2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynen uc gundur bende de var. doktor maternity belt yazdi. Bakalim bizim sigorta karsilicak mi? Gerci ucuza da var da.

Mopaşta ve Çağrı markette görmüştüm ben canım güle güle kullan sen dr aldıklarını :) hepimiz ebelerde şikâyetçiyiz desene :)

Saol canim sorma aklimi aldi
Ne cektim bir gunde gidince söyliycem
Ilkel bir yontemle bakiyor zaten
Elinde ki cubuga gore soyluyor
Hayirlisiyla sag salim yavrularimizi kucagimiza alalim da insallah

Aynı şehirde bile zor oluyor şekerim benim de kendi ailem baska yerde ben işimi gücümü bırakıp geldim bana da herkes çok söyledi evlenince farklı olur herşey diye ama yok onlar öyle insanlar değil diye direndim gerçekten de sıkılıyor insan, ki benim evim kv ye aarabayla yarim saat uzaklıkta ona rağmen bunaldim 1,5 yılda,şimdi kooperatifte bi yerleri var bir buçuk daireleri var iki sene içinde bitecekmis benim oturduğum ev de onların tutturdu sizin ev çok uzak orayı satalim yarim daireyi tamamlayalım birlikte oturalım diye, hiç içimden gelmiyor ınan, eşimin falan tayini çıksa da gitsek keşke diyorum hep uzak olunca daha kıymetli oluyor insan bence

Bin kere maşallah

Kizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..
maşallah maşallah bebisler tosun oluyor gitgide. Gözünüzaydin kızlar az kaldı ama insan sabirsizlaniyor

Canim en kötü ihtimal silikon göğüs ucuyla emzirirsin ilk zamanlar. Takma kafana simdiden

ayyy kayınvaliden beni güldürdü bence kötü değil niyetini belli ediyor bazıları sinsi olur baksana çağırıyor birde ayyy ne değerli oğulları var ya

yuh be şunu demeli kızım sen bebeğine bak vakit geçir ben senin temizliğini yapaym denir madem genç eli ayağı tutuyor gelinine yardım etsin hanımağa mı o kayınvalide

benim kayınvalide bu türden değil napsam yaaa kadına ayrı ayrı şükürlerimi iletsem napsam bilemedim melek gibi yaaaaa maşallah diyeyyim
ama melek olmasa da uğraşırdım valla kendimi asla ezdirmem gaza geldim hamileelikte 9 aylık evlillikte benden notlar bu kadar

kız sen haziran annesi mi olacan..
haziran anneleri topiğine baktın mı ne var ne yok..

inşallah bozulmaz cnm..

masaAllah oglusuna canım:)

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var az önce tuvaletten sonra wc kağıdına akıntıyla birlikte bir miktar kan geldi bu durumda olan var mı başka ne yapmalıyım enfişelenmelimiyim bilemedim

Şimdi e- bebekten gelîyorum burda bir arkadaş yazmış sağolsun bir koşu gittik eşimle Dr. Brownsın cam biberonlarından aldım 35 tl 26 düşmüş. Ne olur ne olmaz bulunsun evde kızım da kullanmıştım zaman zaman

Sayende biberonlarımızı aldık 2 tane cam aldım biri büyük biri küçük bir tanede geniş ağızı plastik olandan çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…