- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
Çok teşekkür ederiz :))
Sanırım bayatlamaz sonuçta hava almayacak ama 3 ay var daha son ay dolduruversin hemencecik riske atma derim :)
BU esnada keselerin gayet guzel canim begendim benTeşekkürler :) nikahsekerimalzeme.com. Güvenilir bir siteymiş ben havale yaptım 2 güne geldi isterseniz kapıda ödeme de mevcut
:)))))) çok tatlısın :) devir tasarruf devri canım burda 35 cc 1.25 dediler 53 krş baya iyiymiş. Ben banyo tuzu gördüm çok hoşuma gitti ama mevlüdü uyar mı bilemedim. Yasemin kokusuna bayılırım özellikle. Sen de yapar gönderirsin. Bu arada 35 cc likler daha Şirin duruyor bence ama benim az misafirim olacak diye bir boy büyüğünü aldım.ben de 30 cc lik şişe aldım canım pintilik yapmışım :) intden tanesi 53 kuruşa geldi.bari içine lavanta yasemin gibi daha kaliteli bi koku koyayım her şeyde ucuza kaçmış demesinler
Evet doldurucam renklendirip, süsleyip koyıcam kenara. Zaten dantelli kurdele yapabilirim böyle Çiçekli olmaz belki de. Evet evet öyle yapmak istiyorum canım. Bakıcam bugün dantellere inşallah. Evet atabiliyorsunuz hayta renkli kolonya bile satılıyor uğraşmak istemezsen.cnm sen suslemeyımı sımdıden yapıon sıselerın fln bırde nasıl suslıcen o resım atmıstın bır ara dantel kurdela vardı onun gıbı mı yapcan bıde normal kolanyaya renklendırıcı atabılıyoruz deılmı kolanya etkısını kaybetmıyor deılmı
Çok teşekkürler canım sen de süsleyip gösterirsin bize fikir olur ben bu Şekil süslemicem elimde bu malzemeler vardı denedim sadeceBU esnada keselerin gayet guzel canim begendim ben
Evet doldurucam renklendirip, süsleyip koyıcam kenara. Zaten dantelli kurdele yapabilirim böyle Çiçekli olmaz belki de. Evet evet öyle yapmak istiyorum canım. Bakıcam bugün dantellere inşallah. Evet atabiliyorsunuz hayta renkli kolonya bile satılıyor uğraşmak istemezsen.
HANGİ SİTEDEN ALDIN ACABA CANIM BENDE ARAŞTIRIYORUMDAKızlar günaydın mevlüt için birşeyler yapacak olanlara tavsiye ben 50 cc lik Şişeler aldım internetten. Sağolsun burdaki arkdaş söylemişti baya uyguna geldi. İçine Gülsuyu doldurucam renklendirip. Bir de kesede tesbih dağıtıcam inşallah. Yine aynı siteden keseleri de aldım. Keseler çok kaliteli durmuyor ama çok uygundu almak istedim süslemeyle güzel hale gelir. Mevlüt yapacak olanlara fikir olur belki.
Bu arada Gülsuyu da renklendirilir mi kolonya gibi acaba ?
tşk ederim :) bende kurdelayla süslüyorum.youtube de bi videoda izledim iki parmagını kullanarak güzel bi fiyonk yapılıyor.ondan yapıyorum fiyonkda da canım kızım yazıyor.ortasina bi tane inci yapıştırcam üzerine sticker tamam.bitince resim koyarım.şişenin fiyatı banada çok uygun geldi.hiçbişeyi yok ama boş şişe.senin süslemen de hoş görünüyordu bu arada.banyo tuzu da hoş olur.renkli kum da koyuyorlar.benimki mevlüt için değil.bebek şekeri yerine canım.:)))))) çok tatlısın :) devir tasarruf devri canım burda 35 cc 1.25 dediler 53 krş baya iyiymiş. Ben banyo tuzu gördüm çok hoşuma gitti ama mevlüdü uyar mı bilemedim. Yasemin kokusuna bayılırım özellikle. Sen de yapar gönderirsin. Bu arada 35 cc likler daha Şirin duruyor bence ama benim az misafirim olacak diye bir boy büyüğünü aldım.
