2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bunu sipariş ettim

Eklentiler

• 51188234_303890989.webp
    51188234_303890989.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 137
gerçekten çok faydalı..
bende çok hevesle kızıma neler almıştım..eksik bişeyi olacak diye aklım çıkıyodu..
ne yatağında yattı ne yürüteci kullandı nede bebeklik kıyafetleri kullanıldı..
ana kucağı vardı onda büyüdü -4-5 yaşında da yatak odası aldık beşiği kaldımı başıma..özel yaptırmıştık çekmeceli koca yatak yıllardır yatak odamda fazla eşyaları içine koyduğum depo oldu resmen..
dün çıkardım sakladığım kıyafetleri ne gereksiz fazladan almışım..
kopişonlu almışım tam 3 tane..biri hiç yıkanmamış..ama şimdi oğluma olacak gibi değil süslü çiçili..kv. sabah bizdeydi
ver götürüp birilerine dağıtayım ne saklıyosun dedi..olacakta o yazık oldu

Kızlar stylo çanta unnado da 89 tl :)
çanta alacaksan kulpu uzun olsun hep bebek arabasına asarsın hemde koluna rahat atarsın..
benim bebek çantam iki kulplu vede kısa koluma atıyom resmen kolumun altında zor taşımak hem bebeği hemde kullanışsız çantayı.

gerçekten çok faydalı..
bende çok hevesle kızıma neler almıştım..eksik bişeyi olacak diye aklım çıkıyodu..
ne yatağında yattı ne yürüteci kullandı nede bebeklik kıyafetleri kullanıldı..
ana kucağı vardı onda büyüdü -4-5 yaşında da yatak odası aldık beşiği kaldımı başıma..özel yaptırmıştık çekmeceli koca yatak yıllardır yatak odamda fazla eşyaları içine koyduğum depo oldu resmen..
dün çıkardım sakladığım kıyafetleri ne gereksiz fazladan almışım..
kopişonlu almışım tam 3 tane..biri hiç yıkanmamış..ama şimdi oğluma olacak gibi değil süslü çiçili..kv. sabah bizdeydi
ver götürüp birilerine dağıtayım ne saklıyosun dedi..olacakta o yazık oldu
Evet yapıyoruz öyle fazla fazla sonra elimizde kalacak gerçekten. En iyisi ver doğru söylüyor kayınvaliden. Hayra girersiniz en azından.

Evet yapıyoruz öyle fazla fazla sonra elimizde kalacak gerçekten. En iyisi ver doğru söylüyor kayınvaliden. Hayra girersiniz en azından.
kız inanki kıyamıyom..hele gör çivilden almıştım bi takım etiketi üzerinde daha..
ama veririm artık..neyapayım.8 yıl sakladım:KK53::KK53::KK53:

Hdhdhdjdjfj
Bnm agrim zaten sürekli var cnm ama bnm 3. Gebeliğin o yüzden hangisi gerçek sanci anlayabiliyorum .
Dr sürekli agrilar önemli dedi eğer ole olursa ciğer geliştirici iğne yapilicak bana . dun nst te girdim agrim var ama simdilik az dedi artarsa hic durma gel dedi . dinleneceksin başka yolu yok dedi .
Ama ben ole bi yoğunluğun icindeyimki dinlenbilmem zor napicagimi bilmiyorum .
Magnezyumu 2 te cikardik hayirlisi be gülüm

Senin
Canım çok erken daha ya.İnşallah en azındq 32 haftayı doldurur.ki inşallah en azından 35i bekler.küçük bebek bakmak da zor.psikolojisi çok zor.bide insanların sanki sen bilmiyormuşsun gibi ay ne küçük ay ne kadar zayıf lafları yok mu.çıldırtır insanı.sonra toparlıyorlar ama inşallah birazcık da olsa kilo alsın sonra doğsun.

Ayy kızlar yazdiklariniz çok güzel hem baharın gelişi hem annelik heyecanıyla ilgili...

Şükürler olsun bu zamana kadar geldik bebislerimizle. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları. .

Ben son bir aydır misafirler kayinvalidemlerle ablamlarla falan zaman geçiriyordum bir kaç gündür evimdeyim.. bebeğimle konuşuyorum her an aklımda kitaplar okuyorum yeni ninniler masallar dinliyorum is yaparken ona soylemek anlatmak icin ..uzaninca elim hep karnimda.. iyice bağlandım bu ay daha bir sanki.

Çoğu şeyini aldım ama eksikler var gibi tam sinmedi içime. Sizleri genelde okuyorum güzel anneler Rabbim hepinize kolaylıklar versin.

Ne güzel yazmışsın ya içim açıldı bulutlu kasvetli istanbul sabahında :)
Babalar artık telaşlı bizim babamızda çantamızı hazırlayalım diye baskı yapıyor. Çok erken doğum haberi aldık onun etkisine girdi herhalde :-)
Canım içim cıvıl cıvıl uyandım burda güneş yakıyor. Yaz mevsimi gibi herkes pikniğe koşuyor mangalini almış içim açıldı :)
Aaa kim erken doğum yaptı ki...
Bu saatten sonra babalarimiz da heyecanlansin bir zahmet :) ben kararsız kaldım eltim de hazırla diyor en azından hastane çantasını.

