Yeni doğmuşsa biberona alışsın istemiyorsan şırıngayla ya da çay kaşığıyla içiriyormuşsun. Ben de tecrübesizim ne yaparım bilemiyorum.Peki sağılan süt biberonla mı veriliyor.
160 tl miş rh iğnesi. Bizim Dr böbrek birşeyi biraz dar ama çık önemli değil dedi demekki erkeklerde oluyor benim 2. Bebeğim 5,5 yaşında kızım varhayırlı olsun cnm..bende bu gün dr gittim..gördüm bebişimi..bende cuma günü vurduracam rh iğnesi..
bende de kan uyuşmazlığı var..
bide bebeğimin böbrekleri biraz genişleme varmış..korkacak bişe yok ama aklında bulunsun ki her kontrole geldiğinde takip edelim dedi dr..
inşallah sorun olmaz..senin ilk bebekmi
Sagol cnm insallah degin gibi sonsuz olur.bende gecen yil disgebelik gecirdim..belkide kayiplarim cok diye hemen korkuyom..ondan onceki yilda 13haftalik kalbi durdur karnimda alindi....artik biraz fazla korkar oldum..Allaha emanet olsun bebislerimiz..canım benim doktoruma bu konuda güvenim tam. çünkü geçen yıl dışgebelik geçirdim bu doktor teşhis etmişti ve o kadar erken teşhis etmiş ki tıp fakültesindeki diğer kadın doğumcular öve öve bitiremedi. ama aynı zamanda da çok rahat bir doktordur. hiç kasmaz.
bizim böbreklerle ilgili durumumuz 23 haftada ayrıntılı ultrasonda görüldü o zaman radyolog da önemli değil demişti tabi biz eşimle kendi doktorumuza koştuk bu ne diye. o da bize bir döküman açtı. bakın daha yeni katıldığım bir sempozyumun bilgileri diye. ve orada da aynen böyle yazıyordu.erkek bebeklerde çok görülür ve böyle üç beş milim ya da daha fazlası bir anlam ifade etmez diye.
bir de dediki bu ancak down sendromu şüphesi varsa bir anlam ifade eder yoksa tek başına bu böbreklerin durumu bişey ifade etmez dedi.yine de takipte kalırz dedi.
sen de canını sıkma. işallah sağlıklı yavrucaklarımız.:))))
uzun oldu kusura bakma:)
en Dr brown biberonundan alcam evde bulunsun çay kaşığınla zor oluyor akıyorYeni doğmuşsa biberona alışsın istemiyorsan şırıngayla ya da çay kaşığıyla içiriyormuşsun. Ben de tecrübesizim ne yaparım bilemiyorum.
Ben de dr browns aldım yenidoğan için.B
en Dr brown biberonundan alcam evde bulunsun çay kaşığınla zor oluyor akıyor
İgneyi biz alacaz demi.dr yazmaz.benimde ikinci ilki kiz 8yasinda..ilk bebekse eger tehlike yokmus diger bebekler riskli..ben dusukcyapgimda da igneyi vurdurdurm.hayirlisi bakalim.160 tl miş rh iğnesi. Bizim Dr böbrek birşeyi birdigr ama çık önemli değil dedi demekki erkeklerde oluyor benim 2. Bebeğim 5,5 yaşında kızım var
Çünkü Biberona alışan çocuk meme almıyorda tek korkum oYeni doğmuşsa biberona alışsın istemiyorsan şırıngayla ya da çay kaşığıyla içiriyormuşsun. Ben de tecrübesizim ne yaparım bilemiyorum.
Hihihi ne guzell, yasak olunca da daha bi tatli oluyo ama yaa:)))) iyi yapmışsın kuzum ben arada kaçamak yaptım itiraf ediyorum
Ayy kuzum vejeteryan pizza beni keser mi acabaCanım ben vejeteryan pizza yaptırıyorum o yüzden canım çekince ya da söylüyoruz istediğim türünden o malzemeleri çıkarttırarak yaptırıyoruz..yazık sana avcunu yalama :)
Benimde var 7 Martta rh ignem kizlar. Ama sanirim ozel sigorta bir kismini karsilar. 160 cokmus.160 tl miş rh iğnesi. Bizim Dr böbrek birşeyi biraz dar ama çık önemli değil dedi demekki erkeklerde oluyor benim 2. Bebeğim 5,5 yaşında kızım var
Ben bgn doktorumu aradim. Once ben revete yazacagim sobra alacaksiniz dedi.İgneyi biz alacaz demi.dr yazmaz.benimde ikinci ilki kiz 8yasinda..ilk bebekse eger tehlike yokmus diger bebekler riskli..ben dusukcyapgimda da igneyi vurdurdurm.hayirlisi bakalim.
Ben dün yedim valla sonuçta pişi nce birşey olmuyor mis gibi yedimHihihi ne guzell, yasak olunca da daha bi tatli oluyo ama yaa
Ayy kuzum vejeteryan pizza beni keser mi acabaama guzel fikir ben de canim cekince oyle yapiyim artik, az kaldi zaten sıkalım disimizi biraz daha
Canım bence bişey olmaz.kendinizi o kadar sınırlamayın bence.hem canınızın çektiğini yemeniz lazım.demekki vücudun ihtiyacı var demektir.ben yiyorum abartmadan herşeyden.sonuçta güvenilir bilindik yerden alındıktan sonra sorun olmaz.Hihihi ne guzell, yasak olunca da daha bi tatli oluyo ama yaa
Ayy kuzum vejeteryan pizza beni keser mi acabaama guzel fikir ben de canim cekince oyle yapiyim artik, az kaldi zaten sıkalım disimizi biraz daha
Afiyet olsun canim :)Ben dün yedim valla sonuçta pişi nce birşey olmuyor mis gibi yedim
Ayy sonunda yiycem bu gidisleCanım bence bişey olmaz.kendinizi o kadar sınırlamayın bence.hem canınızın çektiğini yemeniz lazım.demekki vücudun ihtiyacı var demektir.ben yiyorum abartmadan herşeyden.sonuçta güvenilir bilindik yerden alındıktan sonra sorun olmaz.
Aynen cnm pompa olmasa daha da perisan olurdum dedi bende almaya karar verdim ameda almis memnunum dedi o da bende bir bakayim biraz daha arastirayimYa ben de okadar çok duydum ki bu aralar. Her gördüğüm anne pompa al deyip durdu. Indirimi beklemeden aldım bende. Benim tavsiyem de ameda ve avent. Ben avent aldım. Ama çalışıyorsan manuel alamamalısın canım
Avcunu yalamaktan iyidir tatlımHihihi ne guzell, yasak olunca da daha bi tatli oluyo ama yaa
Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız acaba 1. hamileliğimde ilk 5 ay 8 kilo vermiştim dr korkma bebek alacağını alır sıkıntı etme bebek için demişti son iki ay 12 kilo aldım tanıyamamıştım kendimi bebeğimde çok şükür herşeyi normal olarak doğdu hamileliklerde mide bulantısı ile birlikte iştahsızlık nerdeyse her bünyede olan şeyler yani kilo vermen çok normal.
inşallah iznimiz bitene kadar ihtiyacımız olmazÇünkü Biberona alışan çocuk meme almıyorda tek korkum o
Evet canım almak gerekiyor bence de :)Aynen cnm pompa olmasa daha da perisan olurdum dedi bende almaya karar verdim ameda almis memnunum dedi o da bende bir bakayim biraz daha arastirayimbu arada gruplara benide ekleyinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?