Benide ekleyin elalialbaz
benim oğlumda da böbreklerde aynı durum var. bana da doktor zaten erkek olduğu için daha sık raslanan bişey bu dedi. endişelenecek bişey yok dedi.ama tabi insanın aklının bi köşesinde kalıyor.inşallah sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi boşuna endişe etmiş oluruz :))hayırlı olsun cnm..bende bu gün dr gittim..gördüm bebişimi..bende cuma günü vurduracam rh iğnesi..
bende de kan uyuşmazlığı var..
bide bebeğimin böbrekleri biraz genişleme varmış..korkacak bişe yok ama aklında bulunsun ki her kontrole geldiğinde takip edelim dedi dr..
inşallah sorun olmaz..senin ilk bebekmi
yaa bu ınstagram işi çok iyi oldu canımmBeniiiiiiimmm :)
bence giderlinin tıpasının kendiliğinden açılma ihtimali yok benim küvetim giderli bebekliğinde hep odada yıkadım hiç sorun yaşamadım
maşallah canım oğluna gozunuzaydın :)
Ekledim kizlar DlrcobanKızlar benim ınstagram adresi zeynepcivgin herkes bunun altına yazsın toplu bir yerde olsun ekleyelim :)
bende ekledim şimdi meltem :)kızlar instagrama benıde ekleyın ben anca aksam kabul ederım DİLAYSECKİN
ekledim cnm :)Benide ekleyin elalialbaz
Bende de akinti var canim. Koku ve yanma yok. Kasinti da yok. Ama gene de tedirgin oluyorum.Kızlar ben de aşırı akıntı var çok tedirgin oluyorum. Koku, kaşıntı yanma yok ama kasıklarımda ağrı da var. Aynı durumda olan var mı neden böyle oluyor
ahh cnm yaa evt. aynen dr banada dedi erkek bebklerde sık görülür diye..acaba diyom dr bizi stres olmayalım diye mi bişey demedi..bi taraftan da hiç üstünde durmamaya çalışıyorum..çok düşününce araştırınca kafam daha karışır.benim oğlumda da böbreklerde aynı durum var. bana da doktor zaten erkek olduğu için daha sık raslanan bişey bu dedi. endişelenecek bişey yok dedi.ama tabi insanın aklının bi köşesinde kalıyor.inşallah sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi boşuna endişe etmiş oluruz :))
ekledim seni nergizakn benm canmKızlar benim ınstagram adresi zeynepcivgin herkes bunun altına yazsın toplu bir yerde olsun ekleyelim :)
ahh cnm yaa evt. aynen dr banada dedi erkek bebklerde sık görülür diye..acaba diyom dr bizi stres olmayalım diye mi bişey demedi..bi taraftan da hiç üstünde durmamaya çalışıyorum..çok düşününce araştırınca kafam daha karışır.
ben hamilelikte özellik son iki aydır böbreklerim tani yanlarım baya bya ağrır..üşütüyorum diye düşündüm.
sende hiç tersbi durum oldumu..
1100 canım uyku seti de dahil.Canim toplam ne kadara aldiniz
Ben de ekledim kızlar Tuba :)Kızlar benim ınstagram adresi zeynepcivgin herkes bunun altına yazsın toplu bir yerde olsun ekleyelim :)
Kesinlikleee artık Tanışma vakti gelmişti canım inşallah :) ben de çok merak ediyordum numaralarımızı da paylaşır whatsapptan grup kurarız doğuma yakın. Doğumları ordan haber veririz. Öyle yapıyormuş önceki ay anneleri :)yaa bu ınstagram işi çok iyi oldu canımmhem hepinizi merak edıyodum hemde bebişler doğduktan sonra da burda kurdugumuz sanalda olsa bu guzel dostluklarımızı kaybetmeyiz inşaallah
Had bakalım canım bekliyorum haberini ben de :))toist beklemedeyim sütümü aldım kaynattım soğutuyorum şimdilik bakalım ne olacak
hatta facebooktan bile ekleyebiliriz bence daha detaylı görüşürüz o zamanKesinlikleee artık Tanışma vakti gelmişti canım inşallah :) ben de çok merak ediyordum numaralarımızı da paylaşır whatsapptan grup kurarız doğuma yakın. Doğumları ordan haber veririz. Öyle yapıyormuş önceki ay anneleri :)
canım ben bu sefer kalan yoğurttan çökelik yapıcam çok güzel oluyor tarif ettiler haftaya yoğurdumu yapıyım hemen denicemHad bakalım canım bekliyorum haberini ben de :))
ocak anneleri yaptı son zamanlarda whatsapıKesinlikleee artık Tanışma vakti gelmişti canım inşallah :) ben de çok merak ediyordum numaralarımızı da paylaşır whatsapptan grup kurarız doğuma yakın. Doğumları ordan haber veririz. Öyle yapıyormuş önceki ay anneleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?