Canım endişelendirmek istemiyorum ama imkanın varsa doktora git derim. Bebeğin hareketleri ne durumdaKızlar acil yardımınıza ihtiyacım var az önce tuvaletten sonra wc kağıdına akıntıyla birlikte bir miktar kan geldi bu durumda olan var mı başka ne yapmalıyım enfişelenmelimiyim bilemedim
Kizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..
Şimdi dr umu aradım endişelenmene gerek yok devam ederse sorun vardır dedi bebeğin maşallahı var hareketli şükürCanım endişelendirmek istemiyorum ama imkanın varsa doktora git derim. Bebeğin hareketleri ne durumda
Oh MasallahVar canim bahcem ama disariya asmam heralde yol kenarinda ewim toz falan yapisir ustune
Şimdi dr umu aradım endişelenmene gerek yok devam ederse sorun vardır dedi bebeğin maşallahı var hareketli şükür[/QUOTE
Benimde ayni durum ara ara oluyor canim zorlayici seylerden kacin Allahin izniyle bisey olmaz takip et mutlaka ama
Kızlar, benim soruma tecrübeli anneler cevap verebilir mi? Bu göğüs uçları ne zaman çıkıyor. Benim hali hazırda düz, oynadığımda çıkıyor. Ancak doğuma yakın mı tamamen hazır olacak? Acele mi ediyorum? Göğüslerim baya iri, çevresi de genişledi ve koyulaştı, damar damarda oldu. Uç ne zaman çıkar, ya da uç olup olmadığını ancak doğumdan sonramı anlayacağım?
Ne demek canım benim rica ederim, bende tetikte bekliyordum bu ürünlerin indirime girmesini baya uyguna geldi,bende cam olanın bir büyüğünden bir küçüğünden aldım,güle güle kullanalım inş :):)Sayende biberonlarımızı aldık 2 tane cam aldım biri büyük biri küçük bir tanede geniş ağızı plastik olandan çok sağol canım
Çok geçmiş olsun bol bol dinlen yat uzan. Bebişin hareketliymiş şükür bir sorun olsa hareketli olmazdı. Belki vajinal bir kanamadırŞimdi dr umu aradım endişelenmene gerek yok devam ederse sorun vardır dedi bebeğin maşallahı var hareketli şükür
Geçmiş olsun tetanoz aşısı değil mi?ayy inşallah cnm...
ilk aşıda hasta olmadım ama ağzım burnum patladı resmen..
şimdide kolum ağrıyo .
Canim maden suyu iyi gelmez yudum yudum soguk sut ic ben surekli cekiorum bunu en iyi sut geliyorKizlar bu migde eksimesi yanmasi gecmiyo surup ictim maden suyu sade ictim gecmiyo cok rahatsiz ediyo napabilirim baska off
Sakız çiğne canım benim de midem yanıyordu kaç gündür, sakız çiğniyorum yarım saatte geçiyorKizlar bu migde eksimesi yanmasi gecmiyo surup ictim maden suyu sade ictim gecmiyo cok rahatsiz ediyo napabilirim baska off
Maşallahh büyümüş baya canım, çok şükür sevindim senin adına :)Kizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..
Maşallah canım, sağlıkla kavuşursunuz inşallahBugün oglumu gördüm kızlar ne kadar tatlıydı gözlerini acıp kapatıyodu esniyodu agzı burnu minicik icimden cıkarasım geldi cok sabırsızlanıyorum artık sag salim kavussaydık bi.. Bu arada kilosu 1450 gr boyu 35 cm olmus masallah oglusuma.
bgun sabahtqn beri sakiz cigniyodum bilmiyodum sakizin iyi geldigini bubdan snra hep cignerim walla aksam uzerinden beri cignemiyorum migdemde yanma cok oldu aksamlari resmen artiyoSakız çiğne canım benim de midem yanıyordu kaç gündür, sakız çiğniyorum yarım saatte geçiyor
canim netten arastirmistim sade maden suyu iyi gelir yaziyodu o yuzden iciyorumCanim maden suyu iyi gelmez yudum yudum soguk sut ic ben surekli cekiorum bunu en iyi sut geliyor
İnşallah geçer canım bana iyi geliyodu ama seninki baya ileri derecede sanırım, umarım iyi gelir de rahatlarsın, sütte iç evet o da işe yarıyor, çok geçmiş olsunbgun sabahtqn beri sakiz cigniyodum bilmiyodum sakizin iyi geldigini bubdan snra hep cignerim walla aksam uzerinden beri cignemiyorum migdemde yanma cok oldu aksamlari resmen artiyo canim netten arastirmistim sade maden suyu iyi gelir yaziyodu o yuzden iciyorum
Bugün oglumu gördüm kızlar ne kadar tatlıydı gözlerini acıp kapatıyodu esniyodu agzı burnu minicik icimden cıkarasım geldi cok sabırsızlanıyorum artık sag salim kavussaydık bi.. Bu arada kilosu 1450 gr boyu 35 cm olmus masallah oglusuma.
Maşallah yavrularınıza kocaman olmuşlarrrr :)Kizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..
yerlesiyoruz canim yavas yavas.. Annem ve esimin annesi yapiyor saolsunlar.. Ama zor ya tasinmak.. Neyse bebisimi gordum o iyi ya gerisi hallolur insallah..Ohhhh maşallah canım ya nasıl da büyümüş tosun tosun :)))) Taşınma işi ne oldu canım yerleştiniz mi iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?