2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benimde hamile kalmadan önceki dönemden arkadaşlarım var faceden gurup kurduk hepsiyle görüşüyoruz ve çok güzel dostluklarımız oldu her türlü sıkıntımızı sevincimizi paylaşıyoruz böyle bişey yapabilriiz bizde :)

Tamam canım yap bize de öğret Çökelek emzirirken çok faydalıymış
tmm cnm bi deneyim inşallah tutarsa hemen anlatırım şimdi banada anlattıkları kadarıyla biliyorum ama az önce yedim tadı çok güzel olmuş en kısa zamanda denicem :)

sen hangi alanlara topiklere yazıyordun ben hep gelin topiği evlenme çeyiz topiğinde eskiden eski kullanıcım ile çok ünlüydüm hattaha alın size çeyizlerimi sereyim

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gizin-ceyizine-aldiklari.502208/

toist canım odanız çok güzel güle güle kullanın :)
ben de kızıma istikbalden arya genç odası takımını aldım
bebişe de ablasının karyolası kaldı.
Sağol canım çok teşekkürler sen de inşallah güle güle kullan kızının odasını paylaşırsın bizimle :))
Ben de öyle düşünüyorum inşallah beniş Büyüyünce yerine yenisini yaparız o kullanır karyolayı :))

Benim eşim izin vermiyo sanaldan tanışmama

kızlar sling alacağım hangisini almalıyım yani hangi rengi yardım edin bana :)
Canım bende haki yeşili olanı beğendim :) ama bunu tek başınayken kullanmak zor olmaz mı ki sarmalamak bağlamak,bebeği yerleştirmek bana zor gibi geldi o yüzden bu tip değil de askılı ya da ana kucağına benzer olan bir sling bakmayı planlıyorum.

Sedyedeyimm doğumhaneye gidiyorum doğurcan elimde telefon whatsapp tan yazar şekilde hayal ettim de kendimi yok artık dediiiimmm onu da yaparsam var ya helal olsun bana yani :)
kızzz onu ben hayal edemem ama evden çıkarken arabada felan yazarım benim zaten 3 grubum var gelinler asker ve gebişler diye o yüzden 4 te biz oluruz ortak haber veririm

ocak annelerinden asker grubunda arkadşm doğurdu siteye ben girip haber verdim :)

bildiğim kadarı ile kendine sarıp sonra bebeği sokuyorsun canım

Buarada küvet konusunda yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum :) ayaklı alacağız inş ama bir türlü gider olayına karar verememiştik..

aaaa canım sen hamile kalmak isteyenler topiğindemiydin bak ben buraya yazdım

ilk evlendim mayısta hamile kaldım temmuzda kürtaj oldum 1 ay önemsemedim ama 1 ay sonra ovülasyın testi yaptım ki listeye bile yazdırmadım kendimi ve test yaptığım ay allah izin verdi hamile kaldım

ovülasyon testini yaptım çift çizgiyi gördüğüm halde test devam ettim 26 ağustos regl tarihim 2 eylülde başladım 23 eylülde 2. çift çizgiyi gördüm ovülasyıonda ve gebelik testi yaptım :)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...mak-isteyenler.729788/page-4186#post-39538222

Canım o da abes Karşılar normalde ama 7 aydır elimde telefon sizleri okadar çok anlattım ki :)) inan hiç yorum yapmadı sabah :)
benmkide yorum yapmıyor hattaha seni söyledim toist diyorum oda diyor yahu bir adı yokmu :) dedim varr görüşücez gülüyor benimki eskiden olsa kızardı sabah akşam kadın muhabbeti oluyor yaaa oda ohh bana dokunmuyor araştırmasını kendi yapıyor diyor canına minnet kocamın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…