2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
k kilosu 1.825 gr mis teyzesı amabakar yla ilgıli bisex demedı herzamanki gibi yanlış çıkar dedi tahmınde bile bulunmadı :KK43:
MasaAllah nerdeyse 2 kilo olmus benimde doktorda pek boyunu demiyor yanlis olur diye bakalim p.tesi kontrolde diyecekmi:)

bende hissediyorum canm dısardan bakınca 5 aylık flan gibi duruyor ama yatarken otururken kalkerken hatta merdiven cıkarken zorlanıyorm . son 2 gundur de cok baskı yapmaaya basladı kasıklarıma yürürken bile zorlanıyorm :KK43:
Ben de öyleyim çatı dedikleri yer ağrıyor canım göbeğimde bir baskı var sanki. Bugün özellikle öyle.

Bende o konuda çaresizim ailem uzakta olduğu için kendi isimi kendim gormem gerek artık iyice ağırlaştık tabi eşimin de bana yardımı olacaktır hayat musterek sonuçta dimi canım :-)
Benimki de uzakta canım iş başa düştü yapıypruz ama ne zamana kadar yapabiliriz bilemiyorum. Elektrik süpürgesinde çok zorlanıyorum ben artık acaba diyorum şımarıklık mı yapıyorum.

özel sigortalar doğum masrafını sigorta başlatma tarihi doğumdan en az 1 sene önce ise kabul ediyorlar..sigorta şirketini arayıp poliçenizi kontrol ettirebilirsiniz, sonra süpriz bişi çıkmasın...
Tamam canim eşime solerim kontrol ettirir teşekkür ederim bilgilendirdgn icin

Ben de öyleyim çatı dedikleri yer ağrıyor canım göbeğimde bir baskı var sanki. Bugün özellikle öyle.
Benimki de uzakta canım iş başa düştü yapıypruz ama ne zamana kadar yapabiliriz bilemiyorum. Elektrik süpürgesinde çok zorlanıyorum ben artık acaba diyorum şımarıklık mı yapıyorum.
Canım çok normal bunlar,artık son üç aya girdik,ağırlaşman yorulman ağrılar maalesef ki hepimiz de olacak,mesela ben ilk üç ayda da süpürge yapamamıştım çok çabuk yoruluyordum,halim kalmıyordu,sonra rahatlayınca yeniden ele aldım işleri eşimi de çok yormamak için, ama muhtemelen yakında bende de yeniden bu durumlar başlayacak,o yüzden şımarıklık falan diye düşünme,kimse istemez başkasının eline bakmak eşinde seni tanıyor artık,el birliğiyle her şey yapılır,biz alışmışız her işimizi kendimiz yapmaya ondan bize zor geliyor sanırım,sen hiç sıkma canını :)

Yok canım öyle düşünme nefes nefese kalıyoruz iş yapmamız güç oluyor birde fazla ayakta durunca bende baskı oluyor halsizlik ardından az kaldı sabredecegiz artık

kızlar sonunda park yatagımızı aldık, babymall da indirime girmiş sunny baby aldım umarım pişman olmam, icine de %100 pamuk yatak aldım umarım onda da pişman olmam :) bi uyku setimiz kaldı, ama onlar da masallah pek bi pahalı, biraz daha arastıracagım bakalım...
canım ben de park yatağımı almadım.nevresim takımını cotton box san 35 e uyku setini özdileğin 130 tl internetten aldım.güzeller düşünebilirsin

Anneler... benim erken dogum riskim var... 2 dogumum olacak 14 aylik kizim var... 1 yıl gecmeden hamile kaldim.. simdi bebek aşağı düşmüş devamli yatmam dinlenmem gerekiyor benim gibi olan varmi aranizda... simdiden cvplar icin tskkrler...

Merhaba canım, bende 16.haftadan beri o risk var..bende rahim ağzı yetmezliği çıktı bebeğim çok aşağıda. Doktor rapor verdi 2 aydır kalkmadan yatıyorum, banyo bile haftada1gün serbest:( çok zor ama sabrediyorum..bide günde 400mg progestan ve haftada 1 pruluton iğne vurduruyorum.. Bi 2 daha dayansak yeticek.. Doktorun sana herhangi bir ilaç verdi mi..?

canım ben de park yatağımı almadım.nevresim takımını cotton box san 35 e uyku setini özdileğin 130 tl internetten aldım.güzeller düşünebilirsin

Kızlar park yatağa koruma kullanacak mısınız?gerekli mi ki?

