- 16 Ekim 2014
- 2.585
- 3.656
- 168
siyah lacivert gri saks mavikızlar sling alacağım hangisini almalıyım yani hangi rengi yardım edin bana :)
bebişin güle güle kullansın cicilerini inş. çok tatlı. kontrolden gelenlerr sizin de gözünüzaydınnBen kasla goz arasi yine pazara attim.kendimi :)
ben gidersiz aldım. birkac ay odanın içinde yıkarım belki sızdırır diye düşündüm.Kızlar küvet alanlar,giderli mi normal küvet mi almalıyım? giderlinin ne gibi bir faydası olur ki bilemedim :S
ah cnm ya inşallah öyledir...kızlar eğer sorun böbrekte göllenme ise o sorun değil hani çişini yapamıyorsa o doğduğunda halloluyor canlar benim arkadşlarımda yaşadı erkek bebeklerde hep oluyormuş alışık doktorlar bizim oğluştada olabilirdi bu büyük sorun değil
canım pişmiş sucuk sosisten bsy olmazki ama ben hep yiyorum.Pizzaaa vazgecilmezimdi bi ara ama sucuk sosis var diye yiyemiyorum simdi
sosisi nasıl pişiriyon bi tarif versene yaa..canım pişmiş sucuk sosisten bsy olmazki ama ben hep yiyorum.
Kizlar 15 gun evvel dogum yapan arkadasim mastit olmus serum yiyomus hastanede sutu gelmeyince pompayla cekmeye calisiomus simdi bi pompa al koy kenara dedi siz aldinizmi aldiysaniz ne marka aldiniz cok marka var kafam karisti
canım benim doktoruma bu konuda güvenim tam. çünkü geçen yıl dışgebelik geçirdim bu doktor teşhis etmişti ve o kadar erken teşhis etmiş ki tıp fakültesindeki diğer kadın doğumcular öve öve bitiremedi. ama aynı zamanda da çok rahat bir doktordur. hiç kasmaz.ahh cnm yaa evt. aynen dr banada dedi erkek bebklerde sık görülür diye..acaba diyom dr bizi stres olmayalım diye mi bişey demedi..bi taraftan da hiç üstünde durmamaya çalışıyorum..çok düşününce araştırınca kafam daha karışır.
ben hamilelikte özellik son iki aydır böbreklerim tani yanlarım baya bya ağrır..üşütüyorum diye düşündüm.
sende hiç tersbi durum oldumu..
Bilmem ki canim ya korkuyorum iste, hafif cig kalirsa sorun olur diye, pizzanin ustunde sanki tam pismiyor gibi dusunuyorumcanım pişmiş sucuk sosisten bsy olmazki ama ben hep yiyorum.
Ya ben de okadar çok duydum ki bu aralar. Her gördüğüm anne pompa al deyip durdu. Indirimi beklemeden aldım bende. Benim tavsiyem de ameda ve avent. Ben avent aldım. Ama çalışıyorsan manuel alamamalısın canımKizlar 15 gun evvel dogum yapan arkadasim mastit olmus serum yiyomus hastanede sutu gelmeyince pompayla cekmeye calisiomus simdi bi pompa al koy kenara dedi siz aldinizmi aldiysaniz ne marka aldiniz cok marka var kafam karisti
Evet canım yememek lazımmış. Hem çiğ kalmasından hem de içeriğinde malzemeden. Bu tarz ürünlerde yüzde yüz et kullanılmıyor çoğu sakatat diye drlar önermiyorBilmem ki canim ya korkuyorum iste, hafif cig kalirsa sorun olur diye, pizzanin ustunde sanki tam pismiyor gibi dusunuyorum
Aynen canim ben de oyle bildigimden dikkat ettim canim cekse de durdurdum kendimi, avucumu yaladim 3 kereEvet canım yememek lazımmış. Hem çiğ kalmasından hem de içeriğinde malzemeden. Bu tarz ürünlerde yüzde yüz et kullanılmıyor çoğu sakatat diye drlar önermiyor
Peki sağılan süt biberonla mı veriliyor.Ya ben de okadar çok duydum ki bu aralar. Her gördüğüm anne pompa al deyip durdu. Indirimi beklemeden aldım bende. Benim tavsiyem de ameda ve avent. Ben avent aldım. Ama çalışıyorsan manuel alamamalısın canım
canım pişirme dediğim yağda kızartıyorum. ya da fırında börek çörek yapıyosan içine üstüne koy. sonuçta çiğ yenmediği sürece bsy olmaz. açıkcası ben çok dikkat etmiyorum yediğime içtiğime canım ne isterse onu yiyorum.sosisi nasıl pişiriyon bi tarif versene yaa..
canım gırdım okuyorum bıraz bıraz ama cevap veremedım .annemdeyım evkalabalık :) siznapıosunuz.
kasınmaktan suan yazamıyorum bıle acayıp kasınıyorum neolcak boyle yırtcamkendımı yaaaa
Cnm bende kizim icin yapiyorum salcali suda azcikda yag koyuyom suyuni cekip iyice sisene kadar hasliyom suyu bitncede yagila kavruluyo..acaba dogrumu yapiyom.canım pişirme dediğim yağda kızartıyorum. ya da fırında börek çörek yapıyosan içine üstüne koy. sonuçta çiğ yenmediği sürece bsy olmaz. açıkcası ben çok dikkat etmiyorum yediğime içtiğime canım ne isterse onu yiyorum.
:)))) iyi yapmışsın kuzum ben arada kaçamak yaptım itiraf ediyorumAynen canim ben de oyle bildigimden dikkat ettim canim cekse de durdurdum kendimi, avucumu yaladim 3 kere
Canım ben vejeteryan pizza yaptırıyorum o yüzden canım çekince ya da söylüyoruz istediğim türünden o malzemeleri çıkarttırarak yaptırıyoruz..yazık sana avcunu yalama :)Aynen canim ben de oyle bildigimden dikkat ettim canim cekse de durdurdum kendimi, avucumu yaladim 3 kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?