- 23 Temmuz 2008
- 528
- 160
- 133
- 40
Belli bir süre uzaklaştırıldılar maalesef
canım yatmadan önce süt içersen faydası oluyo benim geçiyo dene istersen :)Oyy kuzum ya geceleri uyuya biliyomusun sen ben bogazimin yanmasindan eksimesinden uyuyamiyorum
inşalllahanladım ve üzüldüm inşallah en kısa surede donerler
Evet canım 30 lu haftayı da gördüm ya çok şükür yine :) Kaynana ile haftada 1 görüşüyoruz canım bazen bu 2 ye çıkabiliyor. Annem de kaynanamla aynı mesafe uzaklıkta. Canım benim engelli bir kardeşim var annem onu birakamiyor haftada 2 gun okula gidiyor o zaman da annem yanıma geliyor zaten cumartesi de ben gidiyorum öyle işte. .senın durumunda olup bu kadar evhamlanmak normal o zmn canım dogru dıyorsun bu asamaya gelene kadar ceken sensın ama daha rahat olmalısınkı bebegınde stres olmasın bak sukur hersey yolunda demıssın , kaynana fonksıyonuda senınkı fena ama napcan degısmeyen degısmıyor mumkun oldugunca az goruserek bu konuda cozum bulmalısın. senın aılen nerde cnm bıraz annen senın ustune el atsa belkı kaynanan gerı cekılır :)
Bişey yapmadılar ki ama ne hakaret ne küfür. Küçük bir tartismaydiBelli bir süre uzaklaştırıldılar maalesef
Canım suyun iyi olup olmadığı karindan usg ile bakılarak anlaşılıyor her muayenede doktorum bakıp suyumun iyi olduğunu söylüyor. Ama sen yine de git doktoraGünaydın kızlar bugün cok mutsuz uyandım 1 haftadır su gibi akıntım oluyodu dün bi hemsire arkadasla paylastım bu haftalarda basladıysa suyun olabilir dedi suyun azalırsa erken dogum yapmak zorunda kalırsın dedi cok korktum oysaki 2 gün önce doktora sormustum evet enfeksiyonun var gördum dedi (karnımdan bakarak görmesi de imkansızmıs) ama herhangi bise söylemedi bugün baska bi doktora gidicem malum doktor sıkıntımız var o bakalım ne diycek insallah bi sorun yoktur siz de allaha emanet olun.
Evet suya bakabiliyor normalde ama sormama ragmen bi yorum yapmadı araya laf girdi heralde zaten icerde 10 hasta vardı bende iyice stres olmustum biran önce kalkayım diye tekrar sormayı unutmusum ama enfeksiyon olup olmadıgını karından göremezmis heralde bunun icin bi ilac yazayım dedi magnezyum yazdı gönderdi ne alakaysa bu da bizi kandırıyoCanım suyun iyi olup olmadığı karindan usg ile bakılarak anlaşılıyor her muayenede doktorum bakıp suyumun iyi olduğunu söylüyor. Ama sen yine de git doktoraderyaizm arkadaşımızın da sulu akıntısı olmuştu bir ara bişey çıkmadı çok şükür enfeksiyon vardı sadece yanlış hatırlamıyorsam
Evet canım 30 lu haftayı da gördüm ya çok şükür yine :) Kaynana ile haftada 1 görüşüyoruz canım bazen bu 2 ye çıkabiliyor. Annem de kaynanamla aynı mesafe uzaklıkta. Canım benim engelli bir kardeşim var annem onu birakamiyor haftada 2 gun okula gidiyor o zaman da annem yanıma geliyor zaten cumartesi de ben gidiyorum öyle işte. .
Bişey yapmadılar ki ama ne hakaret ne küfür. Küçük bir tartismaydi
aile hekimliğindeki hemşireme sordum canım.soru almadım konuda çok yaygın bişey değil ama ben faydalı olduğuna inanıyorum kullanabilirsin dedi.öğle aralarında iş yerinde yürüyüş yapıyorum sonrasında bel ve sırtım ağrıyor.o esnada takmak için almak istiyorum.yok sıkmıyo ama işte uzun süre takınca ben kendim rahatsız oldum psikolojik olarak : ) üzerinde de gerçi uyarı var 6 yada 8 saatten fazla takmayın diye
bunu çatı muaynesinden sonra anlıyorsunuz dimi canım.genetik yanı da var demekki çatı darlığının.evet canım çatım dar malesef yani evlendikten sonra öğrendim bende diyim ailemde anne tarafımda bütün kaıdnlarda aynı sorun var ve kemikli
Günaydın kızlar bugün cok mutsuz uyandım 1 haftadır su gibi akıntım oluyodu dün bi hemsire arkadasla paylastım bu haftalarda basladıysa suyun olabilir dedi suyun azalırsa erken dogum yapmak zorunda kalırsın dedi cok korktum oysaki 2 gün önce doktora sormustum evet enfeksiyonun var gördum dedi (karnımdan bakarak görmesi de imkansızmıs) ama herhangi bise söylemedi bugün baska bi doktora gidicem malum doktor sıkıntımız var o bakalım ne diycek insallah bi sorun yoktur siz de allaha emanet olun.
