2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ilk oraya yazıyordum ama mayıs ortası gelebilir bebe önde gidiyor
Canım bebeğin gelişimi önde gidiyor diye erken olabilecegini doktorun mu söyledi sana, benim bebegimin gelisimi de haaftasina göre 10 gün önde, Doktoruma sormuştum bu yüzden erken dogum falan okur mu diye, o da hayır erken doğuma sebep değil sadece doğduğunda aşağı yukarı kilosu boyu nasıl olacak onu tahmin ederiz hani iri bi bebek mi minyon mu yoksa normal mi :) bizimki önde gittiği için iri bi bebek olacak diyo hep

Kizlar bu migde eksimesi yanmasi gecmiyo surup ictim maden suyu sade ictim gecmiyo cok rahatsiz ediyo napabilirim baska off
Ben hepsini denemiştim sadece soğuk süt fayda ediyor bana

yerlesiyoruz canim yavas yavas.. Annem ve esimin annesi yapiyor saolsunlar.. Ama zor ya tasinmak.. Neyse bebisimi gordum o iyi ya gerisi hallolur insallah..
Sevindim senin adına en azından yardımcıların var. Kesinlikle benişler iyi olsun yeter :)

Ah canım inşallah böyle olmaz ya bu kez
göğüsler boşalmayınca da kayaya dönüyor dokunsan çatlayacak gibi acıyor
offff gitsin de gelmesin o günler tövbe Ya Rab ne zor
bebeklerimiz bol bol emsin boşaltsın yarasın kuzucuklara

İnşallah geçer canım bana iyi geliyodu ama seninki baya ileri derecede sanırım, umarım iyi gelir de rahatlarsın, sütte iç evet o da işe yarıyor, çok geçmiş olsun
Geceleri 3e kadar uyuyamadigimi biliyorum kuzum ya bu migde yuzune

Bendeki gebelik reflusu ve madensuyu iyce mahvediyor canim sakuzi bende denicem ins

GÜNAYDIN CANLAR. YAFFF HERGÜN AHRI BİŞİ ÖĞRENİYORUM. DÜN BİR ARKADAŞIM FAZLA SÜT BİRİKMESİNDEN AZ KALSIN HAVALE GEÇİRİYORDU. YANİİİİ SÜT SAĞMA MAKİNESİ ŞART GÖRÜNÜYOR

UOTE="toist, post: 39612795, member: 334531"]Çok geçmiş olsun bol bol dinlen yat uzan. Bebişin hareketliymiş şükür bir sorun olsa hareketli olmazdı. Belki vajinal bir kanamadır[/QUOTE]
Sagol canım öyle şakır şakır bir kanama yok şükür bu aralar biraz uzun yol yaptık birde dedemi kaybettim 5 gün önce sanırım etkilendim çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…