Aynen uc gundur bende de var. doktor maternity belt yazdi. Bakalim bizim sigorta karsilicak mi? Gerci ucuza da var da.Günaydın hanımlar...
Benim de yalancı sancılarım başladı. Daha önce gerçek sancı yaşadığım için bunların yalancı kasılmalar oldugunu anlayabiliyorum
İnş. 38. Haftadan önce doğurmayız.
Mopaşta ve Çağrı markette görmüştüm ben canım güle güle kullan sen dr aldıklarını :) hepimiz ebelerde şikâyetçiyiz desene :)
Aynı şehirde bile zor oluyor şekerim benim de kendi ailem baska yerde ben işimi gücümü bırakıp geldim bana da herkes çok söyledi evlenince farklı olur herşey diye ama yok onlar öyle insanlar değil diye direndim gerçekten de sıkılıyor insan, ki benim evim kv ye aarabayla yarim saat uzaklıkta ona rağmen bunaldim 1,5 yılda,şimdi kooperatifte bi yerleri var bir buçuk daireleri var iki sene içinde bitecekmis benim oturduğum ev de onların tutturdu sizin ev çok uzak orayı satalim yarim daireyi tamamlayalım birlikte oturalım diye, hiç içimden gelmiyor ınan, eşimin falan tayini çıksa da gitsek keşke diyorum hepvalla ben kendi evime kadın tutucam diorm eşime. sanırım kayınvalde de bunu görünce artık bir beklentisi olmaz die düşünüyorum. altlı üstlü oturma hatasını yaptık bir kere. annem çok dediydi dinlememiştim. zor anacım geçinmek. ağzın olcak ama açılmıcak :)
valla ben kendi evime kadın tutucam diorm eşime. sanırım kayınvalde de bunu görünce artık bir beklentisi olmaz die düşünüyorum. altlı üstlü oturma hatasını yaptık bir kere. annem çok dediydi dinlememiştim. zor anacım geçinmek. ağzın olcak ama açılmıcak :)
Bin kere maşallahBugün oglumu gördüm kızlar ne kadar tatlıydı gözlerini acıp kapatıyodu esniyodu agzı burnu minicik icimden cıkarasım geldi cok sabırsızlanıyorum artık sag salim kavussaydık bi.. Bu arada kilosu 1450 gr boyu 35 cm olmus masallah oglusuma.
hadi hayırlı olsun ..Kizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..
Ohh maşallah kuzucuklaraKizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..
Bugün oglumu gördüm kızlar ne kadar tatlıydı gözlerini acıp kapatıyodu esniyodu agzı burnu minicik icimden cıkarasım geldi cok sabırsızlanıyorum artık sag salim kavussaydık bi.. Bu arada kilosu 1450 gr boyu 35 cm olmus masallah oglusuma.
maşallah maşallah bebisler tosun oluyor gitgide. Gözünüzaydin kızlar az kaldı ama insan sabirsizlaniyorKizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..
Canim en kötü ihtimal silikon göğüs ucuyla emzirirsin ilk zamanlar. Takma kafana simdidenKızlar, benim soruma tecrübeli anneler cevap verebilir mi? Bu göğüs uçları ne zaman çıkıyor. Benim hali hazırda düz, oynadığımda çıkıyor. Ancak doğuma yakın mı tamamen hazır olacak? Acele mi ediyorum? Göğüslerim baya iri, çevresi de genişledi ve koyulaştı, damar damarda oldu. Uç ne zaman çıkar, ya da uç olup olmadığını ancak doğumdan sonramı anlayacağım?