aile hekimliğindeki hemşireme sordum canım.soru almadım konuda çok yaygın bişey değil ama ben faydalı olduğuna inanıyorum kullanabilirsin dedi.öğle aralarında iş yerinde yürüyüş yapıyorum sonrasında bel ve sırtım ağrıyor.o esnada takmak için almak istiyorum.
Enfeksiyon için idrar tahlili yaptirabilirsin canım ordan anlaşılıyor. Başka doktora git korkma Allahin izniyle kötü bişey cikmicak :)Evet suya bakabiliyor normalde ama sormama ragmen bi yorum yapmadı araya laf girdi heralde zaten icerde 10 hasta vardı bende iyice stres olmustum biran önce kalkayım diye tekrar sormayı unutmusum ama enfeksiyon olup olmadıgını karından göremezmis heralde bunun icin bi ilac yazayım dedi magnezyum yazdı gönderdi ne alakaysa bu da bizi kandırıyo
Sabrimin sebebi eşim canım. Ailesiyle kötü olmasını istemem hele benim yüzümden hiç istemem o görüyor zaten her şeyi. Sabrimi saygimi. . Annesinin kotuluklerini ama denge kurmaya çalışıyor kaynanamla büyük sorun yasarsam evde huzurum bozulur canım kızım yoldayken de bu riske giremem çünkü aradığım istediğim tek şey huzur. Zaten evime gelmez evlendigimden bu yana 2 3 defa gelmiştir. .anladım canım neysekı kaynananla az gorusuyorsun o gorustugundede lafları cok kafana takma gul gec yada saygılı bır sekılde cvp ver bılsın neyın ne oldugunu senı takıp ettıgım kadarıyla sen cok sabırlısın ben senın gıbı asla sabırlı olmamam ALLAHTA ona gore verıyor dıye dusunuyorum bnmkının sesı yok sukur ki...
Maşallah canım bebişe kaç kilo olmuş :)günaydın , dün doktor kontrolde bebek 1 hafta önden geldiği için 32 hafta çalışabilir raporunu 1 hafta önceden verecek , 9 martta gel vereyim dedi , 37. hafta da 1 hafta öne gelecek o zaman , eğer bebek doktorun dediği gibi erken gelmezse geç doğum raporu alıp yine aynı izin haklarımdan yararlanabiliyomuşum aklınızda olsun ...
Günaydın kızlar.bugün şeker yüklemesi tekrarlanıcak.bana dua edin olur mu? İnşallah şeker çıkmaz.çok sitres yaptım.Birde ya kusarsam endişesi var tabi.İnşallah bişey olmaz.
Günaydın geçmiş olsun ama su gibi akıntı hepimizde var yani çamaşırımız ıslanıyor hepimizin. Arkadaşınız olabilir diyerek siz uyarmak istemiş siz yine kontrol ettirin tabiki ama birşey çıkmayacaktır inşallah. arkadaşların dediği gibi her usg de suya bakıyorlar zaten. Enfeksiyon varsa kaşıntı idrar yaparken ağrı sık idrar ya da idrar koyuluğu bunlardan biri de oluyor genelde yanında. Olmayadablrsn tabi ki İnşallah hiçbirşey çıkmaz :)Günaydın kızlar bugün cok mutsuz uyandım 1 haftadır su gibi akıntım oluyodu dün bi hemsire arkadasla paylastım bu haftalarda basladıysa suyun olabilir dedi suyun azalırsa erken dogum yapmak zorunda kalırsın dedi cok korktum oysaki 2 gün önce doktora sormustum evet enfeksiyonun var gördum dedi (karnımdan bakarak görmesi de imkansızmıs) ama herhangi bise söylemedi bugün baska bi doktora gidicem malum doktor sıkıntımız var o bakalım ne diycek insallah bi sorun yoktur siz de allaha emanet olun.
Maşallah canım bebişe kaç kilo olmuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?