2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ankaradaki annelerr hangi hastanelere gidiyorsunuz acepp?
HRS'ye gidiyorum ben.

Ben de çok araştırdım ve weewell aldım. Kullanan arkadaşlarım da vardı. Fiaytı da yüksek değildi. Beğenmezsek sonra iyisini alırız dedik. Ablamda Brown kulaktan ölçer var sonuçları da iyiymiş aslında ama benim biçok arkadaşım ve nette baktığım yorumlar cocugun bıraz buyuyunce kulağına bunu sokturmadığı yönündeydi o yüzden uzaktan ölçer almak istedik. Brown un bir modeli vardı ama o da yeni sanırım çok yorum yapan yoktu. weewell ile ilgili yorumlar da fena olmadığından aldık biz. hızlı olçum yapıyor ama ne kadar doğru bılmıyorum tabıı. hee doğruluğunu neyle kıyaslayarak anlayacağız o konuda da fıkrım yok açıkçası. Allah çok fazla kullanmayı nasp etmez inşallah zaten :)

günaydınn herkese benimde mide bulantılarım sabahları başladı son zamanlarda tekarlayacağını biliyordum ama çok erken geldi bana

ya bende de oluyor. yıne mı başlayacakmış? bilmiyordum. dün baya da çıkardım hatta ::SS:

Günaydın kızlar, bugün tatil güya ama uyuyamadık geceden beri, bi huzursuzuz bilemedim
ben de ekliyorum yazanları instagramdan kullanıcı adım benziyor buna zaten :):)
Arada olur öyle kuzum 3. Trimester kerametiymiş. Ben yatağa girince hemen uykuya dalamıyorum bir süredir en az bir saat dönüyorum. Akşama geçecektir huzursuzluğun :)

evet bende duymuştum onu ya benim oğlum çok uslu olcak ben uyanmıcam yada uyancak ben duymıcam

tutma ya yazıktır bebeğe, yerini daraltıyor :):)

ama napayım kuzum bilerek değil uykuyla uyanık arası oluyom bilinçli düşünemiyorum o yüzden
günaydın teyzoşlarrrrr :) oğlumun burnu nasıl ama

çok şirin yerim onu yaa

biz burdan bir kaç kişi casual cadillac almıştık çokda beğendim ben 575 aldık indirimli normlade 750civarı felan incele istersen.

canım açıkçası ben onları arkadaşlardan aldım. O kadar para verıp sonra kaldırcaz bı kenara varsa oyle bırılerı onlardan ıste yazık günah cok pahalı cunku

günaydın teyzoşlarrrrr :) oğlumun burnu nasıl ama
Tam yemelik ya nasıl da belli minnak bişey maşallah annesi :)

Beeeeeeeeeeennn :) benim sanki bi iki haftadır öyle. gezemiyprum ben artık

hokka gibi maşallah çok şirin görünüyor, bizimkinin burnu aynı babası şimdilik bakalım kime benzicek presnlerimiz :)

çok hafif kullanışlı görünüyor modeller bende düşünebilirim bunları

cnm casual cadillac var bırde ona bak cok guzel kullanışlı bence, ki burdan alan arkadaslarda oldu bende aldım

biz burdan bir kaç kişi casual cadillac almıştık çokda beğendim ben 575 aldık indirimli normlade 750civarı felan incele istersen.
evet ya kaçırdık biz onu sürekli yattığım için gidip inceleme fırsatım olmuyor ama internette fotoğrafları falan güzel görünüyordu bakalım tekrar bi indirim yakalarsak süper olacak

evet ya kaçırdık biz onu sürekli yattığım için gidip inceleme fırsatım olmuyor ama internette fotoğrafları falan güzel görünüyordu bakalım tekrar bi indirim yakalarsak süper olacak

hayırdır neden yatıyorsun canım?inşALLAH denk gelir

Ya kızlar ben niye kilo veriyorumm(( Bebeğin gelisiminde sorun yok ama kilo veriyorum.. içten içten dert ediyorum bunu 38-40 bedenden 36 ya düştüm hamilelikle..
Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız acaba 1. hamileliğimde ilk 5 ay 8 kilo vermiştim dr korkma bebek alacağını alır sıkıntı etme bebek için demişti son iki ay 12 kilo aldım tanıyamamıştım kendimi bebeğimde çok şükür herşeyi normal olarak doğdu hamileliklerde mide bulantısı ile birlikte iştahsızlık nerdeyse her bünyede olan şeyler yani kilo vermen çok normal.

Bide tam acsaydi yuzunu canim cok iyi olcakti

hayırdır neden yatıyorsun canım?inşALLAH denk gelir

hiç sorma canım yaa hamişeliğimin 20 haftası maşallah çok güzel geçmişti ama ayrıntılı ultrason diye gittiğimde rahim ağzımın olması gerekenin yarısı kadar olduğunu öğrendim. (normal 4 cm ve üzeri iken benimki 2,5 cm di ) hemen yatış ve heyet raporu verildi bu günleri gördüğüme çok mutluyum rabbim bebeğimin zamanında gelmesini nasip eder inşallah her an bi korkuyla yaşıyorum bugünümüe şükürler olsunnn

Merhaba kızlar, dün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür normal. Bebeğim normalde çok hareketli özellikle geceleri cook hareketli. Dün sanırım glikoz un etkisiyle bütün gün hiç durmadı. Gece uyku uyutmadi baya endiselendim çünkü hareketlerini normalden çok çok asagilarda ve rahatsız edip can yakacak kadar şiddetli hissettim.Karnimin kasılması ve ağrıda cabası. . En sonunda uyumusum. Kanama olmadı ana endişe edecek Dr a gitmemi gerektiren birsey varmı sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…