2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
doktordan geldim kızlar şimdi. bebeğim 1400 gram olmuş boyu da 37 cm miş.
ancak kordan boynuna yarım dolanmış durumda şuan. doktor sıkıntı yapacak birşey yok dedi ama ben gene taktım kafaya. böyle birşey duyan var mı?
Maşallah canım bebeğine, kordon dolanması olabiliyomuş bu haftalarda canım takma kafana sonra geri düzeliyormuş. Zaten riskli bi durum olsa doktorun da söylerdi ve müdahele ederdi. Şu son haftaları da sağ salim atlatıp sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah :)

Haklısın canım aynen biz alışmışız tabiri benim için ne kadar doğru bir bilsen. Hiç sevmiyorum Başkasına iş yaptırmayı kendimi kötü hissediyprum ama yapamıyorum artık sanki. Merak ettim sizler de öyle misiniz diye.

Ben de bu tuhaf ağrılara sinir oluyprum ne güzel rahattık şimdiye kadar asıl zorluk başladı sanırım :(
Bu günlerde geçer canım birşey kalmadı sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da unuturuz onlarla bu zamanları

mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza mayıs annesi olcam inş..:) kilo durumlarınızı merak ediyorum ben biraz fazla kilo aldım ama ne yapsam bilemiyorum özellikle kalorili yiyeceklerden uzak durmaya çalışmama rağmen alıyorum malesef..:KK43:
Hoşgeldin canım, kaç kilo aldın ki. Ben 10 kilo aldım şimdiye kadar ama hiç kafama takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun da veririm geri :) Bi de önceden zayıf olanlar da çok kilo alabiliyormuş. Tabi böyle dedim diye abartmamak lazım bi yandan da normal doğum istiyorum çünkü :) Ama yine de kafana takıyosan ekmeği,şekeri falan azaltabilirsin. Yani çocuğa faydasız olacak şeylerden kısabilirsin ama yemenden kısma bence :KK66:

Ben de artık ağırlaştığı hissediyorum canım, ama bu demek ki bebişlerimize kavuşmamıza az kalıyor :) Dediğin gibi inşallah kimseye muhtaç olmadan atlatırız son günlerimizi.

Ne güzel bebeğin şansıyla, kısmetiyle geliyor maşallah :) Eşinin de kendiliğinden bişey yapmasını bekleme, ne yapmasını istiyosan net bi şekilde söyle belki o zaman yapar.
İnan hic farketmiyor canim umursamiyo beni yaninda agridan agliyorum yine farketmiyo kalkip bunu da ben yapim demiyo ne dedim ne yaptiysam olmadi bende artik solemiyorum bile rabbime biraktim

mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza mayıs annesi olcam inş..:) kilo durumlarınızı merak ediyorum ben biraz fazla kilo aldım ama ne yapsam bilemiyorum özellikle kalorili yiyeceklerden uzak durmaya çalışmama rağmen alıyorum malesef..:(
Hosgeldin canım ben dün tartıldım 10 kilo almışim gayet iyi dedi ebe bana sen kaç kilo aldin ki birde Bebişin cinsiyeti ne :-)

Hoşgeldin canım, kaç kilo aldın ki. Ben 10 kilo aldım şimdiye kadar ama hiç kafama takmıyorum bebeğim sağlıklı olsun da veririm geri :) Bi de önceden zayıf olanlar da çok kilo alabiliyormuş. Tabi böyle dedim diye abartmamak lazım bi yandan da normal doğum istiyorum çünkü :) Ama yine de kafana takıyosan ekmeği,şekeri falan azaltabilirsin. Yani çocuğa faydasız olacak şeylerden kısabilirsin ama yemenden kısma bence :KK66:
14 kilo aldım bende.. hamile kaldığımda normal kilomdaydım ne az ne çok hamurişi ekmek fln yememye çalışıyorum ama bakalım artık..:) dediğin gibi bebişler sağlıklı olsunda kilo verilir heralde...;)

terlik alan arkadaşlar, kaç numara aldınız, daha doğrusu su anki numaraniza göre mi aldınız, son ayda çok şişlik oluyor diyorlar ben normalde 37 giyerim acaba onu 40 falan mi alsam ki dedim:KK51:

Hosgeldin canım ben dün tartıldım 10 kilo almışim gayet iyi dedi ebe bana sen kaç kilo aldin ki birde Bebişin cinsiyeti ne :-)
14 kilo almışım bende ama bu aydan sonra alırsın diyor herkes 20yi geçmem inş..:) erkek bizimki senn bebişin cinsiyeti ne..?