Kızlar bu göbek bağı muhabbetine denk geldi . Eşim geldi arkadaşının bi hafta oldu göbek bağı düşmüş düşünce yıkamislar ama enfeksiyon olmuş hastanedelermis şimdi. Burada dikkat etmek lazım, su deyince de enfeksion olabilir demwkki
Ewt canim gobek bagi benimde en cok korktugum seydir

Merhabalar kızlar pijama takımı almayanlar ya da yedeklemek isteyenler için bir site adresi vereceğim,pijamalar spor penye,ürünler elime geçmeden görmeden önermek istemedim ama elime geçince ben gayet beğendim,çok da uyguna geliyor,fazla para ödemek istemeyen arkadaşlar mutlaka baksın derim,%100 pamuk penyesi de güzel ben beğendim,sitede güvenilir,kapıda ödeme de var gayet ilgililer,ben memnun kaldım vesselam düşünenlere duyurulur :) sitenin adı birissine.com..kalmayan ürünler ya da bedenler için takip yaparsanız sürekli yenileniyor..ben bu takımı şuan kullanmak için aldım bir de aynısının mavi olanını sabahlıklı 3lü takım olarak hastane için aldım :) hepsi 60 lira tuttu :KK66:
Canım ben de aldım şimdi :) Sen deyince baktım ve gerçekten çok uyguna geldi, teşekkür ederim :21:

Canım ben de aldım şimdi :) Sen deyince baktım ve gerçekten çok uyguna geldi, teşekkür ederim :21:
Rica ederim canım inş memnun kalırsın,bende elime geçip görmeden riske girip söylemek istemedim ama gönlüme göre oldu çok şükür :)Umarım severek kullanırsın sende..Hangi modeli aldın peki ;)?

Rica ederim canım inş memnun kalırsın,bende elime geçip görmeden riske girip söylemek istemedim ama gönlüme göre oldu çok şükür :)Umarım severek kullanırsın sende..Hangi modeli aldın peki :KK66:?
FB,6505,20,lohusa-uclu-pijama-takimi.webp FO,6437,19,pijama-takimi-viskon.webp
Bu iki modeli aldım canım, kapıda ödemeyi seçtim kargo ücretiyle birlikte 60 tl tuttu benimkide :) Siteyi beğendim,inşallah bana da vaktinde ve istediğim ürünler gelir o zaman sürekli takip ederim :)

Kızlar ben artık ağırlaştığımı hissediyorum iyice ve bunun iyi günlerim olduğunu söylüyor tecrübeli anneler. Ilerleyen zamanlarda napıcaz kendi yemeğimiz ve işimiz konusunda kimseye Muhtaç olmasam keşke.
Ben de artık ağırlaştığı hissediyorum canım, ama bu demek ki bebişlerimize kavuşmamıza az kalıyor :) Dediğin gibi inşallah kimseye muhtaç olmadan atlatırız son günlerimizi.
Selam güzel anneler we onların bal tatlisi bebisleri hepinizi çok öpüyorum ben çok sık giremiyorum diyemicem giriyorum ama sürekli bi geçmişi okuma cabasina gitdigim için yazamiyorum sayfalar çok hizli ilerliyor maşallah bugün okumuycam yeter dedim 25 sayfa atladim ve bugüne geldim:) biz 30 haftayi bitirmek uzereyiz nerdeyse 2 aydir kontrole gidemedik Esim is değiştirdi çok şükür isten cikti DIE üzülür ken Rabbim bebegimin sansiyla daha is bulmasına wesile oldu kizimda bereketiyle gelmişti oglumda bereketini getiriyor maşallah ama babamiz hala duyarsiz beni cildirtiyor hic yardim etmiyor bana ben diyorum kendisine salla aciyorum sana senin ahiretini düşünemiyorum DIE:) hic takmiyo neyse artik bende takmiyorum ama kiriliyorum tabi insan sewdigine kiyamaz bide senin canini tasiyosa ama o anlamiyo iste neyse boswerdim :)
Ne güzel bebeğin şansıyla, kısmetiyle geliyor maşallah :) Eşinin de kendiliğinden bişey yapmasını bekleme, ne yapmasını istiyosan net bi şekilde söyle belki o zaman yapar.

