2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bugün güneşi görünce attım kendimi dışarı eşimle bir güzel yürüdük ama çarptı sanırım yüzümden ateş çıkıyor şu an ve başım fena ağrıyor. Bir de çok nazara geliyorum Ben hep kötü insanların kötü bakislarina maruz kalıyorum. ..

Agaggagg
Evet cnm üstelik heran doğum başlayabilir demek oluyor . ben 10-15 gündür hissediyordum zaten döndüğünü . asagida elliri gidiliyordu beni :) hayirlisi dua edinde enazindan 2.5 kilo olmadan dogmasin kuzum.
Inşallah canım hepimize dua ediyorum zaten. beklesin baha da acele etmesin :) benmki ne zaman dönecekse hala yan yatiyo dönünce hissedebilir miyim acaba Baskı oluyodur aşağı dimi

merhaba kızlar,
ara ara girmeye başladım bu ara. nihayet şeker yüklemesi sonuçlandı da kurtuldum belirsizlikten. hamilelik şekeri çıktı ve diyete başladık. kilo almadım derken birden 5 kilo almam diyetisyenin hoşuna gitmedi ve bundan sonra kilo almaman lazım dedi. allahtan yediklerim değişmiyor. doğru ama uygulama hatası yapıyormuşum o düzelicek sadece. sıkıntı olmayacak benim için. 1 haftadır ağrılarım başlamıştı. dün ebeye gittim sormak için ağrı, sancı, kramp ve göğüsten süt gelmesi, ani akıntı gibi şikayetlerimi söyledim. erken doğum habercisi olabilir dikkatli ol dedi ve doktorumu aradım hemen. nts çekildi bugün. allahtan endişe edecek birşey yok. bebek kanala girmiş bol bol ıstırahat edicez. yarın annem geliyor. iş yapmıyorum evde, ayakta kalmıyorum hatta yürüyemiyorum. 10 hafta daha dayanıcaz napalım yeterki oğluşum günüyle doğsun. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.
aman dinlen canım riske atma kendini.işler nasılolsa hallolur.
yanlış yaptığın uygulama hataları nelermiş.diyetisyen ne dedi merak ettim

üfff yaaa kapı süsüm olmuyo olmuyo olmuyoooo..:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
eşim dalga geçmeye başladı..
kapı simitinin etrafına tülü nasıl fırfırlı yapabilirim..
nolur acil yardım edin..yoksa kocamı süsleyip onu kapı süsü yapacam:KK53::KK53::KK53::KK53:

Canım ipi tülün bir başından diğer başına kadar tegelleyerek geçir iki baştan tutup büz oluyor

[an, post: 39687278, member: 93747"]Agaggagg
Evet cnm üstelik heran doğum başlayabilir demek oluyor . ben 10-15 gündür hissediyordum zaten döndüğünü . asagida elliri gidiliyordu beni :) hayirlisi dua edinde enazindan 2.5 kilo olmadan dogmasin kuzum.[/QUOTE]

Maasallah oğluna canim, bizimde basimiz asagida, tekrar donmezmiymis ki, bizim doktorumuz hic boyle bisey demedi

Hayirli günler kizlar maşallah hazirliklar son hız devam ediyor ne güzel
Biz kaç gündür giremedik merak ediyorum dizide ama aksilikler üst üste gelince bqkamadim topige bi turlu
Bizde prsmb kayinvaludem rqhatsizlaninca acilen erzuruma geldik . dunde Dr gittik .baha pasa doğum kanalina yerleşmiş Dr niyeti bozmuş dua edelimde 4 hafta daha kalsin dedi.
1600 gr olmuş baha ama ben hic kilo almamisim benden götürüyor kuzum belliki şifa olsun yarasin kuzuma annesini dusunuyo yavrum kilo aldirmiyo :)

Eki Görüntüle 1435792 baha bey gidi yapmis kendine
masaAllah baha'ya canım inşaAllah 38 haftaya kadarda durur

Evet cnm üstelik heran doğum başlayabilir demek oluyor . ben 10-15 gündür hissediyordum zaten döndüğünü . asagida elliri gidiliyordu beni :) hayirlisi dua edinde enazindan 2.5 kilo olmadan dogmasin kuzum.