Maşallah canım bebeğine, kordon dolanması olabiliyomuş bu haftalarda canım takma kafana sonra geri düzeliyormuş. Zaten riskli bi durum olsa doktorun da söylerdi ve müdahele ederdi. Şu son haftaları da sağ salim atlatıp sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah :)
inşallah canım ya. insan ister istemez endişeleniyor.

14 kilo almışım bende ama bu aydan sonra alırsın diyor herkes 20yi geçmem inş..:) erkek bizimki senn bebişin cinsiyeti ne..?
Bundan sonra dikkat edersin canım fazla almazsın alırsan da Bebişın canı sağolsun verirsin doğum dan sonra yazin doğum yapacağız nasılsa Bebişi de alıp çıkarsın dışarı :-) bizimki de Rabbim nasip ederse erkek

Mytwin Mytwin Hoşgeldin, konunun sahibi olarak seni burada görmek çok güzel :):)
Not: Baya sevenin var alıntıla alıntıla bitmemiş :):)
Seviyoruz seni ve oğluşlarını :*

Bizde seni seviyoruz mayıs topiğinin güzel annesi :-)

hos geldın nehayet bıttı bu sacma yasak En Büyük KK

Hoşgeldiniz canım :21:

seviliyosun şekerimmm hoşgeldin :KK70:

Mytwin Mytwin ve @yagmureslem ; evde ve telde net yok, işyerinde de malum sınırlı takip edebiliyorum ama dönmenize bende sevindim. yorumlarınızı beğenerek takip etmeye çalışıyorummm, yazamasak da destekçiniz çokkkk

hoşgeldin canım :) 'haksızlık karşısında susan dilsiz Şeytandır' buyrulmuş haksızlıktı tabiki destek olunmalıydı :) inş bi daha tekrarlanmaz :)
Canlarıım hoşbulduk çok teşekkür ediyorum :KK68:

Bu günlerde geçer canım birşey kalmadı sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar da unuturuz onlarla bu zamanları
Canım buarada cicilerinizi paylaşmışsın, güle güle kullanın inş,Allah ailelerimizi başımızdan eksik etmesin hala bizleri düşünüyorlar ne mutlu bize :)

