2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar sling alacağım hangisini almalıyım yani hangi rengi yardım edin bana :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-20-09-40-57-1.webp
    33 KB · Görüntüleme: 63
ay bende bayılıyorum bunlara orta bi renkte alabilirsin kırmızı hoşuma gitti benim senin bebiş erkekti galiba yanlış hatırlamıyorsam maviside çok hoş duruyor

sağol canım inş.
sen neden kullanıyosun cnm erken doğum riskin mi var?
cnm bnm 2 düşüğüm var bu bebegımde de 5. aya kadar kanamam vardı onun ıcın başladık 36 ya kadar kullanacakmısız nasıp olursa

nerde satılıyo cnm bu harıka bısey yaa sankı hem kız bebek hemde erkek bebek ıcın kullanılabılır alsan daha ıyı olur bakarsın ıkıncısı fıstıklı olur

bayanın uzerndeki guzelmiş saks mavisi sanrm :)
saksı çok beğendim ama genelde tarzım siyah beyaz lacivert ve kahve bakalım hangi rengi alacağım

Bence siyah all her türlü kıyafetine uyar şık durur
ilk tercihim siyah sonra saks geliyor sağol canım yorumun için

ay bende bayılıyorum bunlara orta bi renkte alabilirsin kırmızı hoşuma gitti benim senin bebiş erkekti galiba yanlış hatırlamıyorsam maviside çok hoş duruyor

aslında kız erkek ayrım yapmıyorum saks mavi alsam kızım olsa onada takarım bakalım turkuazda güzel hattaha ama ilk terichim siyah

canım tuniko com da 89 dan 84 e düşmüştü ama aynı marka unnadoda neko kampanyasında 62 lira alacağım bende

aslında bende siyahı çok seviyorum ama çabuk toz kapma güneşi çekme gibi bir kaç eksileri olduğundan siyah bişey alıcam zaman bir kere daha düşünüyorum yoksa siyah asil duru her zaman

Bnce endişe etme. ben 2 ay önce bir ağrıyla doktora gittim. tehlikeli olan agrı hafiflemez gitgide de artar dedi. agrı devam etmıyorsa hatta artmıyorsa zaten kanama da yok dıyorsun korkma bence...yine de dr una bilgi verebilirsin ama. haberi olsun. seni takip eden tüm detayları bilen kişi o ne de olsa. belki ağrının başka bir nedeni vardır, çözüm bulur.
Kızlar küvet alanlar,giderli mi normal küvet mi almalıyım? giderlinin ne gibi bir faydası olur ki bilemedim :S
ben de bilemedim. ama gidersiz alacağım sanırım. sızdırma tehlikesini yasamanın anlamı yok. alttan azaıcık azıcık da boşaltılmaz kı zaten, boşaltım durulamak gerekır sonuçta. bi anda kuvete devirmek daha kolay, yada klozete dökmek :s

olsun canım fazla kıyafetten zarar gelmez sende hepsını degıstıre degıstıre gıydırırsın hevesını alırsın küçülmeden :)
canım komşumun 5 aylık çocuğu var o kadar çok eşyası varki bende ilk başlarda çok almışsın felan diyordum ama şimdi bakıyorumda onlar bile az geliyor çünkü iki parça şey için makinayı çalıştıramıyorsun birazda olsa dolsun diye bekliyorsun ayrıca çocuk önlük takıldığında bunalıyomu artık nedense hemen elini oraya atıyo mamayıda yemiyor ee bu durumda kız ne zaman yemek yedirse komple üstünü değiştiriyor. o dönemde bir daha çıkamam şimdiden fazla olsun eksik olmasın diye gördükçe alıyorum

aynen oyle fazlasından zarar yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…