amin canım cümlemizinkini inşALLAHBin kere maşallah tatlım allah sağlıkla kavuştursun
şimdi benim görümcem nisan başında evleniyor. evin en alt katında görümcem oturcak, orta katta kayınvaldem, en üst katta da ben oturuyorum. kayınvaldenin evinde yemek bulaşık temizlik ne varsa görümcem yapıo. kayınvaldem sağlam kadın ama tüm yükü hep 4 kızına bırakmış. kadın bi işe elini sürmemiş. geçen bana dediki artık kız da evlenince bir gün biriniz bir gün biriniz yemek yapçak temizlik yapçak ben bundan sonra hiçbişey yapmıcam. ben şok oldum, eşim de görümcem de yanımda tabi. hiç ses etmedim. eşim demez mi ses versene annem sana dio die. ters ters baktım tabi, müsait olursam oğlan rahat verirse olur tabi dedim. kayınvaldem ben çocuğa bakamıcakmıyım yaşlanmadım o kadar dedi. ay bin sinir daha oldum. e madem yaşlanmadıysan kendin yap dimi. ama eşimde suç. bilmiyorum çok sıkıntı yaşıcaz allah hak getireAaa yoksa bizim kayinvalideler samimi arkadaş mi canım. Benımki de konuyu oraya getiriyor :) yürüyüş yapman lazım diyor yapacam diyorum e sen de haklısın 5.katta oturuyorsun o merdivenler çıkmak zor olur diyor öyle anne dedım o da o zaman gelin bende kalın burda her gün beraber yürürüz dedi :) gözlerim fal taşı gibi açıldı yok valla kalamam Evimden başka rahat etmiyorum dedim ısrar etti biraz ay deli olmuştum o gün eşim de hic konusmadi yok mok demedi :)
hayırlı olsun cnm..git gide doğuma yaklaşıyoruz..1543gr 39,5 cm olmuş teyzesi.
kız bu kaynanalar hepsi aynı..10 yıllık evliliğimin getirdiği tecrübeyle şunu diyeyimşimdi benim görümcem nisan başında evleniyor. evin en alt katında görümcem oturcak, orta katta kayınvaldem, en üst katta da ben oturuyorum. kayınvaldenin evinde yemek bulaşık temizlik ne varsa görümcem yapıo. kayınvaldem sağlam kadın ama tüm yükü hep 4 kızına bırakmış. kadın bi işe elini sürmemiş. geçen bana dediki artık kız da evlenince bir gün biriniz bir gün biriniz yemek yapçak temizlik yapçak ben bundan sonra hiçbişey yapmıcam. ben şok oldum, eşim de görümcem de yanımda tabi. hiç ses etmedim. eşim demez mi ses versene annem sana dio die. ters ters baktım tabi, müsait olursam oğlan rahat verirse olur tabi dedim. kayınvaldem ben çocuğa bakamıcakmıyım yaşlanmadım o kadar dedi. ay bin sinir daha oldum. e madem yaşlanmadıysan kendin yap dimi. ama eşimde suç. bilmiyorum çok sıkıntı yaşıcaz allah hak getire
şimdi benim görümcem nisan başında evleniyor. evin en alt katında görümcem oturcak, orta katta kayınvaldem, en üst katta da ben oturuyorum. kayınvaldenin evinde yemek bulaşık temizlik ne varsa görümcem yapıo. kayınvaldem sağlam kadın ama tüm yükü hep 4 kızına bırakmış. kadın bi işe elini sürmemiş. geçen bana dediki artık kız da evlenince bir gün biriniz bir gün biriniz yemek yapçak temizlik yapçak ben bundan sonra hiçbişey yapmıcam. ben şok oldum, eşim de görümcem de yanımda tabi. hiç ses etmedim. eşim demez mi ses versene annem sana dio die. ters ters baktım tabi, müsait olursam oğlan rahat verirse olur tabi dedim. kayınvaldem ben çocuğa bakamıcakmıyım yaşlanmadım o kadar dedi. ay bin sinir daha oldum. e madem yaşlanmadıysan kendin yap dimi. ama eşimde suç. bilmiyorum çok sıkıntı yaşıcaz allah hak getire
ben böyle bişeyde düşürür hepsini kırarım diye korkarım valla :) kenarları korunaklı bi tepsi lazım banaböyle birşeyde suna bilirsin cnm sepet olmaz bence duz bırsey lazım 2 katlı yuvarlak pasta gibi köüpkler var ondada sunabılırsın canım bende kolonya yapıcam ınsallah duz bırseyde sunucam
valla ben kendi evime kadın tutucam diorm eşime. sanırım kayınvalde de bunu görünce artık bir beklentisi olmaz die düşünüyorum. altlı üstlü oturma hatasını yaptık bir kere. annem çok dediydi dinlememiştim. zor anacım geçinmek. ağzın olcak ama açılmıcak :)Ay kadına bak ya. Ben dururken sen niye çocuğuma bakıyorsun ev islerini kendin yap zorunda mıyım ben. Esin de sinir bozucuymus ha. Sanki analarına hizmetçi almışlar. . Altli ustlu oturmak bu yuzden kötü canım
Umarım bir gün uzaklasirsini canım :)valla ben kendi evime kadın tutucam diorm eşime. sanırım kayınvalde de bunu görünce artık bir beklentisi olmaz die düşünüyorum. altlı üstlü oturma hatasını yaptık bir kere. annem çok dediydi dinlememiştim. zor anacım geçinmek. ağzın olcak ama açılmıcak :)
maşallah canım ya süper olmuş1543gr 39,5 cm olmuş teyzesi.
