2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim oğlumda da böbreklerde aynı durum var. bana da doktor zaten erkek olduğu için daha sık raslanan bişey bu dedi. endişelenecek bişey yok dedi.ama tabi insanın aklının bi köşesinde kalıyor.inşallah sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi boşuna endişe etmiş oluruz :))

bence giderlinin tıpasının kendiliğinden açılma ihtimali yok benim küvetim giderli bebekliğinde hep odada yıkadım hiç sorun yaşamadım

Doğrudur canım ben kullanmadım. arkadaşım giderlinin gideri açılıyo diye tavsiye etmemişti bende giderli almamıştım.

Kızlar ben de aşırı akıntı var çok tedirgin oluyorum. Koku, kaşıntı yanma yok ama kasıklarımda ağrı da var. Aynı durumda olan var mı neden böyle oluyor
Bende de akinti var canim. Koku ve yanma yok. Kasinti da yok. Ama gene de tedirgin oluyorum.

ahh cnm yaa evt. aynen dr banada dedi erkek bebklerde sık görülür diye..acaba diyom dr bizi stres olmayalım diye mi bişey demedi..bi taraftan da hiç üstünde durmamaya çalışıyorum..çok düşününce araştırınca kafam daha karışır.
ben hamilelikte özellik son iki aydır böbreklerim tani yanlarım baya bya ağrır..üşütüyorum diye düşündüm.
sende hiç tersbi durum oldumu..

kızlar eğer sorun böbrekte göllenme ise o sorun değil hani çişini yapamıyorsa o doğduğunda halloluyor canlar benim arkadşlarımda yaşadı erkek bebeklerde hep oluyormuş alışık doktorlar bizim oğluştada olabilirdi bu büyük sorun değil

yaa bu ınstagram işi çok iyi oldu canımm hem hepinizi merak edıyodum hemde bebişler doğduktan sonra da burda kurdugumuz sanalda olsa bu guzel dostluklarımızı kaybetmeyiz inşaallah
Kesinlikleee artık Tanışma vakti gelmişti canım inşallah :) ben de çok merak ediyordum numaralarımızı da paylaşır whatsapptan grup kurarız doğuma yakın. Doğumları ordan haber veririz. Öyle yapıyormuş önceki ay anneleri :)

hatta facebooktan bile ekleyebiliriz bence daha detaylı görüşürüz o zaman

ocak anneleri yaptı son zamanlarda whatsapı

ayrıca ben eskiden eski nickimle 2013 gelinlerine yazıyordum 2011 den beri sonra 2014 gelini oldum ama beraber evlendiğim arkadaşlarım ile hamile kaldım ve grubumuz var tabi yüz yüzede görüşüyoruz :)anne bebek fuarına gittik mesela hatta balayı alışverşimizi beraber yaptık

bide asker topiğim var 347 dönem ordada yazmıyoruz telden devam ediyoruz

benim çok sevdiğim ablam 2008 mayyıs annesi ve ordaki dostlukları düşün yarıyıl tatilinde şehir değiştiriyorlar istanbul tayfası ankaraya gittti acaip destekler 7 yıllık dostlukları var onlara çok özeniyordum

darısı başımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…