2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var az önce tuvaletten sonra wc kağıdına akıntıyla birlikte bir miktar kan geldi bu durumda olan var mı başka ne yapmalıyım enfişelenmelimiyim bilemedim
Canım endişelendirmek istemiyorum ama imkanın varsa doktora git derim. Bebeğin hareketleri ne durumda

Kizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..

Ohhhh maşallah canım ya nasıl da büyümüş tosun tosun :)))) Taşınma işi ne oldu canım yerleştiniz mi iyice :)

Kızlar bugün rh iğnesi oldum 156 tl. Kan uyuşmazlığı olup 2. Çocuğuna hâmîle olanlar mutlaka yaptırsın bu iğneyi

Mrb aynı durum bende de var. Göğüs ucu çıkarıcı almam gerek mi değil mi, önlemini almak istiyorum. Bebeğimi hemen emzirebilmek istiyorum. Oynadığımda çıkıyor ama incecik sanki. Üff bilemiyorum.

Sayende biberonlarımızı aldık 2 tane cam aldım biri büyük biri küçük bir tanede geniş ağızı plastik olandan çok sağol canım
Ne demek canım benim rica ederim, bende tetikte bekliyordum bu ürünlerin indirime girmesini baya uyguna geldi,bende cam olanın bir büyüğünden bir küçüğünden aldım,güle güle kullanalım inş :):)

Şimdi dr umu aradım endişelenmene gerek yok devam ederse sorun vardır dedi bebeğin maşallahı var hareketli şükür
Çok geçmiş olsun bol bol dinlen yat uzan. Bebişin hareketliymiş şükür bir sorun olsa hareketli olmazdı. Belki vajinal bir kanamadır

Vallahi kızlar moralinizi bozmamak istemem ama göğüs ucu olmayınca emzirmek çok zorbenim birî var biri yok göğüs uçları bilmem ne aldım hiç faydası yok çocuk sinir oluyordu alamıyordu aldığı zaman kan revan içinde kalıyordu göğüs ucum bir de ucu olmayan gözümden emeğini zaman öteki göğsümden sütfışkırıyordu resmen karşıya göğüs kalkanı kullanıyordum bir Kaç ay böyle devam ettim sonra aylarca tek göğsümden emzirdim

Kizlar bu migde eksimesi yanmasi gecmiyo surup ictim maden suyu sade ictim gecmiyo cok rahatsiz ediyo napabilirim baska off

Kizlar bu migde eksimesi yanmasi gecmiyo surup ictim maden suyu sade ictim gecmiyo cok rahatsiz ediyo napabilirim baska off
Sakız çiğne canım benim de midem yanıyordu kaç gündür, sakız çiğniyorum yarım saatte geçiyor

Kizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..
Maşallahh büyümüş baya canım, çok şükür sevindim senin adına :)

Maşallah canım, sağlıkla kavuşursunuz inşallah

Sakız çiğne canım benim de midem yanıyordu kaç gündür, sakız çiğniyorum yarım saatte geçiyor
bgun sabahtqn beri sakiz cigniyodum bilmiyodum sakizin iyi geldigini bubdan snra hep cignerim walla aksam uzerinden beri cignemiyorum migdemde yanma cok oldu aksamlari resmen artiyo
Canim maden suyu iyi gelmez yudum yudum soguk sut ic ben surekli cekiorum bunu en iyi sut geliyor
canim netten arastirmistim sade maden suyu iyi gelir yaziyodu o yuzden iciyorum

İnşallah geçer canım bana iyi geliyodu ama seninki baya ileri derecede sanırım, umarım iyi gelir de rahatlarsın, sütte iç evet o da işe yarıyor, çok geçmiş olsun

Maşallah yavrularınıza kocaman olmuşlarrrr :)

Ohhhh maşallah canım ya nasıl da büyümüş tosun tosun :)))) Taşınma işi ne oldu canım yerleştiniz mi iyice :)
yerlesiyoruz canim yavas yavas.. Annem ve esimin annesi yapiyor saolsunlar.. Ama zor ya tasinmak.. Neyse bebisimi gordum o iyi ya gerisi hallolur insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…