Biliyormusun
Ayy kızlar yazdiklariniz çok güzel hem baharın gelişi hem annelik heyecanıyla ilgili...

Şükürler olsun bu zamana kadar geldik bebislerimizle. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları. .

Ben son bir aydır misafirler kayinvalidemlerle ablamlarla falan zaman geçiriyordum bir kaç gündür evimdeyim.. bebeğimle konuşuyorum her an aklımda kitaplar okuyorum yeni ninniler masallar dinliyorum is yaparken ona soylemek anlatmak icin ..uzaninca elim hep karnimda.. iyice bağlandım bu ay daha bir sanki.

Çoğu şeyini aldım ama eksikler var gibi tam sinmedi içime. Sizleri genelde okuyorum güzel anneler Rabbim hepinize kolaylıklar versin.

Yaptığın şey öyle güzel ki canım bebeğin le konuşmak bende birine ninni masal dinletiyorum dedim güldü ne alaka insanlar bilmiyor işte

Bide yasin de dinlemeni tavsiye ederim bebiş uysal oluyormuş doğuncada emzirirken oku dedi bana herkes yeni öğrendim paylaşayım dedim

Bnde bu ay herşeye ağlar oldum çok garip bebeğimi özlüyorum heran

Eksikleri halledersin merak etme daha zamanımız var inşallah

Canım içim cıvıl cıvıl uyandım burda güneş yakıyor. Yaz mevsimi gibi herkes pikniğe koşuyor mangalini almış içim açıldı :)
Aaa kim erken doğum yaptı ki...
Bu saatten sonra babalarimiz da heyecanlansin bir zahmet :) ben kararsız kaldım eltim de hazırla diyor en azından hastane çantasını.
Canım kimse doğum yapmadı bazı arkadaşlara risk var demiş doktor bebişler kanala girmişler hepimiz dua edelim de allahın izni ile vakitlice gelsinler

Biliyormusun

Yaptığın şey öyle güzel ki canım bebeğin le konuşmak bende birine ninni masal dinletiyorum dedim güldü ne alaka insanlar bilmiyor işte

Bide yasin de dinlemeni tavsiye ederim bebiş uysal oluyormuş doğuncada emzirirken oku dedi bana herkes yeni öğrendim paylaşayım dedim

Bnde bu ay herşeye ağlar oldum çok garip bebeğimi özlüyorum heran

Eksikleri halledersin merak etme daha zamanımız var inşallah

Canım tesekkur ederim tavsiyelerin icin zatrn çok da okurum yasin olsun ablam Ya Hannan tesbih çek demişti kolay doğum olur dedi salavat olsun hep dilimde. ..ama onu söylemeyi unutmuşum bak ben de çok ağlar oldum ya geçecek inşallah bunlarda güzel canım. ..

Canım tesekkur ederim tavsiyelerin icin zatrn çok da okurum yasin olsun ablam Ya Hannan tesbih çek demişti kolay doğum olur dedi salavat olsun hep dilimde. ..ama onu söylemeyi unutmuşum bak ben de çok ağlar oldum ya geçecek inşallah bunlarda güzel canım. ..
Ben tesbih çekiyorum şu sıra hattaha bebiş için dağıtacağım tesbihi kullanıyorum Meryem suresi de dinliyorum canım nacizane tavsiye işe gidiyorsan kulaklığı takıp bile dinle çok huzurlu oluyordum o zamanlar bide peygamber efendimizin günlük yaptığı zikirleri yapmaya çalışıyorum

Ben son günlerde hergün ağlıyorum şükür bugün hiç ağlamadım ben bile böyle duygusal oldyysam duygusal birine hamilelik zordur

Ben tesbih çekiyorum şu sıra hattaha bebiş için dağıtacağım tesbihi kullanıyorum Meryem suresi de dinliyorum canım nacizane tavsiye işe gidiyorsan kulaklığı takıp bile dinle çok huzurlu oluyordum o zamanlar bide peygamber efendimizin günlük yaptığı zikirleri yapmaya çalışıyorum

Ben son günlerde hergün ağlıyorum şükür bugün hiç ağlamadım ben bile böyle duygusal oldyysam duygusal birine hamilelik zordur

benim adım üstümde zaten ismim cok yansımış bana duygusal yönden.. dediklerini yapacağım arkadaşım Allah razı olsun.. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Canım kimse doğum yapmadı bazı arkadaşlara risk var demiş doktor bebişler kanala girmişler hepimiz dua edelim de allahın izni ile vakitlice gelsinler
Aman kalbime indi valla Allah korusun kimse dogurmasin daha erken. Sağ salim alalım meleklerimizi kucagimiza. Zamanında ve sağlıklı gelirler inşallah

Back
X