Eki Görüntüle 1434252 bu da benim kızım kızlar salı günü gorcez inşallah sabırsızlıkla bekliyorum :) okul selfie :)
Maşallahh sizee canım benim yerim senin kızını :) inşallah güzel haberlerle gelirsin öpüyorum seni ve kızını :)
herkese merhaba kızlar,
2 gün önce kontrolümüz vardı 26+2 olmuşuz ve 1 kilo civarında dedi doktor. umarım bebişim en az iki kilo doğacak kadar büyürrr ahh ahh içimde, aklımda bi sürü soru; bi yandan deli gibi hazırlık yapmak istiyorum ama ne alışveriş yapmama ne kalkmama izin var. Bebeğimin herşeyini internetten mi alıcam ben yaaa :KK43: lohusa seti aldım pijama terlik taç falan bebişim erken doğarda kollarıma gelmeden küveze götürürler diye ödüm kopuyorrr aldığım şeylerden bile bu yüzden keyif almıyorum.. ben bu olumsuzluklardan bahsediyorum die etkilenmeyin lütfen bilmeyenlere söyleyim rahim ağzım kısa benim o yüzden tüm bu korkularım ve tedirginliklerim... Rabbim hepimize vaktinde sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin. (bu cuma gününün yüzü suyu hürmetine)
Amin canım amin.. Kafana takma ama, sürekli böyle düşünürsen daha kötü olur. Pozitif olmaya çalış ve erken değil zamanında doğacağını düşün hep ki inşallah öyle olur :) herşeyin hayırlısı olsun onlar da biz de sağlıklı olalım gerisi hiç önemli değil, bunları takıp kendini de bebişi de streslendirme oldu mu ;) öpüyorum sizi :)
kızlar daha önce kokulu taş yapacağımı söylemiştim birkaç örnek yüklemiştim buraya. sonra hiç elim gitmedi, geçenlerde annem geldi birlikte bitirdik hepsini :) yaşasın anne gücü :)
diğeri de benim tasarlayıp yaptığım tacım :) terliklerini de yapacam ama Eki Görüntüle 1434350 Eki Görüntüle 1434351 henüz elime alamadım :)
Ayy ayy ayyy bunlar çok güzell harika müthiş olmuşlar canım annenin de senin de ellerinize sağlıık güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)
doktordan geldim kızlar şimdi. bebeğim 1400 gram olmuş boyu da 37 cm miş.
ancak kordan boynuna yarım dolanmış durumda şuan. doktor sıkıntı yapacak birşey yok dedi ama ben gene taktım kafaya. böyle birşey duyan var mı?
Maşallah büyümüş bebiş Allahım hepsini nazarlardan korusun.. Bi arkadaş daha söylemiş ben de nette gezinirken okumuştum bu haftalarda böyle olabileceğini, Allahın izniyle bişey olmycak canım sakın üzme kendini, kötü birşey olsa doktorun tepkisiz kalmazdı dimi ;)
mrb kızlar bende yeni katıldım aranıza mayıs annesi olcam inş..:) kilo durumlarınızı merak ediyorum ben biraz fazla kilo aldım ama ne yapsam bilemiyorum özellikle kalorili yiyeceklerden uzak durmaya çalışmama rağmen alıyorum malesef..:KK43:
Merhaba canım hoşgeldin.. Ben de fazla aldım ama umursamıyorum sen de öyle yap bence :) doğumdan sonra onların peşinde koşturmaktan hepsi eriycek zaten hiç merak etme :)
merhaba kızlar :) bugün doktora gittik bebekleri görmeye.. Allah a şükür ikisi de iyi. bir sıkıntı görmedi doktor. erken doğum engelleyici iğneye verdi. haftada bir kere vurulacam 6 hafta kadar.
Çookkk şükür canım benim çok sevindim iyi olmalarına. Hep böyle iyi olsunlar ve sağlıkla doğsunlar inşallahh.. Erken doğum riskimiz var zaten bunu biliyorsun bol bol dua et öyle birşey olmasın sıpalar sabırlı olsun ve vaktinde sağlıkla gelsinler inşallah, öpüyorum seni ve kuzucukları :KK15:

Mytwin Mytwin canım listeye beni de ekler misin bu arada :) Bi kez daha yazmıştım ama arada kaynadı sanırım. sat 12 ağustos, bdt 19 mayıs,32 yaşındayım, mersindeyim. Kızım olacak adını da Asya Simay koyacaz inşallah :KK68:

Bundan sonra dikkat edersin canım fazla almazsın alırsan da Bebişın canı sağolsun verirsin doğum dan sonra yazin doğum yapacağız nasılsa Bebişi de alıp çıkarsın dışarı :-) bizimki de Rabbim nasip ederse erkek
rabbim esirgesin hepimizinkini sağ salim kucağımıza aalmayı nasip etsin inş..:)

Maşallahh kızlar sayfalar dolmuş taşmış, herkes iyidir inşallah :) tamamını okuyamadım :KK76: arada kaçırdıklarım varsa kusura bakmasınlar En Büyük KK

Kızlar onbeş gündür raporluydum. Yarın başlıyorum . 12 Marta dr kontrolüm var ozaman verirse eğer doğum izni raporunu çok iyi olur ama vermezSe 23 Martta ancak 32 hafta oluo :(

Back
X