- 14 Kasım 2011
- 6.108
- 7.484
- 448
Çok güzel maşallah göbüşe kocaman :)Eki Görüntüle 1434252 bu da benim kızım kızlar salı günü gorcez inşallah sabırsızlıkla bekliyorum :) okul selfie :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzel maşallah göbüşe kocaman :)Eki Görüntüle 1434252 bu da benim kızım kızlar salı günü gorcez inşallah sabırsızlıkla bekliyorum :) okul selfie :)
gecmis olsun canım Allah ın izniyle sağsalim kucagına alacaksın bebişini, sen icini ferah tut yeter..
Allah cümlemize vaktinde ve sağ salim doğumlar nasip etsin, dediğin gibi Cuma'nın yüzü suyu hürmetine inşallah.
Canim geçmiş olsun eksik dua etme. Iki kiloyu da görürsün üç kiloyu da görürsün inşallah. Güzel olumlu şeyler düşün. Arabayla gidin bir bebek magazasinin önünde in kendin beğen al canım en kötü netten alirsin bebeğini sağlıklıca kucağına al sonradan da alınır giysi nedir ki bunlari takma kafana
aycicegi10 canım arkadaşın dediği gibi eksik dua etme herşeyin en güzelini en bolunu iste. Bu sorunla kilolu ve zamanında doğan bebişler var. Ayrıca al bikaç takım doğduktan sonra çıkar bebeğimle alırsın herşeyini bınlar hiç önemli şeyler değil. Allah sağlık sıhhat versin inşallah.
Canım bi yegenim beş gün sonra bi yegenim 2 hafta sonra dusurmustu. Uzarsa kasinmasin bebislerimiz :)@lilalila ve @ACEM NUR kızlar ben de liraya katılıyorum dahil olmak istedim muhabbetimize. Ben de göbek kordonu düşene kadar yıkamayacağım. Üni baby nın islak mendili pamuk ve su zaten. Hergün silerim birgüzel tertemiz olur. O dokuyu araştırırsanız bebeğe çok faydası var. Ve yıkamak göbek kordonu için de riskli.
Maşallah kızına. Burdan da anliyoruz ki kilosundan çok içerde kaldığı süre önemli bence de. Yani 32 haftada dogan 2 kilo bebekle 36da doğan iki kilo bebek bir olmuyo. Icerde kaldığı süre gelişiyo. Allah 38 39u görmeyi nasip etsin hepimize de. Sagliklica kucağımza alalım inşallahCanım kusura bakma dün giremedim. Şimdi gördüm mesajını. Kızım zaten ikiz eşiydi. İkizini 17. Haftada spina bifidadan dolayı sonlandırdılar. 23. Haftada kızım kanala girdi. Beni yatırdılar. 25. Haftada kafa çapı ve boyu haftası ile uyumluyken kilosu 4 hafta geriledi. Bende genetik problem varmış ondan dolayı besleyemedim. Sonra kilo 2 hafta geriliğe kadar ilerledi ama 36. Haftada kilo gene 4 hafta geriye düşünce sezeryan ile aldılar. 2 kilo doğdu. çok sağlıklıydı küveze bile girmedi. Esasında stres bebeğin gelişimini hızlandırırmış Çok stresli bir hamilelik olduğu için çok ufak olmasına rağmen gelişimi ve fonksiyonları çok iyiydi. Şimdi 4 yaşında kocaman oldu.
Maşallah bebisine benle ayni gün gitmişsin kilomuz da ayniymishayırlı cumalar
dün doktor amcamıza gittik oğlum yine yüzünü tam göstermedi aşağı doğru bakıyor
doktor inatçı olacak dedi
boyumuz 37 cm kilomuzda 1300gr olmuş
27+5 tik 28+3 olmuşuz maşallah
biz sıramızı beklerken muayene olan bir kız direk hastaneye nts ye gönderildi erken doğum olabilirmiş
karnı baya büyüktü 37 haftalarındaydı muhtemelen
onun yerine bizde heyecanlandık![]()
Ayıp ya . Ne güzel olmuş bayildim. Ve anladim Benden tırt olmaz . Öyle oturuyorum.kızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
diğeri de benim tasarlayıp yaptığım tacım :) terliklerini de yapacam ama Eki Görüntüle 1434350 Eki Görüntüle 1434351 henüz elime alamadım :)
Cok tatlilar :)kızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
diğeri de benim tasarlayıp yaptığım tacım :) terliklerini de yapacam ama Eki Görüntüle 1434350 Eki Görüntüle 1434351 henüz elime alamadım :)
Beş iyiymiş de 2 hafta çokmuş ya :)))Canım bi yegenim beş gün sonra bi yegenim 2 hafta sonra dusurmustu. Uzarsa kasinmasin bebislerimiz :)
Bayıldım ya harika olmuşlar tebrikler :) güle güle dağıt inşallah :)kızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
Ben hastaneden eve gelince yikayalim diyorum ins toistcim yani birgün sonra. Erken mi olur göbek bağı bir hafta on gün sürebiliyo düşmesiBeş iyiymiş de 2 hafta çokmuş ya :)))
kızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
kızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
Bencede çok tatlım ya uzarsa kapatıp orayı yikariz. Çocukta rahatlar. Sonuçta o tabaka onu koruyor da. O tabakanın etkisi geciodur bir süre sonraBeş iyiymiş de 2 hafta çokmuş ya :)))
cok güzel olmuşlar cnmkızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
Canım hiç kendini de bebeğini de üzme sen tedbirinı al takdirini Allaha bırak eminim herşey güzel olacak bebeğin tombiş bir bebek olacakHaklısınız cnm da insanoğlu işte aklımıza hersey geliyor. inşallah dediğin gibi olur Rabbimin izniyle.. Allah hepimizin gönlüne göre versinnn![]()