2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
160 tl miş rh iğnesi. Bizim Dr böbrek birşeyi biraz dar ama çık önemli değil dedi demekki erkeklerde oluyor benim 2. Bebeğim 5,5 yaşında kızım var

Sagol cnm insallah degin gibi sonsuz olur.bende gecen yil disgebelik gecirdim..belkide kayiplarim cok diye hemen korkuyom..ondan onceki yilda 13haftalik kalbi durdur karnimda alindi....artik biraz fazla korkar oldum..Allaha emanet olsun bebislerimiz..

B
Yeni doğmuşsa biberona alışsın istemiyorsan şırıngayla ya da çay kaşığıyla içiriyormuşsun. Ben de tecrübesizim ne yaparım bilemiyorum.
en Dr brown biberonundan alcam evde bulunsun çay kaşığınla zor oluyor akıyor

160 tl miş rh iğnesi. Bizim Dr böbrek birşeyi birdigr ama çık önemli değil dedi demekki erkeklerde oluyor benim 2. Bebeğim 5,5 yaşında kızım var
İgneyi biz alacaz demi.dr yazmaz.benimde ikinci ilki kiz 8yasinda..ilk bebekse eger tehlike yokmus diger bebekler riskli..ben dusukcyapgimda da igneyi vurdurdurm.hayirlisi bakalim.

:)))) iyi yapmışsın kuzum ben arada kaçamak yaptım itiraf ediyorum
Hihihi ne guzell, yasak olunca da daha bi tatli oluyo ama yaa

Canım ben vejeteryan pizza yaptırıyorum o yüzden canım çekince ya da söylüyoruz istediğim türünden o malzemeleri çıkarttırarak yaptırıyoruz..yazık sana avcunu yalama :)
Ayy kuzum vejeteryan pizza beni keser mi acaba ama guzel fikir ben de canim cekince oyle yapiyim artik, az kaldi zaten sıkalım disimizi biraz daha

160 tl miş rh iğnesi. Bizim Dr böbrek birşeyi biraz dar ama çık önemli değil dedi demekki erkeklerde oluyor benim 2. Bebeğim 5,5 yaşında kızım var
Benimde var 7 Martta rh ignem kizlar. Ama sanirim ozel sigorta bir kismini karsilar. 160 cokmus.

Ayy kuzum vejeteryan pizza beni keser mi acaba ama guzel fikir ben de canim cekince oyle yapiyim artik, az kaldi zaten sıkalım disimizi biraz daha
Ben dün yedim valla sonuçta pişi nce birşey olmuyor mis gibi yedim

Canım bence bişey olmaz.kendinizi o kadar sınırlamayın bence.hem canınızın çektiğini yemeniz lazım.demekki vücudun ihtiyacı var demektir.ben yiyorum abartmadan herşeyden.sonuçta güvenilir bilindik yerden alındıktan sonra sorun olmaz.

Bebek bezi alan var mı acabaaa ? Bende varım instagramda betulsayginmanav benim

Kizlar sizde ve bacaklarda siskinlik oluyormu bende basladi sanki artk yediklerime cok dikkat etmem gerekiyr

Ben dün yedim valla sonuçta pişi nce birşey olmuyor mis gibi yedim
Afiyet olsun canim :)
Ayy sonunda yiycem bu gidisle bi ben mi boyle dusunuyormusum abartmismiyim nedir insallah sorun olmaz canim :)

Ya ben de okadar çok duydum ki bu aralar. Her gördüğüm anne pompa al deyip durdu. Indirimi beklemeden aldım bende. Benim tavsiyem de ameda ve avent. Ben avent aldım. Ama çalışıyorsan manuel alamamalısın canım
Aynen cnm pompa olmasa daha da perisan olurdum dedi bende almaya karar verdim ameda almis memnunum dedi o da bende bir bakayim biraz daha arastirayim bu arada gruplara benide ekleyinnnnn

Avcunu yalamaktan iyidir tatlım az kaldı az inş yavrucaklar gelecek artık kucağımıza :)

27. Haftaya gitmek üzreyim. Dr 5ay normal demişti ama 7 ye girdik karnımda küçülüyor sanki tuhaf olan hic mide bulantisida yasamadim ben..
İnş. Bende sorunsuz atlatırım.
t: 39532841, member: 235374"]Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız acaba 1. hamileliğimde ilk 5 ay 8 kilo vermiştim dr korkma bebek alacağını alır sıkıntı etme bebek için demişti son iki ay 12 kilo aldım tanıyamamıştım kendimi bebeğimde çok şükür herşeyi normal olarak doğdu hamileliklerde mide bulantısı ile birlikte iştahsızlık nerdeyse her bünyede olan şeyler yani kilo vermen çok normal.[/QUOTE]
26. Haftamiz bitmrk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…