- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
Ben kasla goz arasi yine pazara attim.kendimi :)
Bence siyah all her türlü kıyafetine uyar şık dururkızlar sling alacağım hangisini almalıyım yani hangi rengi yardım edin bana :)
ay bende bayılıyorum bunlara orta bi renkte alabilirsin kırmızı hoşuma gitti benim senin bebiş erkekti galiba yanlış hatırlamıyorsam maviside çok hoş duruyorkızlar sling alacağım hangisini almalıyım yani hangi rengi yardım edin bana :)
Kızlar küvet alanlar,giderli mi normal küvet mi almalıyım? giderlinin ne gibi bir faydası olur ki bilemedim :S
tşkler canımm :)Güle güle kullanın annesi iyi yapmışsın :))
cnm bnm 2 düşüğüm var bu bebegımde de 5. aya kadar kanamam vardı onun ıcın başladık 36 ya kadar kullanacakmısız nasıp olursasağol canım inş.
sen neden kullanıyosun cnm erken doğum riskin mi var?
nerde satılıyo cnm bu harıka bısey yaakızlar sling alacağım hangisini almalıyım yani hangi rengi yardım edin bana :)
bayanın uzerndeki guzelmiş saks mavisi sanrm :)kızlar sling alacağım hangisini almalıyım yani hangi rengi yardım edin bana :)
Ben kasla goz arasi yine pazara attim.kendimi :)
saksı çok beğendim ama genelde tarzım siyah beyaz lacivert ve kahve bakalım hangi rengi alacağımbayanın uzerndeki guzelmiş saks mavisi sanrm :)
ilk tercihim siyah sonra saks geliyor sağol canım yorumun içinBence siyah all her türlü kıyafetine uyar şık durur
ay bende bayılıyorum bunlara orta bi renkte alabilirsin kırmızı hoşuma gitti benim senin bebiş erkekti galiba yanlış hatırlamıyorsam maviside çok hoş duruyor
canım tuniko com da 89 dan 84 e düşmüştü ama aynı marka unnadoda neko kampanyasında 62 lira alacağım bendecnm bnm 2 düşüğüm var bu bebegımde de 5. aya kadar kanamam vardı onun ıcın başladık 36 ya kadar kullanacakmısız nasıp olursa
nerde satılıyo cnm bu harıka bısey yaasankı hem kız bebek hemde erkek bebek ıcın kullanılabılır alsan daha ıyı olur bakarsın ıkıncısı fıstıklı olur
tşkler canımm her tarafı tulum oldu çocuğungule gule gıysın canım bebiş hepsi çok guzeller :)
kızlar sling alacağım hangisini almalıyım yani hangi rengi yardım edin bana :)
cnm bnm 2 düşüğüm var bu bebegımde de 5. aya kadar kanamam vardı onun ıcın başladık 36 ya kadar kullanacakmısız nasıp olursa
tşkler canımm her tarafı tulum oldu çocuğun
aslında bende siyahı çok seviyorum ama çabuk toz kapma güneşi çekme gibi bir kaç eksileri olduğundan siyah bişey alıcam zaman bir kere daha düşünüyorum yoksa siyah asil duru her zamansaksı çok beğendim ama genelde tarzım siyah beyaz lacivert ve kahve bakalım hangi rengi alacağım
ilk tercihim siyah sonra saks geliyor sağol canım yorumun için
aslında kız erkek ayrım yapmıyorum saks mavi alsam kızım olsa onada takarım bakalım turkuazda güzel hattaha ama ilk terichim siyah
canım tuniko com da 89 dan 84 e düşmüştü ama aynı marka unnadoda neko kampanyasında 62 lira alacağım bende
Merhaba kızlar, dün şeker yüklemesi yaptırdım çok şükür normal. Bebeğim normalde çok hareketli özellikle geceleri cook hareketli. Dün sanırım glikoz un etkisiyle bütün gün hiç durmadı. Gece uyku uyutmadi baya endiselendim çünkü hareketlerini normalden çok çok asagilarda ve rahatsız edip can yakacak kadar şiddetli hissettim.Karnimin kasılması ve ağrıda cabası. . En sonunda uyumusum. Kanama olmadı ana endişe edecek Dr a gitmemi gerektiren birsey varmı sizce?
ben de bilemedim. ama gidersiz alacağım sanırım. sızdırma tehlikesini yasamanın anlamı yok. alttan azaıcık azıcık da boşaltılmaz kı zaten, boşaltım durulamak gerekır sonuçta. bi anda kuvete devirmek daha kolay, yada klozete dökmek :sKızlar küvet alanlar,giderli mi normal küvet mi almalıyım? giderlinin ne gibi bir faydası olur ki bilemedim :S
canım komşumun 5 aylık çocuğu var o kadar çok eşyası varki bende ilk başlarda çok almışsın felan diyordum ama şimdi bakıyorumda onlar bile az geliyor çünkü iki parça şey için makinayı çalıştıramıyorsun birazda olsa dolsun diye bekliyorsun ayrıca çocuk önlük takıldığında bunalıyomu artık nedense hemen elini oraya atıyo mamayıda yemiyor ee bu durumda kız ne zaman yemek yedirse komple üstünü değiştiriyor. o dönemde bir daha çıkamam şimdiden fazla olsun eksik olmasın diye gördükçe alıyorumolsun canım fazla kıyafetten zarar gelmez sende hepsını degıstıre degıstıre gıydırırsın hevesını alırsın küçülmeden :)
canım komşumun 5 aylık çocuğu var o kadar çok eşyası varki bende ilk başlarda çok almışsın felan diyordum ama şimdi bakıyorumda onlar bile az geliyor çünkü iki parça şey için makinayı çalıştıramıyorsun birazda olsa dolsun diye bekliyorsun ayrıca çocuk önlük takıldığında bunalıyomu artık nedense hemen elini oraya atıyo mamayıda yemiyor ee bu durumda kız ne zaman yemek yedirse komple üstünü değiştiriyor. o dönemde bir daha çıkamam şimdiden fazla olsun eksik olmasın diye gördükçe alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?