Bana kullanıcı adınızı söleyinbilip öyle ekleyeyim canımkızlar bnde aradan kaynak yaptım ama hıc kullanmadım ınstagramı sızın sayenızde k.kdan sonra oraya da bı el atalım bakalımmtubadmrcnylmz
tubadmrcnylmz canımm :)Bana kullanıcı adınızı söleyinbilip öyle ekleyeyim canım
Kabul etmezsem ayıp olacak
yusem_yusem ekledim seni de canımBana kullanıcı adınızı söleyinbilip öyle ekleyeyim canım
Kabul etmezsem ayıp olacak
var canım benim ekleyebilriisn @25elifgökhan
Sana talep gönderdim şu an Nergizakn benim
bende ekleyim sizi kızlar :)
Günaydın kızlar, bugün tatil güya ama uyuyamadık geceden beri, bi huzursuzuz bilemedim
ben de ekliyorum yazanları instagramdan kullanıcı adım benziyor buna zaten :):)
kızlar bende ekldim siziii melodi benimmm
benide ekleyn kızlar sifremi untmusum pcden girdim ksn2224
kızlar bnde aradan kaynak yaptım ama hıc kullanmadım ınstagramı sızın sayenızde k.kdan sonra oraya da bı el atalım bakalımmtubadmrcnylmz
Dlrcoban ekleyin kızlarMerhabalar kızlar,umarım herkesler iyidir..buarada instagram hesapları verilmiş bende gördülerimi ekledim yusem_yusem kullanıcı adım :)
Evwt gayet ideal annesi maşallah tombik yanaklı olacakçok fazla değil kilosu ama26+1 hafta 955 gr
kabul ettik :)))Dlrcoban ekleyin kızlar
ama ev baklavanız süper gözüküyoooDlrcoban ekleyin kızlar
Çok geçmiş olsun şimdi nasıl durumun canım.hiç sorma canım yaa hamişeliğimin 20 haftası maşallah çok güzel geçmişti ama ayrıntılı ultrason diye gittiğimde rahim ağzımın olması gerekenin yarısı kadar olduğunu öğrendim. (normal 4 cm ve üzeri iken benimki 2,5 cm di ) hemen yatış ve heyet raporu verildi bu günleri gördüğüme çok mutluyum rabbim bebeğimin zamanında gelmesini nasip eder inşallah her an bi korkuyla yaşıyorum bugünümüe şükürler olsunnn
Hayır canım sıkıntı yok merak etme. Benim yaptırdığım ilk gün çok hareket etmişti öbürgün birden kesildi hareketleri bir iki gün çok az hissettim. Herhalde çok yoruldu :))Merhaba kızlar, dün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür normal. Bebeğim normalde çok hareketli özellikle geceleri cook hareketli. Dün sanırım glikoz un etkisiyle bütün gün hiç durmadı. Gece uyku uyutmadi baya endiselendim çünkü hareketlerini normalden çok çok asagilarda ve rahatsız edip can yakacak kadar şiddetli hissettim.Karnimin kasılması ve ağrıda cabası. . En sonunda uyumusum. Kanama olmadı ana endişe edecek Dr a gitmemi gerektiren birsey varmı sizce?
Geçmiş olsun canım. Pasta börek makarna pilav ekmek ve tuz. Bunları tamamen çıkarırsan hiiiç sıkıntı olmaz merak etmekızlar 100mg yukleme yapıldı yıne yuksek cıktı yaasekerı yuksek olanlara nasıl bı tedavı uygulanıyo bılen var mı
o dün akşamda bende çok oldu canım yaa neden öyle oluyor anlamış değilimBebek hareket ettikce bnim canim yaniyo ya kizlar ozellikle karnimin altinda kasik agrisi kasilma değil pit pit bise hissediyrm igne gini batiyo
Canim yaa coook onceden yapmistim onu, kaldirsaydim keske benim de canim cektiama ev baklavanız süper gözüküyooo((
sağolasın cnmm inşaallah sıkıntı olmaz yaa doktorumla gorusmedık daha bakalım nolacakÇok geçmiş olsun şimdi nasıl durumun canım.
Bu arada kilomu hiç takma demekki bebişin kilo alacağı şekilde besleniyorsun önemli olan da bu :)
Hayır canım sıkıntı yok merak etme. Benim yaptırdığım ilk gün çok hareket etmişti öbürgün birden kesildi hareketleri bir iki gün çok az hissettim. Herhalde çok yoruldu :))
Geçmiş olsun canım. Pasta börek makarna pilav ekmek ve tuz. Bunları tamamen çıkarırsan hiiiç sıkıntı olmaz merak etme
özellikle sabahları yine eziyetli günler başladıHRS'ye gidiyorum ben.
Ben de çok araştırdım ve weewell aldım. Kullanan arkadaşlarım da vardı. Fiaytı da yüksek değildi. Beğenmezsek sonra iyisini alırız dedik. Ablamda Brown kulaktan ölçer var sonuçları da iyiymiş aslında ama benim biçok arkadaşım ve nette baktığım yorumlar cocugun bıraz buyuyunce kulağına bunu sokturmadığı yönündeydi o yüzden uzaktan ölçer almak istedik. Brown un bir modeli vardı ama o da yeni sanırım çok yorum yapan yoktu. weewell ile ilgili yorumlar da fena olmadığından aldık biz. hızlı olçum yapıyor ama ne kadar doğru bılmıyorum tabıı. hee doğruluğunu neyle kıyaslayarak anlayacağız o konuda da fıkrım yok açıkçası. Allah çok fazla kullanmayı nasp etmez inşallah zaten :)
ya bende de oluyor. yıne mı başlayacakmış? bilmiyordum. dün baya da çıkardım hatta ::SS:
hemde ne havalı yesin teyzesi onun havasını :)dimi havalı olcak cok tatlı ama teyzesiii
maşallah diyelim o zaman kuzum benimde bildiğin gece kuşu olacak şimdiden bellievet bende duymuştum onu ya benim oğlum çok uslu olcak ben uyanmıcam yada uyancak ben duymıcam
ama napayım kuzum bilerek değil uykuyla uyanık arası oluyom bilinçli düşünemiyorum o yüzden
çok şirin yerim onu yaa
biz burdan bir kaç kişi casual cadillac almıştık çokda beğendim ben 575 aldık indirimli normlade 750civarı felan incele istersen.
anammm hoşgeldiniz maşallah kuzum yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?