2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar e bebekte bugüne özel baby jem ürünlerinde %28 indirim var; banyo alışverişini tamamlamak istiyorum.( küvet, kova, maşrapa, file, banyo süngeri vs.) baby jem markasının plastik kalitesi nasıldır bilenler var mı, fikir alabilir miyim?
bir de küvet ayağı ne kadar kullanışlı olur, bana sakıncalı geliyor hem içi su dolu küvetin ve bebeğin ağırlığı tehlikeli olur die düşünüyorum denge açısından, odasında küvetini yere koyarak yıkamayı düşünüyorum, sizce?

senin adına çok sevindim, şimdiden iyi tatiller; bol bol dinlenmeler yavrukuşunla

ee artık 30'lara geliyoruz, geldik büyüsünler; maşallah bu arada

MAŞALLAH PAŞAYA CANIM :)

MasaAllah barekAllah tosun olmus bu tosun bizimde gelecek p.tesi kontrol var bakalim bizimki ne kadar olmus

çok teşekkür ederiz teyzeleri.büyüyorlar artık neredeyse 10 haftaları bile yok :)

lilalila .!.:
genelde kına sepeti kullanıyorlar benim gördüğüm canım ama benim kına sepetim yok bu nedenle tepsi düşünüyorum
Siselerde sepette pek şık durmuyor bence tepsi daha mantikli sanki

Canım ben kızımda küvet ayağı kullanmıştım çok pratik oldu. Ayak olmayınca eğilmen gerekiyor hem dizin hem belin ağrıyor. Ayak olunca çok rahat yıkıyorsun. Bu bebeğimde de ayak kullanacağım. Ben tavsiye ederim.

Merhaba canım bizde bu kampanyayı bekliyorduk bugün halletmiş olduk,benim baktığım beğendiğim ürünlerde genelde baby jem ya da sevi bebeydi zaten kaliteli görünüyor tabi kesin bir şey diyemeyeceğim ama biz tüm ürünlerini aldık ayaklığı da sepetli olanından aldık o daha güvenilir geldi,arkadaşın da yazdığı gibi eğilerek yıkamada sıkıntı oluyormuş sonuçta yaz bebeği bizimkiler her gün yıkayacağız,annemde özellikle ayaklı al rahat edersin demişti o yüzden öyle tercih ettik :)

Herkeslere merhabalar arkadaşlar,bende grip salgınında nasibimi aldım,sesim çıkmıyor evdeyim bugün..buarada e bebekte hem baby jem ürünlerinde hem de biberonlarda indirim var,ben dr browns için kampanya bekliyordum,bir taşta iki kuş oldu hem banyo ürünlerimizi hem de biberonumuzu halletmiş olduk,ihtiyacı olan arkadaşlar varsa bir göz atsınlar derim ha buarada jokerlerde de aynı ürünler indirime girmiş,özellikle aynı gün yapmışlar sanırım

ben sadece otobüs durağına kadar yürüyorum :)))) evde yayıntı toparlıyorum bir de. ev işi yapmıyorum,yürüyüş yapmıyorum. sen daha ne yapasın yahu. bravo valla sana bunarı yapabiliyosan. o zaman ben hiç normal doğum hayali kurmayayım :)))

Canım ev işimi kendim yapmak zorundayım çünkü yapacak kimse yok ilk aylar annem ve eşim yapıyordu. Anneme kıyamıyor um artık kendi eviyle mi ugrassin benimle mi. . Eşim de bişey yaptığında söyleniyor. Istedigime pişman ediyor. Çok şükür yapabiliyorum şimdi sadece egilirken çok zorlanıyorum . Yerden bişey almak benim için tam işkence ama sanki her şey bana inat yere düşüyor :) canım havalar ısınsın sen de yurursun biraz riskin yoksa ve doktorun müsade ederse tabi. Normal doğum için değil kendini daha rahat hissedersin bebişe de iyi gelir temiz hava mis gibi :) zaten bahar geliyor. Burda çiçekler açtı ne güzel içim civil civil oluyo :)

Canım bana büyükler annem kv falan ilk zamanlar banyoda değil de odada yıkamak gerektiğini soylediler, odada yikicam ben de o yüzden

keşke annem sağlıklı olsa da evim pislikten geçilmese eşim benim de bir iş yapar 20 laf söyler. valla ben umuramıyorum artık, diyorum ona ister süpür ister süpürme, mecbur söylene söylene yapıyor. gün aşırı anneme yemek yapmaya gidiyorum. benim sporum bu. havalar ısınsın. şu doğum iznimi alayım allah büyüktür yürürüz. kayınvaldem hep söyleniyor, hareketli ol doğuramıcan die. içimde kalcak sanki çocuk :))

Hıh aynı benim kaynana o da bana öyle diyor öyle sinir oluyorum ki o dediği zaman. Zorla normal doğum yapasim geliyor ona inat :) :) aman takma canım moral bozmak için laf arıyorlar. Annene de rabbım sağlık sıhhat versin başından eksik etmesin canım benim

Sağlık ocağından geldim, ebe bu sefer kiloya laf etmedi hayret benimki resmen canan karatay gibiBu kontroldeki konumuz aile planlamasiydi doğumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordu yöntemleri anlatti, sonra kalp atışlarına bakalım dedi, karnimi acar açmaz aaa biraz kasılma var dedi gözle nasıl anladı hayret ettim ki ben hiç bişey hissetmiyodum sonradan kendim de dokundum sert falan da değildi ilginç geldi tabi, neyse kalp atışlarını buldu bi iki tik tik duyduk sonra birden kesildi, o da allah allah niye durdu ki falan dedi kalbi durdu sandım aklım çıktı meğer o aletin sarji bitmiş alet durmuş yaniBöylelikle bi sağlık ocağı macerası daha bitmiş oldu nisan da bi daha gitcekmisim anne sutunu ve emzirmeyi anlatacakmis hadi hayırlısı :)

Ah bu kayinvalideler

amin canım allah razı olsun. ben zaten normal doğum istiyorum. doğumun bence hareketle çok fazla ilgisi yok ama eski kafa işte bir yere kadar anlatabiliyosun. sinir oluyorum ama anlamıyor işte. benim annem abime hamileyken hep yatmış kadın, e normal doğurmuş. istiyor ki evimde oturmayayım hep aşağı onlara inip çıkayım. sabır :)

Aaa yoksa bizim kayinvalideler samimi arkadaş mi canım. Benımki de konuyu oraya getiriyor :) yürüyüş yapman lazım diyor yapacam diyorum e sen de haklısın 5.katta oturuyorsun o merdivenler çıkmak zor olur diyor öyle anne dedım o da o zaman gelin bende kalın burda her gün beraber yürürüz dedi :) gözlerim fal taşı gibi açıldı yok valla kalamam Evimden başka rahat etmiyorum dedim ısrar etti biraz ay deli olmuştum o gün eşim de hic konusmadi yok mok demedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…