Ayni kaygiyi tasiyorum bende:)) ya bayatlarsa diye birazdaha bekleyeyim en iyisiÇok teşekkür ederiz :))
Sanırım bayatlamaz sonuçta hava almayacak ama 3 ay var daha son ay dolduruversin hemencecik riske atma derim :)
Tamam canim paylasirim insÇok teşekkürler canım sen de süsleyip gösterirsin bize fikir olur ben bu Şekil süslemicem elimde bu malzemeler vardı denedim sadece
Bu hazirliklar oldukca yoruyor canim bilgin olsun tek yapcaksan cok sona birakma derimanladım saol canım ben bunları en son ısler olarak goruyorum alıncak bebek ıcın malzemelerı aldıktan sonra bu sıselerı susleme ısıne gırcem sıselerım tesbıhlerım kesem hazır bıtek son seklıne gırcek oda son zamanlarda olur dıye dusunuyorum
Stickeri nerden nekadara aliyorsun canim banada lazimtşk ederim :) bende kurdelayla süslüyorum.youtube de bi videoda izledim iki parmagını kullanarak güzel bi fiyonk yapılıyor.ondan yapıyorum fiyonkda da canım kızım yazıyor.ortasina bi tane inci yapıştırcam üzerine sticker tamam.bitince resim koyarım.şişenin fiyatı banada çok uygun geldi.hiçbişeyi yok ama boş şişe.senin süslemen de hoş görünüyordu bu arada.banyo tuzu da hoş olur.renkli kum da koyuyorlar.benimki mevlüt için değil.bebek şekeri yerine canım.
internette var canım aratırsan.ucuz bişey.ben basım yapan kırtasıye gıbı bı yerden yaptırcam.Stickeri nerden nekadara aliyorsun canim banada lazim
Ben biraz tezcanlıyım işler gözümde büyüyor. Bir de yapınca bozulacak şeyler değil oyüzden yaparım yakın zamanda. Tesbihlerini nerden aldın canım ben de tesbih araştırıyorum uyguna.anladım saol canım ben bunları en son ısler olarak goruyorum alıncak bebek ıcın malzemelerı aldıktan sonra bu sıselerı susleme ısıne gırcem sıselerım tesbıhlerım kesem hazır bıtek son seklıne gırcek oda son zamanlarda olur dıye dusunuyorum
Nikahsekerimalzeme.com canımHANGİ SİTEDEN ALDIN ACABA CANIM BENDE ARAŞTIRIYORUMDA
Link atar mısın müsait olunca ben de izleyeyim. Hayırlısıyla dağıt inşallah sen de :)tşk ederim :) bende kurdelayla süslüyorum.youtube de bi videoda izledim iki parmagını kullanarak güzel bi fiyonk yapılıyor.ondan yapıyorum fiyonkda da canım kızım yazıyor.ortasina bi tane inci yapıştırcam üzerine sticker tamam.bitince resim koyarım.şişenin fiyatı banada çok uygun geldi.hiçbişeyi yok ama boş şişe.senin süslemen de hoş görünüyordu bu arada.banyo tuzu da hoş olur.renkli kum da koyuyorlar.benimki mevlüt için değil.bebek şekeri yerine canım.
Kesinlikle şeker olunca riskli :) kolay yerleştirirsin sorun olmaz bence.Ayni kaygiyi tasiyorum bende:)) ya bayatlarsa diye birazdaha bekleyeyim en iyisi
Bu hazirliklar oldukca yoruyor canim bilgin olsun tek yapcaksan cok sona birakma derim
Ben biraz tezcanlıyım işler gözümde büyüyor. Bir de yapınca bozulacak şeyler değil oyüzden yaparım yakın zamanda. Tesbihlerini nerden aldın canım ben de tesbih araştırıyorum uyguna.
Nikahsekerimalzeme.com canım
günaydın kızlarrrr. ay toistcim senin msjını gördüm bi heves geldi içime dedim ben de yaparım. ama teferruatı düşününce vazgeçtim. sanırım bu ince işlerde başarılı değilim,şişe süslemesini yapamam die tedirgin oldum. bitince fotosunu atarmısın belki tam gaz ben de başlarım o zamanKızlar günaydın mevlüt için birşeyler yapacak olanlara tavsiye ben 50 cc lik Şişeler aldım internetten. Sağolsun burdaki arkdaş söylemişti baya uyguna geldi. İçine Gülsuyu doldurucam renklendirip. Bir de kesede tesbih dağıtıcam inşallah. Yine aynı siteden keseleri de aldım. Keseler çok kaliteli durmuyor ama çok uygundu almak istedim süslemeyle güzel hale gelir. Mevlüt yapacak olanlara fikir olur belki.
Bu arada Gülsuyu da renklendirilir mi kolonya gibi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?