- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
sağol cnm..bilgin içinBen bgn doktorumu aradim. Once ben revete yazacagim sobra alacaksiniz dedi.
26. Haftamiz bitmrk[/QUOTE]27. Haftaya gitmek üzreyim. Dr 5ay normal demişti ama 7 ye girdik karnımda küçülüyor sankituhaf olan hic mide bulantisida yasamadim ben..
İnş. Bende sorunsuz atlatırım.
t: 39532841, member: 235374"]Hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız acaba 1. hamileliğimde ilk 5 ay 8 kilo vermiştim dr korkma bebek alacağını alır sıkıntı etme bebek için demişti son iki ay 12 kilo aldım tanıyamamıştım kendimi bebeğimde çok şükür herşeyi normal olarak doğdu hamileliklerde mide bulantısı ile birlikte iştahsızlık nerdeyse her bünyede olan şeyler yani kilo vermen çok normal.
tabisi değil canım doğum sancı bel vaji ve karın hep beraber ekstra olarak sertleşme deKızlar ve tecrübeli anneler size birşey sorucam. Ilk defa oluyor bu. Bel ağrısı hep oluyor zaten ama. Bu başka.
Sağ böbreğimin olduğu yer sanki Bıçak girip çıkıyor. Panik yapmak istemiyorum ama önceki ağrılarım hep tutulma gibiydi.
Bu doğum Sancısı falan değildir dimi ya eşim dün Rüyasında bebeğimizi görmüş. Korkuyorum
Sağol canım belim çok ağrıdı bir kaç saattir farklı bir ağrıydı gittik acile bişeycik yokmuş bilgilendik geldik :)tabisi değil canım doğum sancı bel vaji ve karın hep beraber ekstra olarak sertleşme de
ayrıca sağ böbreğime bıçak gibi ağrı giriyordu yaa böbreğimde büyüme olduğunu öğrendim şu an durumum iyi su içiyorum herşey kontrrol altında 2mm büyüme zaten allahıma bin şükür ki doktor farketti dikkat ediyorum
belki sende enfeksiyon idrarda bişi yada bende olan gibi bişi vardır panik olma canım
Canim bunun aglanacak bi kismi yok ki zaten. Onemli olan dogundan sonra hem annenin hem de bebegin saglikli olmasi. Sezeryan gerekiyorsa olunur, ne olacak. Sonu saglikli olsun da.Canım annem son ana kadar beklemiş sezeryan olmuş o stresi yaşamış sancı çekmiş herşey ama zaten çatı dar kemikli bizim çözüm yok
Bide kuzenim 18 saat acı çekti normal die en son sezeryan oldu kafası geçememiş çatısı darmış
Evde egzersiz yapıyorum ama ne olur bilmiyorum belki normal yapamam olmazsa üzülmeM5 çünkü şaşıracağım bişi olmayacak
Arkadaşlarım sezeryana ağla ağla girdiler ben onu yaşamıcam normal doğuma endekslemedim çünkü oranın dar olduğunu ben bile evlendiğimde anladım zaten sırf meraktan balayı dönüşü doktora gittim utana sıkıla
toistcanım t: 39547445 .!.:Sağol canım belim çok ağrıdı bir kaç saattir farklı bir ağrıydı gittik acile bişeycik yokmuş bilgilendik geldik :)
Gecmis olsun canim sorun yok degilmiSağol canım belim çok ağrıdı bir kaç saattir farklı bir ağrıydı gittik acile bişeycik yokmuş bilgilendik geldik :)
:)) oy masallah yerim onu ben donsun tabiiyaYok canım bebiş dönmeye çalışıyormuş :)) sağolasın
Geçmiş olsunSağol canım belim çok ağrıdı bir kaç saattir farklı bir ağrıydı gittik acile bişeycik yokmuş bilgilendik geldik :)
Gunaydinnnnnn.. bende bgn bebwk bezi alacagim ama gobeek bagi oyuntulu mu huggies mi alsam, prima mi kararsiz kaldim.. ne dersiniz
ben anne lütfenden prima yeni bebek aldım cnm burdaki arkadaslardan duymuştum 4 paket aldım 320 adet toplamda 90 liraya geldi.Gunaydinnnnnn.. bende bgn bebwk bezi alacagim ama gobeek bagi oyuntulu mu huggies mi alsam, prima mi kararsiz kaldim.. ne dersiniz
gunaydın kızlaaaar :)
bizimki dun aksam yine uyutmadı bütün gece tepindi durdu babası uyu oğlum dedikce de daha cok kudurdu sanki uykusuz uykusuz cumartesi calısıyoruz:))))
bu arada ebebek siparişleri gelen war mı benim normalde 1 gunde gelirdi 3.gun bugn hala yok msj attım ama cwp gelmeedi kargo takibide gozukmuyor.aksamda 1 tl indirimleri warmış kaçırdımmm((([/QUOTE
Dun gece benim ufaklik da oyleydi
Yaramazlar
Bi de nasi baski yapio anlatamam
Bizimki yoldaymis canim oyle gosteriyo, ayy o 1 tl. urunleri bi de biz yakalayabilsek ne iyi olur :) masallah oglusunaa, buyudukce daha da hareketleniyo sipalar :)gunaydın kızlaaaar :)
bizimki dun aksam yine uyutmadı bütün gece tepindi durdu babası uyu oğlum dedikce de daha cok kudurdu sanki uykusuz uykusuz cumartesi calısıyoruz:))))
bu arada ebebek siparişleri gelen war mı benim normalde 1 gunde gelirdi 3.gun bugn hala yok msj attım ama cwp gelmeedi kargo takibide gozukmuyor.aksamda 1 tl indirimleri warmış kaçırdımmm(((
Günaydın canım bence Primayla başla riske atma. Başta çok hassasmış totoları yesinler :))Gunaydinnnnnn.. bende bgn bebwk bezi alacagim ama gobeek bagi oyuntulu mu huggies mi alsam, prima mi kararsiz kaldim.. ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?