2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
UOTE="toist, post: 39612795, member: 334531"]Çok geçmiş olsun bol bol dinlen yat uzan. Bebişin hareketliymiş şükür bir sorun olsa hareketli olmazdı. Belki vajinal bir kanamadır
Sagol canım öyle şakır şakır bir kanama yok şükür bu aralar biraz uzun yol yaptık birde dedemi kaybettim 5 gün önce sanırım etkilendim çok [/QUOTE]

başın sagolsun canım aynı zamanda aynı acıyı yasamısız benımde 5 gun once dedem vefat ettı senınde durumun uzuntudendır bencede

[QUOT"duailemutluluk, post: 39617462, member: 621293"]Sagol canım öyle şakır şakır bir kanama yok şükür bu aralar biraz uzun yol yaptık birde dedemi kaybettim 5 gün önce sanırım etkilendim çok [/QUOTE]

başın sagolsun canım aynı zamanda aynı acıyı yasamısız benımde 5 gun once dedem vefat ettı senınde durumun uzuntudendır bencede[/QUOTE]
Amin canım seninde başın sağolsun rabbim yattıkları yerde dinlendirsin dedeciklerimizi

[QUOT"duailemutluluk, post: 39617462, member: 621293"]Sagol canım öyle şakır şakır bir kanama yok şükür bu aralar biraz uzun yol yaptık birde dedemi kaybettim 5 gün önce sanırım etkilendim çok

başın sagolsun canım aynı zamanda aynı acıyı yasamısız benımde 5 gun once dedem vefat ettı senınde durumun uzuntudendır bencede[/QUOTE]
Amin canım seninde başın sağolsun rabbim yattıkları yerde dinlendirsin dedeciklerimizi [/QUOTE]

amin inşALLAH canım ...

ayyy kayınvaliden beni güldürdü bence kötü değil niyetini belli ediyor bazıları sinsi olur baksana çağırıyor birde ayyy ne değerli oğulları var ya
Haftada 1 tahammülüm yok ona bir de yanında kalacağımi nasıl düşünüyorsa :) annemin de yalnız olduğunu biliyor sende kalacagima annemde kalırım ki niye kalayim ben niye ev tutmusum ay saçma sapan işte :)

kızlar bu hamile bel destek bandı iyi bişey midir? beli rahatlatıyor heralde ağırlaşınca.kullanan gören var mı?

selam ben 2 hafta once nerdeyse yuruyemiodum belimin ağrısından en son çare bel bandı kullandım rahatlattı belimi bebeği sıkmıyo aşağıdan geçiriyosun , ben doktoruma sormadan kullanmıştım, ama 2 güns onra gerek kalmadı ağrılarım geçti , doktoruna sor da kullan istersen ben huzursuz oldum bebeği sıkıştırdım mı acaba diye : )

Günaydın kızlar nasılsınız :)
Bacak ağrısı ve çatı agrısı olanlara önerim uyurken şu küçük bebek yastıkları var ya ondan bir tane sıkıştırın bacak aranıza ve bana dua edin :) önceden büyük yastık koyuyordum ben rahat etmiyordum hep kayiyordu bugün bebisimin yastığını denedim hiç ağrım olmadı mışıl mışıl uyudum :) özlemişim uyumayi. Gece de uyurken Babamız bize sarıldı ay kızım bir sinirlendi tekme tokat girişti babasına elini göbüsümden cekene kadar :) :)

guzelmiiii hep saklamaya çalışıyorum ben ama

O psikolojik galiba bende de vardı ama sımdı keyıf alıyorum gobegımden senınde cok hos sadece gobek var bıde sende hıc saklama bız hamıleyız tabıkıde gobegımız olcak :) bende uzuluyorum cok az zaman kaldı hamılelık hayırlısıyla bıtcek dıye daha bu sabah kotu oldum hamılelık bıtmek uzere dıye ...

pişik onleyici kremde olan desıtının çinkolusumu çinkosuzumu alınmalı bilgisi olan var mı

bebeği sıkmıyor dedin canım sıkışmaz o zaman.bana da sıkıştıracak bişey gibi gelmedi

Günaydıııın :) bak sen cadıya ya şimdiden anneyi paylaşmıyor :))) ayıp ama öyle yapmasın yazık babişkoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…