah olur içimize sindi ama cebimize sinmemisti adam anlasiriz artık dedi umarım biraz düşürür fiyati. .
Inşallah canım benim ya.babamiza çok şans getirdi is konusunda minik kuzum ev konusunda da şans getirir inşallah. Bu ev olmazsa tekrar ev aramaya koyulacaz. Hayırlısı olsun diyelim canım ya :)ay hadi inşallah canım Allah yardımcın olsun bebişin kısmetine inşallah olur
canım yaa doğuma az kaldı inş olurda bir daha aramak zorunda kalmaz hemen yerleşirsin taşınma işi çok zor Allah yardımcın olsunInşallah canım benim ya.babamiza çok şans getirdi is konusunda minik kuzum ev konusunda da şans getirir inşallah. Bu ev olmazsa tekrar ev aramaya koyulacaz. Hayırlısı olsun diyelim canım ya :)
ayy nasıl çıkar o çocuk kuzum yaa düşüncesi bile stres yaptırıyor hayırlı sağlıklı olsunlarda inşallahh
aynu şeyleri yaşıyoruz canım galiba fıkır fıkır yaramazlık yapacaklar sürekli bebişlergunaydın kızlar..
Bizim oğlan nasıl bir hareket ediyo anlamış değilim aksam 7 de bi başladı 11 e kadar hiç durmadı gece 3 te yine uyandırdı sabah 7de kalktım parmaklarıyla bişeyler yapıyodu doğuncada boyle olursa napıcam beennnn
Canım videoları paylaşırmısın bende bakıyorum biraz günde 30 dakika yapmaya çalışıyorumGünaydıın hayırlı cumalar herkese.. Size evde yapabilceğiniz ve kendinizi son derece iyi hissedeceğiniz hamile yogasını önereyim kızlar hem bedeniniz açılıyor hem normal doğuma hazırlıyor ben yaklaşık 4 aydır yapıyorum hamileliğin her 3 ayında farklı egzersizler var şimdi son 3 aylık programa geçtim kesinlikle yormuyor öncesinde bi spor geçmişinin olmasına da gerek yok internetten videoları bulabilirmisinz bilmiyorum ben parça parça bulmuştum sonra dvd aldım neslihan iskit dr.un adı yapmak isteyenler en azından son 3 ay vücudunuzu hazırlayın derim faydasını görürsünüz.
yandık wallahi gözüm korkmaya bsladı smdiden :)))aynu şeyleri yaşıyoruz canım galiba fıkır fıkır yaramazlık yapacaklar sürekli bebişler
bencede canım yırtarak geçer artıkvalla artık 20 dikişmi olur 30mu bilemiyorum
Çok uykum var şu anda bebiş ah bebiş şimdiden anasını uykusuz bıraktıyandık wallahi gözüm korkmaya bsladı smdiden :)))
tabi burdan paylaşabiliyor muyum deneyim olmadı mail falan da atabilirim şuan yanımda değil ama öğle arasında vaktim kalırsa yoksa da akşam deniyim canımCanım videoları paylaşırmısın bende bakıyorum biraz günde 30 dakika yapmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?