2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar bnde aradan kaynak yaptım ama hıc kullanmadım ınstagramı sızın sayenızde k.kdan sonra oraya da bı el atalım bakalımmtubadmrcnylmz

Merhabalar kızlar,umarım herkesler iyidir..buarada instagram hesapları verilmiş bende gördülerimi ekledim yusem_yusem kullanıcı adım :)

kızlar 100mg yukleme yapıldı yıne yuksek cıktı yaa sekerı yuksek olanlara nasıl bı tedavı uygulanıyo bılen var mı

var canım benim ekleyebilriisn @25elifgökhan

Sana talep gönderdim şu an Nergizakn benim

Günaydın kızlarr :)
Ben de kaynak yaptım aradan hemencecik ekledim sizleri countryrose @berree

bende ekleyim sizi kızlar :)

Günaydın kızlar, bugün tatil güya ama uyuyamadık geceden beri, bi huzursuzuz bilemedim
ben de ekliyorum yazanları instagramdan kullanıcı adım benziyor buna zaten :):)

kızlar bende ekldim siziii melodi benimmm

benide ekleyn kızlar sifremi untmusum pcden girdim ksn2224

kızlar bnde aradan kaynak yaptım ama hıc kullanmadım ınstagramı sızın sayenızde k.kdan sonra oraya da bı el atalım bakalımmtubadmrcnylmz

Merhabalar kızlar,umarım herkesler iyidir..buarada instagram hesapları verilmiş bende gördülerimi ekledim yusem_yusem kullanıcı adım :)
Dlrcoban ekleyin kızlar

Bebek hareket ettikce bnim canim yaniyo ya kizlar ozellikle karnimin altinda kasik agrisi kasilma değil pit pit bise hissediyrm igne gini batiyo

kızlar ayyy herkesi ekledim kabul etmeidğim varsa lütfen söyleyin burda adınızı yazan mesaj atan herkesi ekledim

bide çarşı karışacak kim hangi kullanıcı forumda bilemeyeceğim olmadı bir ara profilimizin altına adları da yazarız :)

kızlar acil ben yoğurt yapacağım peynircim var burada oraya gidicem ama pastorize olmayan süt geliyor onu alacağım eğer yoksa sek günlük şişe süt alsam mı

bide bana detaylı anlatırmısınız yoğurt yapımını ilk kez denicem normalde annem getiriyordu ona sormak istemiyorum süpriz olsun bana direk sen yapma ben getiririm der hevesim gider

toist bana yardım et burda bir arkadş senin tarifi yaptı

Çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumun canım.
Bu arada kilomu hiç takma demekki bebişin kilo alacağı şekilde besleniyorsun önemli olan da bu :)

Hayır canım sıkıntı yok merak etme. Benim yaptırdığım ilk gün çok hareket etmişti öbürgün birden kesildi hareketleri bir iki gün çok az hissettim. Herhalde çok yoruldu :))

kızlar 100mg yukleme yapıldı yıne yuksek cıktı yaa sekerı yuksek olanlara nasıl bı tedavı uygulanıyo bılen var mı
Geçmiş olsun canım. Pasta börek makarna pilav ekmek ve tuz. Bunları tamamen çıkarırsan hiiiç sıkıntı olmaz merak etme

Kızlar küvet alanlar,giderli mi normal küvet mi almalıyım? giderlinin ne gibi bir faydası olur ki bilemedim :S

sağolasın cnmm inşaallah sıkıntı olmaz yaa doktorumla gorusmedık daha bakalım nolacak bu ara pılav ve makarnayı cok yedım cnm belkı ondan olabılır haklısın

özellikle sabahları yine eziyetli günler başladı

dimi havalı olcak cok tatlı ama teyzesiii
hemde ne havalı yesin teyzesi onun havasını :)
maşallah diyelim o zaman kuzum benimde bildiğin gece kuşu olacak şimdiden belli

anammm hoşgeldiniz maşallah kuzum yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…