- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
benimde hamile kalmadan önceki dönemden arkadaşlarım var faceden gurup kurduk hepsiyle görüşüyoruz ve çok güzel dostluklarımız oldu her türlü sıkıntımızı sevincimizi paylaşıyoruz böyle bişey yapabilriiz bizde :)ocak anneleri yaptı son zamanlarda whatsapı
ayrıca ben eskiden eski nickimle 2013 gelinlerine yazıyordum 2011 den beri sonra 2014 gelini oldum ama beraber evlendiğim arkadaşlarım ile hamile kaldım ve grubumuz var tabi yüz yüzede görüşüyoruz :)anne bebek fuarına gittik mesela hatta balayı alışverşimizi beraber yaptık
bide asker topiğim var 347 dönem ordada yazmıyoruz telden devam ediyoruz
benim çok sevdiğim ablam 2008 mayyıs annesi ve ordaki dostlukları düşün yarıyıl tatilinde şehir değiştiriyorlar istanbul tayfası ankaraya gittti acaip destekler 7 yıllık dostlukları var onlara çok özeniyordum
darısı başımıza inşallah
Kesinliklee :) eşlere söyleriz whatsapptan yazarlar adımıza ben doğurdum diyehatta facebooktan bile ekleyebiliriz bence daha detaylı görüşürüz o zaman
Tamam canım yap bize de öğret Çökelek emzirirken çok faydalıymışcanım ben bu sefer kalan yoğurttan çökelik yapıcam çok güzel oluyor tarif ettiler haftaya yoğurdumu yapıyım hemen denicem
tmm cnm bi deneyim inşallah tutarsa hemen anlatırım şimdi banada anlattıkları kadarıyla biliyorum ama az önce yedim tadı çok güzel olmuş en kısa zamanda denicem :)Tamam canım yap bize de öğret Çökelek emzirirken çok faydalıymış
Eminim çok güzel olmuştur canım eline sağlık :))tmm cnm bi deneyim inşallah tutarsa hemen anlatırım şimdi banada anlattıkları kadarıyla biliyorum ama az önce yedim tadı çok güzel olmuş en kısa zamanda denicem :)
Had bakalım canım bekliyorum haberini ben de :))
benimde hamile kalmadan önceki dönemden arkadaşlarım var faceden gurup kurduk hepsiyle görüşüyoruz ve çok güzel dostluklarımız oldu her türlü sıkıntımızı sevincimizi paylaşıyoruz böyle bişey yapabilriiz bizde :)
Sağol canım çok teşekkürler sen de inşallah güle güle kullan kızının odasını paylaşırsın bizimle :))toist canım odanız çok güzel güle güle kullanın :)
ben de kızıma istikbalden arya genç odası takımını aldım
bebişe de ablasının karyolası kaldı.
Aaa süper ya maşallah kaç yıllık hemde
Benim eşim çok şaşırıyor bana sanal arkadaşların mı var diyediyorum sanalı mı kaldı herşeylerini biliyorum 7 aydır Konuşuyoruz :)))) bir de görüştük mü oh tamamdır :))
Ama cidden ben eşimi tembihlerim doğurunca yaz kızlara kesin diye :))
Ben de çok tedirgin oluyorum canım. iki hafta var doktor randevuma o zamana kadar napacam bilmiyorumBende de akinti var canim. Koku ve yanma yok. Kasinti da yok. Ama gene de tedirgin oluyorum.
enteresanFırın hiç çalıştırılmıyor ama fırının kapağını kapattığın için ısı içeride sirkülasyon yapıyor.
Canım o da abes Karşılar normalde ama 7 aydır elimde telefon sizleri okadar çok anlattım ki :)) inan hiç yorum yapmadı sabah :)Benim eşim izin vermiyo sanaldan tanışmama
Benim ilk aydan beri kokusuz kaşıntısız çok çok akıntım var dr kokusuz ve kaşıntısız olduğu sürece doğal dediBen de çok tedirgin oluyorum canım. iki hafta var doktor randevuma o zamana kadar napacam bilmiyorum
Canım bende haki yeşili olanı beğendim :) ama bunu tek başınayken kullanmak zor olmaz mı ki sarmalamak bağlamak,bebeği yerleştirmek bana zor gibi geldi o yüzden bu tip değil de askılı ya da ana kucağına benzer olan bir sling bakmayı planlıyorum.kızlar sling alacağım hangisini almalıyım yani hangi rengi yardım edin bana :)
kızzz onu ben hayal edemem ama evden çıkarken arabada felan yazarım benim zaten 3 grubum var gelinler asker ve gebişler diye o yüzden 4 te biz oluruz ortak haber veririmSedyedeyimm doğumhaneye gidiyorum doğurcan elimde telefon whatsapp tan yazar şekilde hayal ettim de kendimi yok artık dediiiimmmonu da yaparsam var ya helal olsun bana yani :)
bildiğim kadarı ile kendine sarıp sonra bebeği sokuyorsun canımCanım bende haki yeşili olanı beğendim :) ama bunu tek başınayken kullanmak zor olmaz mı ki sarmalamak bağlamak,bebeği yerleştirmek bana zor gibi geldi o yüzden bu tip değil de askılı ya da ana kucağına benzer olan bir sling bakmayı planlıyorum.
aaaa canım sen hamile kalmak isteyenler topiğindemiydin bak ben buraya yazdımcanım ben hamilelik öncesi ovülasyon testinde ünlüydüm bir ay kullandım hamile kaldım topiğin ilk hamilesiyim :)
canım çeyizin çok güzel özellikle tupperler olmak üzere çok fazla şeyimiz aynıymış
benmkide yorum yapmıyor hattaha seni söyledim toist diyorum oda diyor yahu bir adı yokmu :) dedim varr görüşücez gülüyor benimki eskiden olsa kızardı sabah akşam kadın muhabbeti oluyor yaaa oda ohh bana dokunmuyor araştırmasını kendi yapıyor diyor canına minnet kocamınCanım o da abes Karşılar normalde ama 7 aydır elimde telefon sizleri okadar çok anlattım ki :)) inan hiç yorum yapmadı sabah :)
çok guzelmiş cnm :)
çok çok güzel olmuş... canım kaça yaptırdın bunları?
çok guzelmiş cnm :)
havlular harika olmuş canım, kaça yaptırdığını öğrenebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?