Canım çok normal bunlar,artık son üç aya girdik,ağırlaşman yorulman ağrılar maalesef ki hepimiz de olacak,mesela ben ilk üç ayda da süpürge yapamamıştım çok çabuk yoruluyordum,halim kalmıyordu,sonra rahatlayınca yeniden ele aldım işleri eşimi de çok yormamak için, ama muhtemelen yakında bende de yeniden bu durumlar başlayacak,o yüzden şımarıklık falan diye düşünme,kimse istemez başkasının eline bakmak eşinde seni tanıyor artık,el birliğiyle her şey yapılır,biz alışmışız her işimizi kendimiz yapmaya ondan bize zor geliyor sanırım,sen hiç sıkma canını :)
Haklısın canım aynen biz alışmışız tabiri benim için ne kadar doğru bir bilsen. Hiç sevmiyorum Başkasına iş yaptırmayı kendimi kötü hissediyprum ama yapamıyorum artık sanki. Merak ettim sizler de öyle misiniz diye.

Yok canım öyle düşünme nefes nefese kalıyoruz iş yapmamız güç oluyor birde fazla ayakta durunca bende baskı oluyor halsizlik ardından az kaldı sabredecegiz artık
Ben de bu tuhaf ağrılara sinir oluyprum ne güzel rahattık şimdiye kadar asıl zorluk başladı sanırım :(

Ben de artık ağırlaştığı hissediyorum canım, ama bu demek ki bebişlerimize kavuşmamıza az kalıyor :) Dediğin gibi inşallah kimseye muhtaç olmadan atlatırız son günlerimizi.

Ne güzel bebeğin şansıyla, kısmetiyle geliyor maşallah :) Eşinin de kendiliğinden bişey yapmasını bekleme, ne yapmasını istiyosan net bi şekilde söyle belki o zaman yapar.
Evet inşallah canım ben çok özendirdim son güne kadar herşeyimi kendim yaptım diyenlere. Ama artık yoruluyorum merak ettim yalnız mıyım diye. Hemen niyetlerim ağrımaya başlıyor ev işi yapıca psikolojik mi acaba. Yemekte falan hiç sıkıntı olmuyor ayakta kaldığımda koşturduğumda falan da. Ama iş yapıyorsam hemen başlıyor ya belim ya karnım ya çatım

Eki Görüntüle 1434848 Eki Görüntüle 1434849
Bu iki modeli aldım canım, kapıda ödemeyi seçtim kargo ücretiyle birlikte 60 tl tuttu benimkide :) Siteyi beğendim,inşallah bana da vaktinde ve istediğim ürünler gelir o zaman sürekli takip ederim :)
İnş canım,benimki 2 günde geldi..Sanırım gönderim yapmadan arayıp onay isteyecekler senden ,ben eşimin iş adresini ve onun bilgilerini vermiştim onu arayıp onay almışlar.Güle giyin :)

Haklısın canım aynen biz alışmışız tabiri benim için ne kadar doğru bir bilsen. Hiç sevmiyorum Başkasına iş yaptırmayı kendimi kötü hissediyprum ama yapamıyorum artık sanki. Merak ettim sizler de öyle misiniz diye.

Ben de bu tuhaf ağrılara sinir oluyprum ne güzel rahattık şimdiye kadar asıl zorluk başladı sanırım :KK43:
Ben hafta olarak biraz daha gerideyim senden ama ona rağmen ağırlaştığımı hissetmeye başladım,işe gitmek bile zor geliyor, az kaldı diye avutuyorum kendimi hep :) çok olağan bir durum yani,bende sen gibiyim her şeye kendim koşturrrum ailem uzakta üni.yi de uzakta okumuştum alışkanlık olmuş işte,eşime bile kıyamıyorum,o yapma ben yaparım dese de üstünden yük almak istiyorum,herkesin bünyesi bir değil işte ne yapalım yapabildiğimiz kadarını yapacağız bizde :)ama lütfen can sıkma bak pek çok arkadaşta yazmış herkeste aynı yani ..

Evet inşallah canım ben çok özendirdim son güne kadar herşeyimi kendim yaptım diyenlere. Ama artık yoruluyorum merak ettim yalnız mıyım diye. Hemen niyetlerim ağrımaya başlıyor ev işi yapıca psikolojik mi acaba. Yemekte falan hiç sıkıntı olmuyor ayakta kaldığımda koşturduğumda falan da. Ama iş yapıyorsam hemen başlıyor ya belim ya karnım ya çatım
Aynıyız valla, hatta geçen okulda bacaklarımı ayırarak yürüyordum, arkadaşın biri dedi niye öyle yürüyosun :) Dedim çatım fena ağrıyor, farkında olmadan ayırıyorum bacakları ben de :KK48:

doktordan geldim kızlar şimdi. bebeğim 1400 gram olmuş boyu da 37 cm miş.
ancak kordan boynuna yarım dolanmış durumda şuan. doktor sıkıntı yapacak birşey yok dedi ama ben gene taktım kafaya. böyle birşey duyan var mı?

Back
X