2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın arkadaşlar nasıl gidiyor hamişlik.Biz iyiyiz kızım hareketli maşallah .Bende bel ağrıları arttı şimdiden oturunca da ğaroyor ayakta durunca da .ayrıca şeker yüklemesi yaptırdık 157 çıktı yüksekmiş dikkat etmem gerekiyor.
Birde kan uyuşmazlık olupta iğne olan oldu mu ağrılı bir iğne mi test yapıldıkltan sonra iğne vuruluyor değil mi ?

Kızlar bu sling lerden birini alacağım hangi rengini alsam

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-20-09-40-57-1.webp
    33 KB · Görüntüleme: 127
canım yaa doğuma az kaldı inş olurda bir daha aramak zorunda kalmaz hemen yerleşirsin taşınma işi çok zor Allah yardımcın olsun
Evet canım taşınmak gözümde büyüyor zaten. Bir sürü eşya var. . Ev alınsın da hallolur o da canım. Doğumdan önce çıkmak istiyoruz. Haziranın başı da kira suremiz doluyor zaten.

günaydın kızlar. hamileliğimde ilk kez krampla tanıştım bu gece. saat 3 te uykumdan uyandırdı. bir daha da yatamadım. şimdi sersem gibiyim valla. hala daha baldırım ağrıyo

günaydın kızlar. hamileliğimde ilk kez krampla tanıştım bu gece. saat 3 te uykumdan uyandırdı. bir daha da yatamadım. şimdi sersem gibiyim valla. hala daha baldırım ağrıyo
Kramp girince ayağını uzat kendine doğru çekersen devam eder zor geçer ama normal uzatırsan geçiyor hemen

uzat ve ayak bileğini oynat cnm cevir kendi etrafında bn oyle yapıyorm

ekledim bile
Evet canım taşınmak gözümde büyüyor zaten. Bir sürü eşya var. . Ev alınsın da hallolur o da canım. Doğumdan önce çıkmak istiyoruz. Haziranın başı da kira suremiz doluyor zaten.
evin içine kendini bi atta yavaş yavaş yaparsın artık canım sıkma canını olduğu kadar artık kendini çok yorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…