Maasallah oğluna canim, bizimde basimiz asagida, tekrar donmezmiymis ki, biz im doktorumuz hic boyle bisey demedi[/QUOTE]
Gdhdhdhd
Aslında bizimki kafa asagiliktan ziyade doğum kanalinda cnm yani kafa cikisa yerleşmiş
Aslinda

Agaggagg
ınsalah vaktiyle gelir canım hiç belli olmaz

Kızlar bugün güneşi görünce attım kendimi dışarı eşimle bir güzel yürüdük ama çarptı sanırım yüzümden ateş çıkıyor şu an ve başım fena ağrıyor. Bir de çok nazara geliyorum Ben hep kötü insanların kötü bakislarina maruz kalıyorum. ..
Canım sende hamile hamile dolasiyorsun millette görüp hoşuna gidiodur. Dua taşı nazar boncuğu tak. Olmazsa okusun lar seni

Canım sende hamile hamile dolasiyorsun millette görüp hoşuna gidiodur. Dua taşı nazar boncuğu tak. Olmazsa okusun lar seni
canım yanlış anlama ama nazar boncuğu felan şirk oluyor onun yerine nazar duası ihlas felak nas sureleri ve ayetel kürsi okutun kendinize Rabbim kullarının nazarından korusun hepinizi:21:

Biz kaç gündür giremedik merak ediyorum dizide ama aksilikler üst üste gelince bqkamadim topige bi turlu
Bizde prsmb kayinvaludem rqhatsizlaninca acilen erzuruma geldik . dunde Dr gittik .baha pasa doğum kanalina yerleşmiş Dr niyeti bozmuş dua edelimde 4 hafta daha kalsin dedi.
1600 gr olmuş baha ama ben hic kilo almamisim benden götürüyor kuzum belliki şifa olsun yarasin kuzuma annesini dusunuyo yavrum kilo aldirmiyo :)

Maşallah oğluna yanakları dolmuş, tombiş olmuş, bol bol dinleneceksin o zaman ayaklarını kaldırıp yat bari, benim bebeğim sürekli dönüyor, hakkınızda hayırlısı olsun umarım dönerde olabildiğince çok kalır anne karnında..

Dikkat et kendine, patatesi daire şeklinde kes de başına sar iyi geliyor, mevsim değişimi ya hepimiz dikkatli olmalıyız :) Öpüyorum yavrunu

geçmiş olsun..nazar için dua oku bol bol felak ve nas süreleri çok iyi
Canım Fırfıri buzmek izin tegelliyor.

Canım ipi tülün bir başından diğer başına kadar tegelleyerek geçir iki baştan tutup büz oluyor
onuda deneyeyim cnm..inşallah olur..
acaba benim tülüm tütü tülü olandan diyemi olmuyo organze tülmü alsam

Kızlar bu su gelme olayı benim kafamı karıştırdı :KK64:siz su geldikten 4-5 saat sonra doğum başladığını söylemişsiniz ben suyum geldikten 10dk sonra doğurdum :KK46:bende ilk önce açılma başladı en son suyum geldio_O bi tuhaflık mı var bende yoksa erken doğurduğum için mi öyle oldu anlamadım ki:KK64:
Canım şöyle oldu bende su öncesi hiçbir sancı yoktu önce su geldi sonra sancılar başladı ondan doğum 6 saat sürdü yani kuru doğum yaptım ben aslında normalde sancı başlar önce doğum yakınlaşınca su gelir yada gelmezse ebe patlatır zaten öyle olunca daha kolay oluyormuş doğum durum bundan ibaret :)

Merhaba anneler yeni girdim eve kontrolümüz vardı korktuğum başına geldi 29.haftada olmama rağmen gelişimimiz 32haftada gözüküyor erken doğma riski varmış tembellik yap eğilme kaldırma temizlik falan yapma çantanı hazır et dedi doğum pozisyonu almış zaten 1750gr 42 cm :nazar: iri bir bebekmiş birde beni görseniz 8 kg almışım toplamda 56 kg olmuşum:nazar: kanaman olursa sancın olursa düzenli bel ağrın olursa karında sertlik hissedersen birde suyun gelirse mutkaka ara dedi tırstım biran kısmet umarım 36 dan önce gelmez:110:

canım aynı sen gibi düne kadar ben cok rahatım hamileliğin neyi varmış diyordum duşa girdim yıkanım dedim ama öyle kalakaldım tutuldum resmen eşim beni oturaktan kaldırdı çok agırlastım çok:KK70:
:-) kıyamam sana ya aynı şeyleri yaşıyoruz Noldu bana anlamadım. Bugün annemler geldiler bebişin odası kıyafetleri için vs. Herşeyi onlar yaptı üstüne yemek Yaptılar üstüne evimi temizlediler. Sırtı ağrıyan beli ağrıyan Ayakları ağrıyan benim. Nasıl oluyor anlamadım :-p

