2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ah cnm ya inşallah öyledir...
insan ister istemez etkileniyo..

Kizlar 15 gun evvel dogum yapan arkadasim mastit olmus serum yiyomus hastanede sutu gelmeyince pompayla cekmeye calisiomus simdi bi pompa al koy kenara dedi siz aldinizmi aldiysaniz ne marka aldiniz cok marka var kafam karisti

Kizlar 15 gun evvel dogum yapan arkadasim mastit olmus serum yiyomus hastanede sutu gelmeyince pompayla cekmeye calisiomus simdi bi pompa al koy kenara dedi siz aldinizmi aldiysaniz ne marka aldiniz cok marka var kafam karisti

ben mamajoo alacağım...arkadaşım kullanıyor çok memnun..özellikle çok sessiz çalışıyormuş..

canım benim doktoruma bu konuda güvenim tam. çünkü geçen yıl dışgebelik geçirdim bu doktor teşhis etmişti ve o kadar erken teşhis etmiş ki tıp fakültesindeki diğer kadın doğumcular öve öve bitiremedi. ama aynı zamanda da çok rahat bir doktordur. hiç kasmaz.
bizim böbreklerle ilgili durumumuz 23 haftada ayrıntılı ultrasonda görüldü o zaman radyolog da önemli değil demişti tabi biz eşimle kendi doktorumuza koştuk bu ne diye. o da bize bir döküman açtı. bakın daha yeni katıldığım bir sempozyumun bilgileri diye. ve orada da aynen böyle yazıyordu.erkek bebeklerde çok görülür ve böyle üç beş milim ya da daha fazlası bir anlam ifade etmez diye.
bir de dediki bu ancak down sendromu şüphesi varsa bir anlam ifade eder yoksa tek başına bu böbreklerin durumu bişey ifade etmez dedi.yine de takipte kalırz dedi.
sen de canını sıkma. işallah sağlıklı yavrucaklarımız.:))))
uzun oldu kusura bakma:)

Ya ben de okadar çok duydum ki bu aralar. Her gördüğüm anne pompa al deyip durdu. Indirimi beklemeden aldım bende. Benim tavsiyem de ameda ve avent. Ben avent aldım. Ama çalışıyorsan manuel alamamalısın canım

Bilmem ki canim ya korkuyorum iste, hafif cig kalirsa sorun olur diye, pizzanin ustunde sanki tam pismiyor gibi dusunuyorum
Evet canım yememek lazımmış. Hem çiğ kalmasından hem de içeriğinde malzemeden. Bu tarz ürünlerde yüzde yüz et kullanılmıyor çoğu sakatat diye drlar önermiyor

Evet canım yememek lazımmış. Hem çiğ kalmasından hem de içeriğinde malzemeden. Bu tarz ürünlerde yüzde yüz et kullanılmıyor çoğu sakatat diye drlar önermiyor
Aynen canim ben de oyle bildigimden dikkat ettim canim cekse de durdurdum kendimi, avucumu yaladim 3 kere

Ya ben de okadar çok duydum ki bu aralar. Her gördüğüm anne pompa al deyip durdu. Indirimi beklemeden aldım bende. Benim tavsiyem de ameda ve avent. Ben avent aldım. Ama çalışıyorsan manuel alamamalısın canım
Peki sağılan süt biberonla mı veriliyor.

sosisi nasıl pişiriyon bi tarif versene yaa..
canım pişirme dediğim yağda kızartıyorum. ya da fırında börek çörek yapıyosan içine üstüne koy. sonuçta çiğ yenmediği sürece bsy olmaz. açıkcası ben çok dikkat etmiyorum yediğime içtiğime canım ne isterse onu yiyorum.

canım gırdım okuyorum bıraz bıraz ama cevap veremedım .annemdeyım evkalabalık :) siznapıosunuz.
kasınmaktan suan yazamıyorum bıle acayıp kasınıyorum neolcak boyle yırtcamkendımı yaaaa

kaşıma kaşıma tut kendini, benim kaşıntım yok ama bizim kız midemi ittiriyo resmen; çok yaramaz bunlarrr

Cnm bende kizim icin yapiyorum salcali suda azcikda yag koyuyom suyuni cekip iyice sisene kadar hasliyom suyu bitncede yagila kavruluyo..acaba dogrumu yapiyom.

Aynen canim ben de oyle bildigimden dikkat ettim canim cekse de durdurdum kendimi, avucumu yaladim 3 kere
Canım ben vejeteryan pizza yaptırıyorum o yüzden canım çekince ya da söylüyoruz istediğim türünden o malzemeleri çıkarttırarak yaptırıyoruz..yazık sana avcunu yalama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…