2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
gulcin30 cnm ikisi d3 güzel ama bence dantellisi daha güzel gibi geldi..Bu süsler hazır mı satılıo öyle. .hani bant aldım demissin ya anlamadım cnm.nasil bisi

doğru tatlım dönem dönem çok sulu akıntı gelio . On gün sürdü gittim hiçbi sıkıntı yok çok şükür. Hamilelikte olabilirmiş. Bide bol su iç dedi enfeksiyon varmış. Çok fazla değil ama ultrasonda gördü

Ultrasonda bakarken doktor orda gördüğü birsey yüzünden idrar tahlili istedi. Bakteri çıkmadı ama enfeksion vardı sanırım . Bol su iç dedi. Bide gu süren sulu sulu akıntı ni kaç gün azaldı sonra gene başladı. Ayağa kalkınca akiuodu. Sıkinti yok yani üzülme Allaha emanet

Kızlar bazen karnimda kalp atışı gibi şeyler hissediyorum 2 3 dk sürüyor o bebişin hangi hareketi oluyor elimi koyuyorum yine hissediyorum bazen de hareketleri kuyruk sokumumda hissediyorum o da garip geliyor :) biri beni aydınlansın çok merak ediyorum :)

canım minnakların bu ara ciğerleri gelişiyor hıçkırık tutuyor o yüzden çok tatlı dimi?

:-( gerçekten böyle şeyler olunca insan siteye girmek istemiyor

Renkleri nasıl attın canım bende başlıcam birkaç haftaya inşallah
Battaniyeleri attım ilk gizem bir de loğusa takımımı. Şimdi beyazla karışık renkli kıyafetlerini ve çoraplarını. En son da sırf beyaz Olanları atıcam. Kısa programda iyi durulmadı tozlar kalmıştı üstünde çok doldurdum makineyi. Ikinci durulama yaptırdım oyüzden. Bu sefer tam dolmadı daha güzel yıkan inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…