- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
maşallah yesinler bunun burnunuuu senin oğlanın burnu havada olacak anlaşıldıgünaydın teyzoşlarrrrr :) oğlumun burnu nasıl ama
HRS'ye gidiyorum ben.Ankaradaki annelerr hangi hastanelere gidiyorsunuz acepp?
kızlar ateş ölçer konuları açılmış öncelikle aldığınız ateş ölçerin kutusu üzerinde doğruluk oranı var yani yüzden kaç ard arda ölçüm verince dğeişme oluyor bunlar çok önemli
bize şüphesiz braun alın diyorlar yada medisana ebebek bize bunu dedi ve araştırdık wewell alacaktık ama kutusuna bakınca yüzde yüz doğrudur ibaresini göremedik sonuçta bebek doğru versin istiyoruz sonuçları
bakalım araştırıyoruz şu sıralar
ateş ölçer alan anneler ne marka aldılar
günaydınn herkese benimde mide bulantılarım sabahları başladı son zamanlarda tekarlayacağını biliyordum ama çok erken geldi bana
maşallah yesinler bunun burnunuuu senin oğlanın burnu havada olacak anlaşıldı
Arada olur öyle kuzum 3. Trimester kerametiymiş. Ben yatağa girince hemen uykuya dalamıyorum bir süredir en az bir saat dönüyorum. Akşama geçecektir huzursuzluğun :)Günaydın kızlar, bugün tatil güya ama uyuyamadık geceden beri, bi huzursuzuz bilemedim
ben de ekliyorum yazanları instagramdan kullanıcı adım benziyor buna zaten :):)
bende aynı şekildeyim gece kalkmazsam kasık ağrısından duramıyorum kalkıncada bi daha yatamıyorum sabah uykusuz oluyorum kalksan bi dert kalkmasan bi dert ama bi yerde okumuştum gece bu şekilde kalkmalarla Allah anne adaylarını beebklere hazırlıyomuş uykusuz gecelere :)
tutma ya yazıktır bebeğe, yerini daraltıyor :):)
günaydın teyzoşlarrrrr :) oğlumun burnu nasıl ama
ben hiç bişeye karar veremiyorum kızlar yaaa ne bebek arabası ne anakucağı alıpta verdiğim paraya pişman olmak istemiyorum herkes gibi akıllı tercihler yapmak için araştırıyorum sürekli ama tavsiye edilenler hep 1500-2000 civarı banada açıkçası fazla geliyor bu fiyatlar kararsızlık kötü bişey yaaa ebebek indirimlerindende faydalanmadık daha erken diye bakalım bi anda hepsi zorlayacak gibi görünüyor
ben hiç bişeye karar veremiyorum kızlar yaaa ne bebek arabası ne anakucağı alıpta verdiğim paraya pişman olmak istemiyorum herkes gibi akıllı tercihler yapmak için araştırıyorum sürekli ama tavsiye edilenler hep 1500-2000 civarı banada açıkçası fazla geliyor bu fiyatlar kararsızlık kötü bişey yaaa ebebek indirimlerindende faydalanmadık daha erken diye bakalım bi anda hepsi zorlayacak gibi görünüyor
maşallah cok tatlı fındık burunlu :)günaydın teyzoşlarrrrr :) oğlumun burnu nasıl ama
Tam yemelik ya nasıl da belli minnak bişeygünaydın teyzoşlarrrrr :) oğlumun burnu nasıl ama
Beeeeeeeeeeennn :) benim sanki bi iki haftadır öyle. gezemiyprum ben artıkgünaydın kızlar çok rahat giden hamileliğim 3 gündür ağırlaştı gece dönerken zorlanmaya başladı gün içinde karnım sertleşiyor bir iki hafta önce yemekli misafir ağırlayan çalışan haftasonu gezen ben ağırlaşmaya başladım galiba sizdede var mı bu tip değişiklikler
hokka gibi maşallah çok şirin görünüyor, bizimkinin burnu aynı babası şimdilik bakalım kime benzicek presnlerimiz :)
çok hafif kullanışlı görünüyor modeller bende düşünebilirim bunları
Maşallah ya yanaklara bak
evet ya kaçırdık biz onu sürekli yattığım için gidip inceleme fırsatım olmuyor ama internette fotoğrafları falan güzel görünüyordu bakalım tekrar bi indirim yakalarsak süper olacakbiz burdan bir kaç kişi casual cadillac almıştık çokda beğendim ben 575 aldık indirimli normlade 750civarı felan incele istersen.
çok fazla değil kilosu amaMaşallah ya yanaklara bakkaç kilo bu fıstık annesi
evet ya kaçırdık biz onu sürekli yattığım için gidip inceleme fırsatım olmuyor ama internette fotoğrafları falan güzel görünüyordu bakalım tekrar bi indirim yakalarsak süper olacak
Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız acaba 1. hamileliğimde ilk 5 ay 8 kilo vermiştim dr korkma bebek alacağını alır sıkıntı etme bebek için demişti son iki ay 12 kilo aldım tanıyamamıştım kendimi bebeğimde çok şükür herşeyi normal olarak doğdu hamileliklerde mide bulantısı ile birlikte iştahsızlık nerdeyse her bünyede olan şeyler yani kilo vermen çok normal.Ya kızlar ben niye kilo veriyorumm(( Bebeğin gelisiminde sorun yok ama kilo veriyorum.. içten içten dert ediyorum bunu 38-40 bedenden 36 ya düştüm hamilelikle..
Bide tam acsaydi yuzunu canim cok iyi olcaktiOy maşallahh canım yerim ben onu ne kadar net çıkmış yüzü parmakları :)
Ben de sırt üstü çok rahat ediyorum doktorum hiç sırt üstü yatma dedi ama sırtım öyle ağrıyor ki yatmak zorunda kalıyorum kızım da hiç sevmiyor sırt üstü yatmami acitacak tekmeler atıyor mecbur dönüyorum
Teşekkür ederim canım inşallah olur içimize sindi ama cebimize sinmemisti adam anlasiriz artık dedi umarım biraz düşürür fiyati. .
hayırdır neden yatıyorsun canım?inşALLAH denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?