Ben nacizane demediklerimi aktarayım taze portakal limon suyu hemen toparlıyor seni enerji veriyor canım. Yoğurt suyu bakterileri öldürüyor. Tavuk suyuna çorba çok faydalı. Bir de ben Sarımsaklı cacık çok tüketirim antibiyotik niyetine. Inşallah faydalı birşeyler bulursun.
canım yazılanları düzenli takip edemediğim için beni bilgilendirirsen sevinirim,
32.haftada almamız gereken çalışabilir raporunu ille 32+0 da mı almamız gerekiyor yoksa 32+5 de de alabiliyor muyuz? ve aynı gün mü işyerine vermemiz gerekiyor?32+0 cumartesi-pazara denk geliyorsa otomatikman pazartesi alırız değil mi?
32+0 dan önce alabiliyorsun bildiğim kadarıyla sonrasına bırakırsan doğum izinden Düşüyor ben böyle biliyorum yani pazara geliyorsa cumadan almalısın. Ama emin değilim benim bilgim bu yönde canım.
Dimi ya 34. Haftada alacagım rapor icin madem calısamıyosun ayrıl dogum iznine derler adama bütün planlarım degisti simdi bunu ögrendigim iyi oldu canım cok tesekkür ediyorum
biz daha 27+3 üz ama bende dolap gelene kadar beklemek istemiyorum sabun tozu alıp yıkıycam inşallah önümüzde ki hafta küçük hurçlara koyucam
şimdiden çok heyecanlı
Geçmiş olsun niye olasın ki. Hiç düşünme bence biley olmaz.
Ben 2. Aşımı vurdum daha çok acır dedi ebe. Hiç acımadı bile. Bence çok üstünde durmazsak acımaz :)
Geçmiş olsun niye olasın ki. Hiç düşünme bence biley olmaz.
Ben 2. Aşımı vurdum daha çok acır dedi ebe. Hiç acımadı bile. Bence çok üstünde durmazsak acımaz :)