2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Geçmiş olsum kontrol altına alırsın umarım Allah beterinden korusun

Canım kimi banladılar ki :-(

Allahım neler olmuş forumda biz böyle şeylere alışık değiliz kızlar söylenen kötü söz sahibine aittir burda birbirimize destek olmaya çalışıyoruz sadece bu kadar ağır sözlere değecek birşey yok arkadaşimiz gerçekten ayıp etmiş banlanan arkadaşlarada üzüldüm ortada o kadar büyük bir hakaret içeren birşey de yazmamislar hep bize destek olan arkadaşlar birde o değil de acısı olan arkadaşlar varken bu durumlar hiç hoş değil çoğumuz 10 hafta sonra anne olacağız Allah nasip ederse merhametli ve sevgi dolu olmalıyız boşverin böyle şeyleri uzatmayalım gerçekten

senın durumunda olup bu kadar evhamlanmak normal o zmn canım dogru dıyorsun bu asamaya gelene kadar ceken sensın ama daha rahat olmalısınkı bebegınde stres olmasın bak sukur hersey yolunda demıssın , kaynana fonksıyonuda senınkı fena ama napcan degısmeyen degısmıyor mumkun oldugunca az goruserek bu konuda cozum bulmalısın. senın aılen nerde cnm bıraz annen senın ustune el atsa belkı kaynanan gerı cekılır :)

canım sabah sabah içim gitti okuduklarına. senin artık öteki tarafta şefaatçi bir bebeğin var. benim bebeklerim ikizdi birini kaybettiğimde çok üzülmüştüm ama seni yine de yeterince anlayamam. bir gün rabbimin nasip ettiği başka bir bebeği kucağına aldığında bu acının esamesi kalmayacak, sadece burukluğu kalacak buna eminim, ama bu günlerin zordur. İnsanız hepimiz ama hepimiz aynı güçsüz duruma düşerdik, o yüzden mutlaka destek almalısın bu dönemde, ileride doğacak bebişlerin için.....Dualarım seninle, Rabbim yardımcın olsun...

Günaydın kızlar.bugün şeker yüklemesi tekrarlanıcak.bana dua edin olur mu? İnşallah şeker çıkmaz.çok sitres yaptım.Birde ya kusarsam endişesi var tabi.İnşallah bişey olmaz.

canım bence kusulcak bırsey yok kendını boyle sartlama oyle abartı bırsey degıl verılen kafandan bu dusuncelerı sılde gıt stresede gırme ınşALLAH sonucunda temız cıkar

Günaydın kızlar.bugün şeker yüklemesi tekrarlanıcak.bana dua edin olur mu? İnşallah şeker çıkmaz.çok sitres yaptım.Birde ya kusarsam endişesi var tabi.İnşallah bişey olmaz.
Günaydın ayse inşallah çıkmaz genelde ikincide herkesin normal çıktı. Hayırlı haberlerle gel inşallah.

Gunaydin cnm. Ben dun yaptirdim. Ilk saat zor gecti.temiz havaya ciktim o iyi geldi. Sonra hastaneye gelmisken ucret konustum. Foyorafci oda susleme konustum. Odalari gezdim kan alma aralarinda. Sende boyle degerlendir bence cabuk geciyor vakit. Bide ben her defadinda ayri yerden kan aldirmadim. Damar yolu actirdim. Oyle olunca tek bir kolunda iz oluyor. Allah yardimcin olsun. Guzel haberlerle geleceksin

Canım kimi banladılar ki :-(
iki tane arkadaşımızı gereksiz yere banladılar gamzecikk adında ukala bencil bi kız vardı ona bazı gerçekleri anlatıyorduk ki iki arkadaşımızı banladılar bu kadar saçmalık olamaz valla insanın şuraya girip iki yorum yapası kalmadı iyice cılkını çıkarttılar bu işin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…