2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar küvet alanlar,giderli mi normal küvet mi almalıyım? giderlinin ne gibi bir faydası olur ki bilemedim :S

giderli olanını almanı tavsiye ederim. bebiş az büyüyünce işe yarar banyoda oturtuyorum içine oyuncaklarıda koyuyorum hem yıkıyorum hem oynuyo suyu doldukçada altının giderini açıyorum alttan gidiyo pis su oğlum 18 aylık giderli işe yarıyo şimdi

fırın belirli bir ısıda mı kalıyor acaba

kızlar sling alacağım hangisini almalıyım yani hangi rengi yardım edin bana :)

çok hoş hediyemi veriyorlar kırmızısını beğendim. Canlı canlı

bence giderlinin tıpasının kendiliğinden açılma ihtimali yok benim küvetim giderli bebekliğinde hep odada yıkadım hiç sorun yaşamadım

fırın belirli bir ısıda mı kalıyor acaba

çok hoş hediyemi veriyorlar kırmızısını beğendim. Canlı canlı
Fırın hiç çalıştırılmıyor ama fırının kapağını kapattığın için ısı içeride sirkülasyon yapıyor.

Canim toplam ne kadara aldiniz

Şimdi Dr geldim çok şükür ya o kadar mutluyum ki oğlum kocaman ıkmuş38,5 cm boy 1330 kilo kıpır kıpırdı bir de renkli foto aldık mis rh iğnesi vurulcam salı günü kan uyuşmazlığı için var mı arsnuzda olan

hayırlı olsun cnm..bende bu gün dr gittim..gördüm bebişimi..bende cuma günü vurduracam rh iğnesi..
bende de kan uyuşmazlığı var..
bide bebeğimin böbrekleri biraz genişleme varmış..korkacak bişe yok ama aklında bulunsun ki her kontrole geldiğinde takip edelim dedi dr..
inşallah sorun olmaz..senin ilk bebekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…