Ben de mantarlı cam şişe alıp içine çakıltaşı çikolatalarından doldurmayı düşünüyorum, ama şişelerin boyutlarını bilmediğimden 30 cc mi yoksa 50 cc mi alsam karar veremedim senin şişelerin nasıl 30 cc çok mu küçük, 50 cc de büyük mü olur karar veremedim bir türlü...ben de 30 cc lik şişe aldım canım pintilik yapmışım :) intden tanesi 53 kuruşa geldi.bari içine lavanta yasemin gibi daha kaliteli bi koku koyayım her şeyde ucuza kaçmış demesinler
Müsait olunca fotoğrafını atar mısın canım bence parlak Şeffaf pembe tesbihlerden istiyorum 60 tanesini uyguna almışsın.normalde bende tezcanlıyım annemler bıktı bu huyumdan ama bu konuda ne bılıyım bozulur kotu olur dıye sona bırakıyım dıyorum ama sen kendını nasıl hıssedıyorsan odur senın ıcın guzel olan yap tabı rahat olur kafan canım, emin onunden aldım ben hac malzemelerı sokagından 60 tane aldım 42 tl tuttu bırde gzl tesbıhler daha uygunlarıda vardı ama az goze gorunen bırsey olsun ıstedım ondan bunu sectım tane 70 kurusa geldı normalde daha pahalıydı bıraz pazarlıkla ındırdık fıyatı
Obencim çok basit şişeyi alıp dolduracaksın çikolata kolonya Gülsuyu her neyse. Sonra kurdule vR dantel koyacağım. Bu koyduğum çiçek de hazır zaten satılıyor bağlıyorsun. Üstündeki sticker ı da bastırıyorsun oldu bitti.günaydın kızlarrrr. ay toistcim senin msjını gördüm bi heves geldi içime dedim ben de yaparım. ama teferruatı düşününce vazgeçtim. sanırım bu ince işlerde başarılı değilim,şişe süslemesini yapamam die tedirgin oldum. bitince fotosunu atarmısın belki tam gaz ben de başlarım o zaman
inş.. canım iş yerinde youtube a giremiyorum yasak.eve gidince atarım sana.Link atar mısın müsait olunca ben de izleyeyim. Hayırlısıyla dağıt inşallah sen de :)
Kesinlikle şeker olunca riskli :) kolay yerleştirirsin sorun olmaz bence.
Müsait olunca fotoğrafını atar mısın canım bence parlak Şeffaf pembe tesbihlerden istiyorum 60 tanesini uyguna almışsın.
Sen yalnız değilmişsin oyüzden sorun olmaz gerçekten ben maalesef tek yapıcam yapayım da çıksın aradan diye düşünüyorum :)
Peki teşekkürler :)inş.. canım iş yerinde youtube a giremiyorum yasak.eve gidince atarım sana.
canım ben 100 tane alcağım için fazla büyük almadım.30 cc normal bence.ama eğer az sayıda yapacaksan 50 cc de olur.Ben de mantarlı cam şişe alıp içine çakıltaşı çikolatalarından doldurmayı düşünüyorum, ama şişelerin boyutlarını bilmediğimden 30 cc mi yoksa 50 cc mi alsam karar veremedim senin şişelerin nasıl 30 cc çok mu küçük, 50 cc de büyük mü olur karar veremedim bir türlü...
ikisinin böyle farklı mı olacak süs kısımları canımKızlar lohusa terlikleri internette ne kadar pahalı dün pazara gittim beyaz bir terlik aldım 5 tl üzerine fe 1 tl bant aldım 6 tl lohusa terlikleri hazır sizce hangisi güzel olmuşEki Görüntüle 1432678
Buldum şimdi canım sağol güle güle kullan çok güzelmiş pembiş pembiş.atmıstm sanırım sen o zmn gırememıstın nete cok ben gıne atarım en kısa zaman da bnm 10 ar 10 ar farklı renklerden 60 oldu ama o kdr cok cesıt varkı gıtsen ıstedıgını cok rahat bulursun, ıyı yapıyorsun cnm tek olsam ztn bende yapmaya baslardım bnm rahatlıgım yardımcı cok
Evet gördüm canım çok sağol ben de ona göre bugün fiyat bakayımtoist bak cnm
uyguna bulabilirsin cnm arastırınca cıkıyor uygun seyler inşALLAH halledersin bir an önceEvet gördüm canım çok sağol ben de ona göre bugün fiyat bakayım
Kızlar lohusa terlikleri internette ne kadar pahalı dün pazara gittim beyaz bir terlik aldım 5 tl üzerine fe 1 tl bant aldım 6 tl lohusa terlikleri hazır sizce hangisi güzel olmuşEki Görüntüle 1432678
İnşallah çok sağol bugün bakıcam :)uyguna bulabilirsin cnm arastırınca cıkıyor uygun seyler inşALLAH halledersin bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?