2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba anneler yeni girdim eve kontrolümüz vardı korktuğum başına geldi 29.haftada olmama rağmen gelişimimiz 32haftada gözüküyor erken doğma riski varmış tembellik yap eğilme kaldırma temizlik falan yapma çantanı hazır et dedi doğum pozisyonu almış zaten 1750gr 42 cm :nazar: iri bir bebekmiş birde beni görseniz 8 kg almışım toplamda 56 kg olmuşum:nazar: kanaman olursa sancın olursa düzenli bel ağrın olursa karında sertlik hissedersen birde suyun gelirse mutkaka ara dedi tırstım biran kısmet umarım 36 dan önce gelmez:110:
Oyyy masaAllah tosuna insaAllah 38 haftayi gorursunuz hayirlisiyla:21:

Canım çok geçmiş olsun kilonuz ikinizin de süper. Bebiş de inşallah son ana kadar bekler. forumumuzda erken doğum riski olan çok arkadaşımız var. Iniallah hepimiz 38 leri 39 ları 40 ları görürüz. Sağlıklı şekilde de alırız bebişlerimizi :)
İyi dileklerin için çok sağol canım umarım öyle olur

TE="elf21, post: 39691956, member: 610285"]Oyyy masaAllah tosuna insaAllah 38 haftayi gorursunuz hayirlisiyla:21:[/QUOTE]
İnşallah canım :)

:-) kıyamam sana ya aynı şeyleri yaşıyoruz Noldu bana anlamadım. Bugün annemler geldiler bebişin odası kıyafetleri için vs. Herşeyi onlar yaptı üstüne yemek Yaptılar üstüne evimi temizlediler. Sırtı ağrıyan beli ağrıyan Ayakları ağrıyan benim. Nasıl oluyor anlamadım :p

Maşallah ya nasıl da belli yüzü. Bizim hiç böyle net fotoğrafımız yok. Allah bağışlasın canım inşallah beklesin Baha son ana kadar. Doğum Kanalı'na girmesi Aşağıya iyice inmesi mi demek. Yoksa Dönmesi demek değil dimi?

Çok geçmiş olsun. Dinlen csnım bol bol. Bebiş de tam vaktinde gelsin inşallah. Annecikleri eksik etmesin Allah başımızdan. Biz de öptük seni :)
artik agrilarimiz artacak dikkat etmemiz lazim kendimize ama brni sorsan Canim ben o agrilar gectikten sonra duvar siliyim dedim sildim karnima agrilar girdi hicbisey yapamiyorum artik icimde bir temizlik aski var heryeri temizleyesim var ama tutulup kaliyorum:D

[QUOT"safakmeley, post: 39691227, member: 635548"]Maşallah kilonuza boyunuza :) Umarım zamanını bekler bebiş :)[/QUOTE]
Amin canım inşallah bekler

Kızlar biz bugün herşeyinizi bitirdik çok şükür kıyafet ve odaya dair. Sadece küçük Ayrıntılar kaldı. Sadece hastane çantam kaldı. Çünkü çantam hala yok piyasada. Bir de Dağıtılacak süsler. Ben hiçbişey yapmadım ama dünden bir farkı yok yine çok yorgunum. Sanırım bundan sonra hep böyle devam edecek :)

artik agrilarimiz artacak dikkat etmemiz lazim kendimize ama brni sorsan Canim ben o agrilar gectikten sonra duvar siliyim dedim sildim karnima agrilar girdi hicbisey yapamiyorum artik icimde bir temizlik aski var heryeri temizleyesim var ama tutulup kaliyorum:KK70:
:-) bana da geldi o aşk dün başladım 20 dk da bıraktım ama :-p duvar ve cam tehlikeli ama ya dikkat et bence.

Kızlar biz bugün herşeyinizi bitirdik çok şükür kıyafet ve odaya dair. Sadece küçük Ayrıntılar kaldı. Sadece hastane çantam kaldı. Çünkü çantam hala yok piyasada. Bir de Dağıtılacak süsler. Ben hiçbişey yapmadım ama dünden bir farkı yok yine çok yorgunum. Sanırım bundan sonra hep böyle devam edecek :)
Ohhh maşallah size, yerim prensesin odasını da kıyafetlerini de, güzel güzel kullanın inşallah sağlıklı, mutlu günlerde :) Alırsın çantanı da, süsler konusunda da gittigidiyora bakabilirsin baya uyguna ürünler var :)

Ne güzel herşeyi bitirmişsın canım ben daha başlamadim sadece bugün hastane çıkışı ve battaniyesıni yıkadım oda çantaya koymak için ben çanta aldım ama küçük bir bavula koyacağım sığmaz gibime geliyor çünkü çantaya koyunca neler koyduğunu soyle tatlım da eksiklerimizı tamamlayalım :-)

Ohhh maşallah size, yerim prensesin odasını da kıyafetlerini de, güzel güzel kullanın inşallah sağlıklı, mutlu günlerde :) Alırsın çantanı da, süsler konusunda da gittigidiyora bakabilirsin baya uyguna ürünler var :)
Fıstıgm sende durumlar nasıl görüşemiyoruz bayadır suyun normale döndü mu

0Gule Güle kullanın inş canım .epey kolaylaşır sonra masallah gerisinde olur zamanla ins

Fıstıgm sende durumlar nasıl görüşemiyoruz bayadır suyun normale döndü mu
Normale döndü şükür :) Keyfi yerinde zıplayıp duruyor :):) Hepimize sağlıklı doğumlar olsun inşallah, rabbim yavrularımızla sınamasın :) Siz neler yapıyorsunuz ??

:-) bana da geldi o aşk dün başladım 20 dk da bıraktım ama :-p duvar ve cam tehlikeli ama ya dikkat et bence.
Temizlik olayi bende de war canim ya bi super guc wa uzerimde basladigim zaman dur durak bilemiyorum bi enerji geliyo snra sirt ve bel agrilari cam ve duwar ben silmiyorum tehlikeli diye esime hallettiriyorum ama cam silemiyo malesef pislik icinde camlarim

Artık iyice agirlastik sanirim misafir ağirlarken çok zorlanıyorum sabaha kadar uyuya madim dün sabah bi kalktım nasıl ödem kendime zor geldim
Misafir skintisi oluyo canim ya banada gorumcelerim bu hafta sana gelmek istiyoruz dediler saka gbi kahwaltiya hemde ama sabah erkenden kalk bi suru bisiler hazirla hic halim olmuyo erken kalkamiyorum zaten off napacam bilmiyorum

Sağol meleycim , çok duygulandım bugün minnak minnak çoraplar eldivenler çok tatlı :) inşallah alıcam teyzesi gittigidiyor a bakayım çok sağol kapı süsü vs için :))

Ne güzel herşeyi bitirmişsın canım ben daha başlamadim sadece bugün hastane çıkışı ve battaniyesıni yıkadım oda çantaya koymak için ben çanta aldım ama küçük bir bavula koyacağım sığmaz gibime geliyor çünkü çantaya koyunca neler koyduğunu soyle tatlım da eksiklerimizı tamamlayalım :-)
Yaparsın hepsini canım sen gün gün ayırırsın halledersin :) aslında bende bavula mı hazırlasam daha mantıklı ya sıkış sıkış olmaz çekmesi kolay olur. Zaten sığmaz çantaya sanırım.

Back
X