Bizimki yoldaymis canim oyle gosteriyo, ayy o 1 tl. urunleri bi de biz yakalayabilsek ne iyi olur :) masallah oglusunaa, buyudukce daha da hareketleniyo sipalar :)
allah allah bizde bi problem wr demkki :/ evet cnm altüst takımlar warmış 1 tlye pantolnlar flan ben bi defasnda battaniye yakaladm 5 tlye ama bu sefer olmadı :)masllah ki ne masallah sersem gibiyim onun yüzünden :))
allah allah bizde bi problem wr demkki :/ evet cnm altüst takımlar warmış 1 tlye pantolnlar flan ben bi defasnda battaniye yakaladm 5 tlye ama bu sefer olmadı :)masllah ki ne masallah sersem gibiyim onun yüzünden :))
:)) arada oluyo ani hareketler yapinca ama daha cok vajinal baskı uyguluyo benimki erken gelicek diyo korkuyorum canım bide magnezyum kullanıxorum ben çok iyi gelhxo dr.un sana yazmadimi canım
:)) arada oluyo ani hareketler yapinca ama daha cok vajinal baskı uyguluyo benimki erken gelicek diyo korkuyorum canım bide magnezyum kullanıxorum ben çok iyi gelhxo dr.un sana yazmadimi canım
Arkadaslar gunaydin ;
Topic acildigindan beri buralardayim fakat cok yazamadim.ama hep takipteyim.
dun seker taramasi yapildi 50 gr lik sonucum 182 cikti moralim bozuldu hic beklemiodum.pazartesi 100 luk tekrarlacak.56 kilo ile basladim hamilelige 62 yim suan yani 6 kilo aldim sadece.bebekte persembe gunu 27 haftalikti 990 gr olmustu.cok asiri istahim yoktu hicbizaman hamurisi tatli cikolata nerdeyse hic tuketmedim.
daha onceden seker testi yapip yuksek cikan sonrasinda 100 lukte nornal cikan arkadaslar vardi. O an bilmedigim icin ilgimi cok cekmekisti.
onlarin sonuclari kacti hatirlayan varmi.
Gecmis olsun oncelikle ama telas yapma. 50 grlik sonucum 187ydi benim. 100 grlikda 4 deger de normal cikti. Insallah seninki de oyle cikar. Ki ben tatli olan herseyi cok seviyorum :) Ama seker ciksa bile dikkat ettigin surece sorun olmuyormu, o yuzden takma kafana hic..
Gecmis olsun oncelikle ama telas yapma. 50 grlik sonucum 187ydi benim. 100 grlikda 4 deger de normal cikti. Insallah seninki de oyle cikar. Ki ben tatli olan herseyi cok seviyorum :) Ama seker ciksa bile dikkat ettigin surece sorun olmuyormu, o yuzden takma kafana hic..
Tesekkurler cevap verdigin icin sonuclarimiz yakinmis umarim benimkide normal cikar.diyet filan yaparim sorun degil bebege bi zarar vernesinden korktum