2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok saol canim denicem ins

32+0 dan önce alabiliyorsun bildiğim kadarıyla sonrasına bırakırsan doğum izinden Düşüyor ben böyle biliyorum yani pazara geliyorsa cumadan almalısın. Ama emin değilim benim bilgim bu yönde canım.

Selam kizlar. Usutmusum galiba ise geldim ama cok halsiz hissediyorum kendimi..
Geçmiş olsun

biz daha 27+3 üz ama bende dolap gelene kadar beklemek istemiyorum sabun tozu alıp yıkıycam inşallah önümüzde ki hafta küçük hurçlara koyucam
şimdiden çok heyecanlı
Yani kirlenmez diyor BÜYÜKLER vardır bir bildikleri :) ben dalan tozu aldım canım %100 doğal yumuşatıcı da gerekmiyor. Kokusu da mis :)

Geçmiş olsun niye olasın ki. Hiç düşünme bence biley olmaz.
Ben 2. Aşımı vurdum daha çok acır dedi ebe. Hiç acımadı bile. Bence çok üstünde durmazsak acımaz :)
ayy inşallah cnm...
ilk aşıda hasta olmadım ama ağzım burnum patladı resmen..
şimdide kolum ağrıyo .

Geçmiş olsun

Yani kirlenmez diyor BÜYÜKLER vardır bir bildikleri :) ben dalan tozu aldım canım %100 doğal yumuşatıcı da gerekmiyor. Kokusu da mis :)
Canım sende dalan roxy mi aldın bende uygun ve %100 doğal olduğu için aldim ama burda alan hiç görmemiştım inşallah memnun kalırız

selam kızlar kontrol vardı bugün paşamızı gördük geldik :)doğum iznine martın 16sında cıkıyorum 13 mart son iş günüm
senin adına çok sevindim, şimdiden iyi tatiller; bol bol dinlenmeler yavrukuşunla
1543gr 39,5 cm olmuş teyzesi.
ee artık 30'lara geliyoruz, geldik büyüsünler; maşallah bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…