Maşallah ya nasıl da belli yüzü. Bizim hiç böyle net fotoğrafımız yok. Allah bağışlasın canım inşallah beklesin Baha son ana kadar. Doğum Kanalı'na girmesi Aşağıya iyice inmesi mi demek. Yoksa Dönmesi demek değil dimi?

merhaba kızlar,
ara ara girmeye başladım bu ara. nihayet şeker yüklemesi sonuçlandı da kurtuldum belirsizlikten. hamilelik şekeri çıktı ve diyete başladık. kilo almadım derken birden 5 kilo almam diyetisyenin hoşuna gitmedi ve bundan sonra kilo almaman lazım dedi. allahtan yediklerim değişmiyor. doğru ama uygulama hatası yapıyormuşum o düzelicek sadece. sıkıntı olmayacak benim için. 1 haftadır ağrılarım başlamıştı. dün ebeye gittim sormak için ağrı, sancı, kramp ve göğüsten süt gelmesi, ani akıntı gibi şikayetlerimi söyledim. erken doğum habercisi olabilir dikkatli ol dedi ve doktorumu aradım hemen. nts çekildi bugün. allahtan endişe edecek birşey yok. bebek kanala girmiş bol bol ıstırahat edicez. yarın annem geliyor. iş yapmıyorum evde, ayakta kalmıyorum hatta yürüyemiyorum. 10 hafta daha dayanıcaz napalım yeterki oğluşum günüyle doğsun. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.
Çok geçmiş olsun. Dinlen csnım bol bol. Bebiş de tam vaktinde gelsin inşallah. Annecikleri eksik etmesin Allah başımızdan. Biz de öptük seni :)

Merhaba anneler yeni girdim eve kontrolümüz vardı korktuğum başına geldi 29.haftada olmama rağmen gelişimimiz 32haftada gözüküyor erken doğma riski varmış tembellik yap eğilme kaldırma temizlik falan yapma çantanı hazır et dedi doğum pozisyonu almış zaten 1750gr 42 cm :nazar: iri bir bebekmiş birde beni görseniz 8 kg almışım toplamda 56 kg olmuşum:nazar: kanaman olursa sancın olursa düzenli bel ağrın olursa karında sertlik hissedersen birde suyun gelirse mutkaka ara dedi tırstım biran kısmet umarım 36 dan önce gelmez:110:
Canım çok geçmiş olsun kilonuz ikinizin de süper. Bebiş de inşallah son ana kadar bekler. forumumuzda erken doğum riski olan çok arkadaşımız var. Iniallah hepimiz 38 leri 39 ları 40 ları görürüz. Sağlıklı şekilde de alırız bebişlerimizi :)

Maşallah kilonuza boyunuza :) Umarım zamanını bekler bebiş :)

Arada biraz hareket ediyo canim o zaman bi ohh cekiorum simdi gene wurdurdu telaslandiriyo beni cok
Yok kuzum telaşlanma hareketlerini hissediyorsun ya gerisi önemli değil iyidir benim kuzumm yerim onu ben :)
benim düşündüğüm tabi en kötü ihtimal ama ikiz olunca her şeyi düşünmek gerekiyor. yoğun bakım ünitesi önemli.. bak canım sen de.. doktorunla da konuş bir sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorsa panik yapmana gerek yok. benim kız bebeğimin kordon damarlarından biri eksik. bazı haftalar geri kalıyor. şimdi toparladık çok şükür biraz daha iyi. ama korkmadan da edemiyorum. ilçe sonuçta doğru düzgün doktor yok. hastane yoğun bakımı dediğim 35. haftayı geçmek gerekiyor.
Anladım kuzum.. İnşallah vaktinde sağlıcakla kucağımıza alırız hepsini :) aklına sakın olumsuz şeyler getirme Allahımın izniyle iyi olucaklar, öpüyorum kocaman sizi :)
Kızlar merhabalar son zamanlarda size çok zaman ayıramadım yoğunluktan :KK43: Bundan sonra daha çok dikkat edicem, umarım hepiniz iyidir, öpüyorum yavrularınızı :*
Evet bebeğim ne zamandır göremiyorum seni :KK70: özledim prensesi de seni de :)) biz iyiyiz siz de iyisinizdir umarım, öpüldünüz kocamann :)