ayyy kayınvaliden beni güldürdü bence kötü değil niyetini belli ediyor bazıları sinsi olur baksana çağırıyor birde ayyy ne değerli oğulları var yaAaa yoksa bizim kayinvalideler samimi arkadaş mi canım. Benımki de konuyu oraya getiriyor :) yürüyüş yapman lazım diyor yapacam diyorum e sen de haklısın 5.katta oturuyorsun o merdivenler çıkmak zor olur diyor öyle anne dedım o da o zaman gelin bende kalın burda her gün beraber yürürüz dedi :) gözlerim fal taşı gibi açıldı yok valla kalamam Evimden başka rahat etmiyorum dedim ısrar etti biraz ay deli olmuştum o gün eşim de hic konusmadi yok mok demedi :)
yuh be şunu demeli kızım sen bebeğine bak vakit geçir ben senin temizliğini yapaym denir madem genç eli ayağı tutuyor gelinine yardım etsin hanımağa mı o kayınvalideşimdi benim görümcem nisan başında evleniyor. evin en alt katında görümcem oturcak, orta katta kayınvaldem, en üst katta da ben oturuyorum. kayınvaldenin evinde yemek bulaşık temizlik ne varsa görümcem yapıo. kayınvaldem sağlam kadın ama tüm yükü hep 4 kızına bırakmış. kadın bi işe elini sürmemiş. geçen bana dediki artık kız da evlenince bir gün biriniz bir gün biriniz yemek yapçak temizlik yapçak ben bundan sonra hiçbişey yapmıcam. ben şok oldum, eşim de görümcem de yanımda tabi. hiç ses etmedim. eşim demez mi ses versene annem sana dio die. ters ters baktım tabi, müsait olursam oğlan rahat verirse olur tabi dedim. kayınvaldem ben çocuğa bakamıcakmıyım yaşlanmadım o kadar dedi. ay bin sinir daha oldum. e madem yaşlanmadıysan kendin yap dimi. ama eşimde suç. bilmiyorum çok sıkıntı yaşıcaz allah hak getire
benim kayınvalide bu türden değil napsam yaaa kadına ayrı ayrı şükürlerimi iletsem napsam bilemedim melek gibi yaaaaa maşallah diyeyyimkız bu kaynanalar hepsi aynı..10 yıllık evliliğimin getirdiği tecrübeyle şunu diyeyim
1-kendini ezdirme..yapamıyorum hastayım falan de ama kırıcı değil ılımlı şekilde..
2-senin koca normal türk erkeği anasının kuzusu modunda..anasıyla kötü olursan eşinde sana çephe alır.
3- bütün bunlar geçecek hiç bi kaynana ki benimkide dahil,aynı gibi kalmıyo..ilk yıllar üstünlük kurmak için bu kadar çaba harcıyolar..o yüzden sabırla hakkını koruyarak idare et..
kız sen haziran annesi mi olacan..benim kayınvalide bu türden değil napsam yaaa kadına ayrı ayrı şükürlerimi iletsem napsam bilemedim melek gibi yaaaaa maşallah diyeyyim
ama melek olmasa da uğraşırdım valla kendimi asla ezdirmem gaza geldim hamileelikte 9 aylık evlillikte benden notlar bu kadar
inşallah bozulmaz cnm..benim kayınvalide bu türden değil napsam yaaa kadına ayrı ayrı şükürlerimi iletsem napsam bilemedim melek gibi yaaaaa maşallah diyeyyim
ama melek olmasa da uğraşırdım valla kendimi asla ezdirmem gaza geldim hamileelikte 9 aylık evlillikte benden notlar bu kadar
Ilk oraya yazıyordum ama mayıs ortası gelebilir bebe önde gidiyorkız sen haziran annesi mi olacan..
haziran anneleri topiğine baktın mı ne var ne yok..
masaAllah oglusuna canım:)Bugün oglumu gördüm kızlar ne kadar tatlıydı gözlerini acıp kapatıyodu esniyodu agzı burnu minicik icimden cıkarasım geldi cok sabırsızlanıyorum artık sag salim kavussaydık bi.. Bu arada kilosu 1450 gr boyu 35 cm olmus masallah oglusuma.
topiğin kuzuları tosun olmuş masaAllah:)Kizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..
Sayende biberonlarımızı aldık 2 tane cam aldım biri büyük biri küçük bir tanede geniş ağızı plastik olandan çok sağol canımHerkeslere merhabalar arkadaşlar,bende grip salgınında nasibimi aldım,sesim çıkmıyor evdeyim bugün..buarada e bebekte hem baby jem ürünlerinde hem de biberonlarda indirim var,ben dr browns için kampanya bekliyordum,bir taşta iki kuş oldu hem banyo ürünlerimizi hem de biberonumuzu halletmiş olduk,ihtiyacı olan arkadaşlar varsa bir göz atsınlar derimha buarada jokerlerde de aynı ürünler indirime girmiş,özellikle aynı gün yapmışlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?