Evet canim iyi bir fikir olmus bu bende duz birseyde dusunmustum ama bu sekildede olabilir gayet hos olur cok tesekkurlerböyle birşeyde suna bilirsin cnm sepet olmaz bence duz bırsey lazım 2 katlı yuvarlak pasta gibi köüpkler var ondada sunabılırsın canım bende kolonya yapıcam ınsallah duz bırseyde sunucam
hayırlı olsun cnm..git gide doğuma yaklaşıyoruz..
ikinci olmasına rağmen çok heyecanlıyım..
benim de oynayınca çıkıyor. bebek büyütür onu bence. rengi koyulaştı dimi? çok sinir bozucu,sanki etrafa da yayılıyo genişliyorKızlar, benim soruma tecrübeli anneler cevap verebilir mi? Bu göğüs uçları ne zaman çıkıyor. Benim hali hazırda düz, oynadığımda çıkıyor. Ancak doğuma yakın mı tamamen hazır olacak? Acele mi ediyorum? Göğüslerim baya iri, çevresi de genişledi ve koyulaştı, damar damarda oldu. Uç ne zaman çıkar, ya da uç olup olmadığını ancak doğumdan sonramı anlayacağım?
kızlar bu hamile bel destek bandı iyi bişey midir? beli rahatlatıyor heralde ağırlaşınca.kullanan gören var mı?
Geçmiş olsun
Yani kirlenmez diyor BÜYÜKLER vardır bir bildikleri :) ben dalan tozu aldım canım %100 doğal yumuşatıcı da gerekmiyor. Kokusu da mis :)[/Q
Evet canım burada kullanıp memenin kalan var bence çok güzel olacak. Ben kendimize de onu kullanıcaz inşallah :)Canım sende dalan roxy mi aldın bende uygun ve %100 doğal olduğu için aldim ama burda alan hiç görmemiştım inşallah memnun kalırız
Ohh maşallah tosuna canım Allah nazardan korusun :) az kaldı ha gayret berre :)))selam kızlar kontrol vardı bugün paşamızı gördük geldik :)doğum iznine martın 16sında cıkıyorum 13 mart son iş günüm
Geçmiş olsun canım ben de bakayım banyo ürünlerine sen de güle güle kullan inşallah :)Herkeslere merhabalar arkadaşlar,bende grip salgınında nasibimi aldım,sesim çıkmıyor evdeyim bugün..buarada e bebekte hem baby jem ürünlerinde hem de biberonlarda indirim var,ben dr browns için kampanya bekliyordum,bir taşta iki kuş oldu hem banyo ürünlerimizi hem de biberonumuzu halletmiş olduk,ihtiyacı olan arkadaşlar varsa bir göz atsınlar derimha buarada jokerlerde de aynı ürünler indirime girmiş,özellikle aynı gün yapmışlar sanırım
Bir ebe Vakası aaaa niye durduki bu ya :))))) geçmiş olsun valla iyi atlatmışsın yine deSağlık ocağından geldim, ebe bu sefer kiloya laf etmedi hayret benimki resmen canan karatay gibiBu kontroldeki konumuz aile planlamasiydi doğumdan sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz diye sordu yöntemleri anlatti, sonra kalp atışlarına bakalım dedi, karnimi acar açmaz aaa biraz kasılma var dedi gözle nasıl anladı hayret ettim ki ben hiç bişey hissetmiyodum sonradan kendim de dokundum sert falan da değildi ilginç geldi tabi, neyse kalp atışlarını buldu bi iki tik tik duyduk sonra birden kesildi, o da allah allah niye durdu ki falan dedi kalbi durdu sandım aklım çıktı meğer o aletin sarji bitmiş alet durmuş yani Böylelikle bi sağlık ocağı macerası daha bitmiş oldu nisan da bi daha gitcekmisim anne sutunu ve emzirmeyi anlatacakmis hadi hayırlısı :)
Bugün oglumu gördüm kızlar ne kadar tatlıydı gözlerini acıp kapatıyodu esniyodu agzı burnu minicik icimden cıkarasım geldi cok sabırsızlanıyorum artık sag salim kavussaydık bi.. Bu arada kilosu 1450 gr boyu 35 cm olmus masallah oglusuma.
Mopaşta ve Çağrı markette görmüştüm ben canım güle güle kullan sen dr aldıklarını :) hepimiz ebelerde şikâyetçiyiz desene :)Reale gittim dalan bulamadim
Bingo sivi bebek deterjani vardi sabun icerikli ondan aldim
Bi deneyelim dalanda alicam mutlaka
Saglik ocaginda ki hemsire idrar testi yapip +1protein var diyip beni korkutmustu bugun tahlil yaptirdim temiz cikti cok şükür o kadar paniklemistim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?