2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim ilk aşılama Olumsuz olmuştu canım. Ikinci için 3 ay ara verdik olmadı agustos ayında doktora gittik eşimin Sperm hızı artmıştı çok şükür. Doktorum bu çok güzel dedi klomen verdi bana sinra yeni bir sorun çıktı gogsumden süt geliyordu onun için de ilaç verdi bu ay aşılama olsun dedı tamam dedim. Bi gittim 10 tane yumurtam olmuştu bu ay aşılama iptal kafanıza gore takılın dedi öyle yaptık ve eylülüm sımsıkı tutundu bana kuzum :)
ay bir rahat vermediler zaten kuzum ya kaçıp gidelim buralardan kimse bulması bizi :) :)

kızlar işte basından beri bn bunu anlatmaya calıştım kendimce yarını planlayarak yasamayın bn 9 ay önce bıraktım 9 haziran 2014 de oglumu kaybettıgımde hayalle yasanmıyacagını gördum hergun bebegıme bişe olcak diye korktum hala korkmuyorum desem yalan cunku 30.hftada olmama ragmen doğucagının garantısı yok bebegımın hersey nasıp allah bebegını kaybedenlere sabır versın bn çok yi anlıyorm acı gecmez anca zamanla baska bı yavrunun umudu dustumu ıçinize hafifliyono yuzden sadece elimizden dua etmek geliyo

Hayirlı akşamlar kızlar naslsiniz ben bi kaç gündür giremedim foruma eşim izimdeydı sağ olsun neti rehin almısti geçmişe bakiyim dedim içinden çikamadım ama óğrendiğım B bynkilic canım şok oldum çok üzüldüm basin sağ olsun rabbhm sabir ihsan etsin acını elbet unutamazsın ama hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin elifeva arkadasim nolur kendinh bu kadar kapatma sana muhtac pirlanta evlatkarın var onlara sımskı saril Allahın gücüne gider artik toparlanmaya calıs bende 20günlük güzeller güzeli kardeşimi kaybetthm zordur eminim annemden bilhriyorum annem nasil bize sarildiysa sende evlatlarina saril bitanem lütfen rabbim acını hafifletecek mutluluklar nasib etsin

6kere catlatma tedavisinin sonunda okdu benimde hayatim cok zor gunledi hic olmicak gbi geliyodu sukurler olsunki oldu walla gidelim kuzum kizlarimizida alalik ohh kafa dinleyelim ahh ahhh keske

Ben anlamıyorum arkadaşların uslubunda sorunmu vardı burası özgür bir platform değilmi özgürlük tab saygı çerçevesi ben burda saygısızlık yada küfür vb şeyler göremiyorum ve böyle olunca şaşırıyorum ne topiklerde ne laflar dönüyor olan burda arkadaslara oluyor

O zaman bu durum yargısız infaz değilmi ilk uyarı olsa olmuyrmu

Bu durumu başımızda bulunan Devlet büyüklerinin hareketlerine çok benziyor diyorum susuyorum

Mytwin gayet uygun bir uslüpla konuşmuş diye düşünüyorum. Diğer arkadaş Hepimizle saygısızca konuştu mytwin de saygı çerçevesinde cevap verdi. Diğer forumlarda neler gördüm böyle küçük bir meslede arkadaşımı uzakta görmek hiç hoş değil.

yapılan bu haksız banlanmalar haksız yere suçlanmalar yüzünden insanın şuraya giresi kalmıyor gerçekten madem bişey yapıyorlar gerçekten bazı şeyleri okusunlar ona göre değerlendirme yapsınlar gerçekten kkdan soğumaya başladım o iki arkadaşımızın hiç suçu yokken haksız yere banlandılar kii o iki insanda bu topiğe çok fazla emek vermiş olan insanlar. ben onları gerçekten burada görmek istiyorum belki bunları yazdım diye beni banlıcaksınız ama siz bilirsiniz bu şekilde buraya emek veren insnlara bunu yaparak bu topiği azaltıyosunuz bunuda göz ardı etmeyin lütfen emeğe saygı biraz hepimizin emeği vardı bu topikte

Kizlar yogunluktan yazamadim bugun aci dusmus bu foruma. Allahim sabirlar versin evlat acisi gostermesin bir daha bynikilic ve elifeda. Cok zor kelimeler anlamsiz bos. Ama dua edin.Allah a siginin nolur destek alin.

benimde 100 gr lik seker yuklemesinin sonucu yine yuksek cikti. Diyetisyene gidecekmisim.

allahim hakkimizda hayirlisini versin.

Ne oldu onlara canım. Siteden mi atildilar

Onları neden aldılar ki aaa çok saşkınım keyfini kaçırdıklarını forumun

gercekten sacmalık kimse kusura bakmasın Mytwin ve @yağmur eslem haksız bişey yada küfür hakaret içeren bısey demıs degıl keldı kı sayfanın devamlı okuyucu ve kullanıları arada sırada yazanlar yuzunden banlamak cok yakısıksız

kızlar evde bebek sekerı yapanlar asama asama resım olarak atabılırler mı musaıt olduklarında malzemelerı aldım ama tm olarak duzenlı katlayamadım tullerı

Allah sabır versin insan bu durumda ne diyeceğini bilemiyor Rabbim inşallah en kısa zamanda evlat nasip eder kendini birakma Rabbine sığın

B bynkilic ve elifeva arkadaşlar inanın ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin. Gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum. Yazıp yazıp siliyorum, acınızı daha da perçinleyecek bi laf eder miyim, daha çok üzer miyim diye. Ama inanın iyi olmanız için dua edeceğim. Umarım en kısa zamanda sağlıklı evlatlar nasip eder Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…