Canım bebeğin gelişimi önde gidiyor diye erken olabilecegini doktorun mu söyledi sana, benim bebegimin gelisimi de haaftasina göre 10 gün önde, Doktoruma sormuştum bu yüzden erken dogum falan okur mu diye, o da hayır erken doğuma sebep değil sadece doğduğunda aşağı yukarı kilosu boyu nasıl olacak onu tahmin ederiz hani iri bi bebek mi minyon mu yoksa normal mi :) bizimki önde gittiği için iri bi bebek olacak diyo hep
yerlesiyoruz canim yavas yavas.. Annem ve esimin annesi yapiyor saolsunlar.. Ama zor ya tasinmak.. Neyse bebisimi gordum o iyi ya gerisi hallolur insallah..
Vallahi kızlar moralinizi bozmamak istemem ama göğüs ucu olmayınca emzirmek çok zorbenim birî var biri yok göğüs uçları bilmem ne aldım hiç faydası yok çocuk sinir oluyordu alamıyordu aldığı zaman kan revan içinde kalıyordu göğüs ucum bir de ucu olmayan gözümden emeğini zaman öteki göğsümden sütfışkırıyordu resmen karşıya göğüs kalkanı kullanıyordum bir Kaç ay böyle devam ettim sonra aylarca tek göğsümden emzirdim
Ah canım inşallah böyle olmaz ya bu kez
göğüsler boşalmayınca da kayaya dönüyor dokunsan çatlayacak gibi acıyor
offff gitsin de gelmesin o günler tövbe Ya Rab ne zor
bebeklerimiz bol bol emsin boşaltsın yarasın kuzucuklara
İnşallah geçer canım bana iyi geliyodu ama seninki baya ileri derecede sanırım, umarım iyi gelir de rahatlarsın, sütte iç evet o da işe yarıyor, çok geçmiş olsun
bgun sabahtqn beri sakiz cigniyodum bilmiyodum sakizin iyi geldigini bubdan snra hep cignerim walla aksam uzerinden beri cignemiyorum migdemde yanma cok oldu aksamlari resmen artiyo canim netten arastirmistim sade maden suyu iyi gelir yaziyodu o yuzden iciyorum
GÜNAYDIN CANLAR. YAFFF HERGÜN AHRI BİŞİ ÖĞRENİYORUM. DÜN BİR ARKADAŞIM FAZLA SÜT BİRİKMESİNDEN AZ KALSIN HAVALE GEÇİRİYORDU. YANİİİİ SÜT SAĞMA MAKİNESİ ŞART GÖRÜNÜYOR
Kizlar kontrol vardi bugun.. Bebisimizi gorduk daha dogrusu pek goremedik kipir kipirdi ugrastik ama foto yakalayamadik.. 1500 gram olmusuz.. Her sey yolundaymis cok sukur..
Bugün oglumu gördüm kızlar ne kadar tatlıydı gözlerini acıp kapatıyodu esniyodu agzı burnu minicik icimden cıkarasım geldi cok sabırsızlanıyorum artık sag salim kavussaydık bi.. Bu arada kilosu 1450 gr boyu 35 cm olmus masallah oglusuma.
UOTE="toist, post: 39612795, member: 334531"]Çok geçmiş olsun bol bol dinlen yat uzan. Bebişin hareketliymiş şükür bir sorun olsa hareketli olmazdı. Belki vajinal bir kanamadır[/QUOTE]
Sagol canım öyle şakır şakır bir kanama yok şükür bu aralar biraz uzun yol yaptık birde dedemi kaybettim 5 gün önce sanırım etkilendim çok