2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Günaydın kızlar, bugün tatil güya ama uyuyamadık geceden beri, bi huzursuzuz bilemedim
ben de ekliyorum yazanları instagramdan kullanıcı adım benziyor buna zaten :):)

Günaydın kızlar, bugün tatil güya ama uyuyamadık geceden beri, bi huzursuzuz bilemedim
ben de ekliyorum yazanları instagramdan kullanıcı adım benziyor buna zaten :):)

hayırdır neden huzursuzsun canım.?ekle tatlım bekliyıorum

Yaa kızım hiç uyumadı doğru düzgün :) Ben de dön sağa dön sola tam 4 kez wc ye kalktım nefes yetiremiyorum filan :):) rutin sıkıntılar :)

hee iyi o zamn onlar olsunda başka bişey olmasın kuzum bende o kadar sıkışıyorum ki ama üşenmekten kalkamıyorum sonra sabah kalkarkende yüreyemiyorum

hee iyi o zamn onlar olsunda başka bişey olmasın kuzum bende o kadar sıkışıyorum ki ama üşenmekten kalkamıyorum sonra sabah kalkarkende yüreyemiyorum
bende aynı şekildeyim gece kalkmazsam kasık ağrısından duramıyorum kalkıncada bi daha yatamıyorum sabah uykusuz oluyorum kalksan bi dert kalkmasan bi dert ama bi yerde okumuştum gece bu şekilde kalkmalarla Allah anne adaylarını beebklere hazırlıyomuş uykusuz gecelere :)

günaydın kızlar çok rahat giden hamileliğim 3 gündür ağırlaştı gece dönerken zorlanmaya başladı gün içinde karnım sertleşiyor bir iki hafta önce yemekli misafir ağırlayan çalışan haftasonu gezen ben ağırlaşmaya başladım galiba sizdede var mı bu tip değişiklikler

ben hiç bişeye karar veremiyorum kızlar yaaa ne bebek arabası ne anakucağı alıpta verdiğim paraya pişman olmak istemiyorum herkes gibi akıllı tercihler yapmak için araştırıyorum sürekli ama tavsiye edilenler hep 1500-2000 civarı banada açıkçası fazla geliyor bu fiyatlar kararsızlık kötü bişey yaaa ebebek indirimlerindende faydalanmadık daha erken diye bakalım bi anda hepsi zorlayacak gibi görünüyor

ben bayadır oyleyım göbegım asagı cekıyor benı. Sürekli çiş wc mekik dokuyorum gecelerı gunduz kasıklarımda ağrılar ama calısmak zorunda olduğum bı ıs var bıraz daha sabır sonra gecıcek ınsallah :)

Ya kızlar ben niye kilo veriyorumm(( Bebeğin gelisiminde sorun yok ama kilo veriyorum.. içten içten dert ediyorum bunu 38-40 bedenden 36 ya düştüm hamilelikle..

ben açıkçası 500 tl civarı bir şey düşünüyorum:
http://www.hepsiburada.com/liste/ba...?productId=ailesng8832mv1&categoryId=60002068
http://www.hepsiburada.com/liste/ka...px?productId=ailebykz4005&categoryId=60002068
bu iki model aklımda bir de wei-b nin indirime girmesini bekliyorum

günaydın teyzoşlarrrrr :) oğlumun burnu nasıl ama

hokka gibi maşallah çok şirin görünüyor, bizimkinin burnu aynı babası şimdilik bakalım kime benzicek presnlerimiz :)

çok hafif kullanışlı görünüyor modeller bende düşünebilirim bunları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…