Maşallah Bahaya büyümüş hem de annesini büyütmeden büyümüş aferin ona :) ,nşallah daha fazla kalır canım inşallah vaktinde sağlıcakla doğar herşeyin hayırlısı olsun, kayınvalidene de geçmiş olsun, kendini yorma dinlenmeye çalış olur mu ;)
merhaba kızlar,
Canım çok geçmiş olsun, bu şikayetlerden bir kaçı bende de var korktum şimdi, inşallah vaktinde sağlıcakla gelirler, dikkat et kendine canım...
Maşallah kocaman olmuş annesi, Allahım bütün hepsini nazarlardan korusun, gayet iyi kilo almışsın maşallah sana da.. Bugün hep erken doğum yazıları okudum ben de korkmaya başladım Allah korusun ya inşallah zamanında sağlıkla gelirler... :KK51:

Canım baksinlar maşallah desinler. Bir kadın aaa doğum ne zaman diye sordu Mayıs dedim ama karnın çok büyük dedi iyi besliyorum kızımı dedim ama çok büyük ya yarın doguracakmis gibisin diyor. Ona kaldı sanki
Maşallah oğluna yanakları dolmuş, tombiş olmuş, bol bol dinleneceksin o zaman ayaklarını kaldırıp yat bari, benim bebeğim sürekli dönüyor, hakkınızda hayırlısı olsun umarım dönerde olabildiğince çok kalır anne karnında..

Dikkat et kendine, patatesi daire şeklinde kes de başına sar iyi geliyor, mevsim değişimi ya hepimiz dikkatli olmalıyız :) Öpüyorum yavrunu
Teşekkür ederiz teyzesi o da seni öpuyormus :)
geçmiş olsun..nazar için dua oku bol bol felak ve nas süreleri çok iyi

onuda deneyeyim cnm..inşallah olur..
acaba benim tülüm tütü tülü olandan diyemi olmuyo organze tülmü alsam
Inan canım ben de pek bilmiyorum video izledim normal gördüm. Dene bakalım

Canım o ağaç kurabiyeliği pastacılık malzemeleri satan bir yerden aldım genelde hep öyle yerlerde oluyor.. anadolu yakasındaysan aldığım yerin adını yazabilirim..

istanbulda değilim canım ben, acaba internetten falan mı temin ettin diye sormak istedim çok sağol :)

Geçmiş olsun cnm..benim bebişte baş aşağı duruyor doktorum böyle duruyor diye illa erken gelecek demek değil dedi ama benim zaten rahim ağzı kısalığım var sanırım bende erken doğum yapcam yaaa :KK43: hepimiz için Rabbim hayırlısını versin inşallahhh sende herşeye rağmen dikkatli ol bence küvezde kalmasınlar inşallahh

maşşallah oğluşuna. aynı şeyleri yaşıyoruz şuan seninle sanırım. bizimkide acele etmiş bunun için. bana sürekli dinleneceksin ayakta kalma ve ağrın olunca ara yada hemen gel dedi doktorum. sana ne gibi tavsiyede bulundular?

ya benim doktor çok mu rahat davrandı acaba hiç bişey demedi baş aşağı duruyor ama erken doğacak diye bişey yok dedi off offf hamileliğim hep stresle geçti yaa yazık banaaaa... ben zaten 2 aydır evde yatıyorum. Sende dikkatli ol canım bebişler küvezde kalmıcak boyutlara ulaşır inşallah

Maasallah oğluna canim, bizimde basimiz asagida, tekrar donmezmiymis ki, bizim doktorumuz hic boyle bisey demedi[/QUOTE]

canım sen bi daha doktora gidersen bu durumu sorsana randevun ne zaman

Back
X