2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
şimdi benim görümcem nisan başında evleniyor. evin en alt katında görümcem oturcak, orta katta kayınvaldem, en üst katta da ben oturuyorum. kayınvaldenin evinde yemek bulaşık temizlik ne varsa görümcem yapıo. kayınvaldem sağlam kadın ama tüm yükü hep 4 kızına bırakmış. kadın bi işe elini sürmemiş. geçen bana dediki artık kız da evlenince bir gün biriniz bir gün biriniz yemek yapçak temizlik yapçak ben bundan sonra hiçbişey yapmıcam. ben şok oldum, eşim de görümcem de yanımda tabi. hiç ses etmedim. eşim demez mi ses versene annem sana dio die. ters ters baktım tabi, müsait olursam oğlan rahat verirse olur tabi dedim. kayınvaldem ben çocuğa bakamıcakmıyım yaşlanmadım o kadar dedi. ay bin sinir daha oldum. e madem yaşlanmadıysan kendin yap dimi. ama eşimde suç. bilmiyorum çok sıkıntı yaşıcaz allah hak getire

Kızlar herkese merhaba.
Limangoda baby stone den alışveriş yapan var mı? Bende birşeyler alacağım. fikirlerinize ihtiyacım var.

kız bu kaynanalar hepsi aynı..10 yıllık evliliğimin getirdiği tecrübeyle şunu diyeyim
1-kendini ezdirme..yapamıyorum hastayım falan de ama kırıcı değil ılımlı şekilde..
2-senin koca normal türk erkeği anasının kuzusu modunda..anasıyla kötü olursan eşinde sana çephe alır.
3- bütün bunlar geçecek hiç bi kaynana ki benimkide dahil,aynı gibi kalmıyo..ilk yıllar üstünlük kurmak için bu kadar çaba harcıyolar..o yüzden sabırla hakkını koruyarak idare et..

Ay kadına bak ya. Ben dururken sen niye çocuğuma bakıyorsun ev islerini kendin yap zorunda mıyım ben. Esin de sinir bozucuymus ha. Sanki analarına hizmetçi almışlar. . Altli ustlu oturmak bu yuzden kötü canım

böyle birşeyde suna bilirsin cnm sepet olmaz bence duz bırsey lazım 2 katlı yuvarlak pasta gibi köüpkler var ondada sunabılırsın canım bende kolonya yapıcam ınsallah duz bırseyde sunucam
ben böyle bişeyde düşürür hepsini kırarım diye korkarım valla :) kenarları korunaklı bi tepsi lazım bana

Ay kadına bak ya. Ben dururken sen niye çocuğuma bakıyorsun ev islerini kendin yap zorunda mıyım ben. Esin de sinir bozucuymus ha. Sanki analarına hizmetçi almışlar. . Altli ustlu oturmak bu yuzden kötü canım
valla ben kendi evime kadın tutucam diorm eşime. sanırım kayınvalde de bunu görünce artık bir beklentisi olmaz die düşünüyorum. altlı üstlü oturma hatasını yaptık bir kere. annem çok dediydi dinlememiştim. zor anacım geçinmek. ağzın olcak ama açılmıcak :)

Umarım bir gün uzaklasirsini canım :)

kızlar bu hamile bel destek bandı iyi bişey midir? beli rahatlatıyor heralde ağırlaşınca.kullanan gören var mı?

böyle birşeyde suna bilirsin cnm sepet olmaz bence duz bırsey lazım 2 katlı yuvarlak pasta gibi köüpkler var ondada sunabılırsın canım bende kolonya yapıcam ınsallah duz bırseyde sunucam
Evet canim iyi bir fikir olmus bu bende duz birseyde dusunmustum ama bu sekildede olabilir gayet hos olur cok tesekkurler

Kızlar, benim soruma tecrübeli anneler cevap verebilir mi? Bu göğüs uçları ne zaman çıkıyor. Benim hali hazırda düz, oynadığımda çıkıyor. Ancak doğuma yakın mı tamamen hazır olacak? Acele mi ediyorum? Göğüslerim baya iri, çevresi de genişledi ve koyulaştı, damar damarda oldu. Uç ne zaman çıkar, ya da uç olup olmadığını ancak doğumdan sonramı anlayacağım?

benim de oynayınca çıkıyor. bebek büyütür onu bence. rengi koyulaştı dimi? çok sinir bozucu,sanki etrafa da yayılıyo genişliyor ben bakmak istemiyorum hiç :)

kızlar bu hamile bel destek bandı iyi bişey midir? beli rahatlatıyor heralde ağırlaşınca.kullanan gören var mı?

ben kullanıyorum, iş yerinde evdeki gibi rahat olamadığımız için aldım faydasını gördüm, sürekli oturamaktan belim oturup kalkerken çok ağrıyordu ve kalkerken elimle belimi ve karnımı tutuyordum bununla hem ayakta daha dik duruyorum hemde karnımı ve belimi tutmuyorum

Geçmiş olsun

Yani kirlenmez diyor BÜYÜKLER vardır bir bildikleri :) ben dalan tozu aldım canım %100 doğal yumuşatıcı da gerekmiyor. Kokusu da mis :)[/Q

Reale gittim dalan bulamadim
Bingo sivi bebek deterjani vardi sabun icerikli ondan aldim
Bi deneyelim dalanda alicam mutlaka

Saglik ocaginda ki hemsire idrar testi yapip +1protein var diyip beni korkutmustu bugun tahlil yaptirdim temiz cikti cok şükür o kadar paniklemistim ki

Canım sende dalan roxy mi aldın bende uygun ve %100 doğal olduğu için aldim ama burda alan hiç görmemiştım inşallah memnun kalırız
Evet canım burada kullanıp memenin kalan var bence çok güzel olacak. Ben kendimize de onu kullanıcaz inşallah :)

selam kızlar kontrol vardı bugün paşamızı gördük geldik :)doğum iznine martın 16sında cıkıyorum 13 mart son iş günüm
Ohh maşallah tosuna canım Allah nazardan korusun :) az kaldı ha gayret berre :)))

Geçmiş olsun canım ben de bakayım banyo ürünlerine sen de güle güle kullan inşallah :)

Bir ebe Vakası aaaa niye durduki bu ya :))))) geçmiş olsun valla iyi atlatmışsın yine de

Ohh maşallah tosuna ya :)))

Mopaşta ve Çağrı markette görmüştüm ben canım güle güle kullan sen dr aldıklarını :) hepimiz ebelerde şikâyetçiyiz desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…