2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
benim adım üstümde zaten ismim cok yansımış bana duygusal yönden.. dediklerini yapacağım arkadaşım Allah razı olsun.. Allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..
Inşallah canım nisan ve mayıs ayında burda güzel haberleri paylaşalım nasipse

Aman kalbime indi valla Allah korusun kimse dogurmasin daha erken. Sağ salim alalım meleklerimizi kucagimiza. Zamanında ve sağlıklı gelirler inşallah

Inşallah vakitlice gelir yavrularımız

Bende bu duaya basladim.cep telefonuna zikir matik indirdim aklıma geldikçe cekiyorum

Eklentiler

• Screenshot_2015-03-01-18-34-08.webp
    Screenshot_2015-03-01-18-34-08.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 133
merhaba kızlar, haftasonu memelekete annemlere gittik giremedim buraya, akşam geldim geçmişe baktım maşallah sıkıntımız yok, temizlikler yapılmış ciciler yıkanıp utulenmis maşallah vallahi ellerinizesağlık, ben nişanı bekliyorum bu işler için, nisanın ilk haftası annecim gelecek derin bi temizlik yapılacak esyalarimizi hazirlicaz inşallah, haftasonu bebek arabamızı aldik hiç aklımızda yokken:) bi mağazada denk geldi daha önce jokerde incelemistik Tripper marka baston model, o mağaza bu markayı birakacakmis tek kalmış o yüzden fiyatı yarısından da asagiydi, 600 tl lik arabayı 280 e aldik, rengi yeşil ben başta begenmedim ama fiyat aşırı uygun olunca yeşil falan demedim atladık hemen:-)English home da indirim var ihtiyacınız varsa haberiniz olsun kızlar, ben ordan da nevresim takımı yedek çarşaf yatak koruması ve pamuk yorgan aldim, hepsi 173 gibi bişey tuttu, bi sifonyerimiz kaldı, onu da halledersek tek eksiğimiz bebisimiz olacak:KK68:Sağlıkla gelsinler inşallah..

Yalnız bu arada altı üstü 2 saatlik yola gittim ellerim öyle bi şişti ki, hiç şişlik sorunum olmadı şimdiye kadar, iki gündür gezmekten mi nedir bebeğimi de hissedemedim, çok tedirgin öldüm doktoruma da sormamistim yolculuğun bi sakıncası olur mu diye, kısa mesafe diye ama baya korktum ellerim patates gibi olduo_O

Kızlar ben corabimi giyemiyorum artık zorlanıyorum. Iki defa esimden istemiştim bugün de rica ettim laf etti çok zoruma gitti. Kalbim kırıldı aglamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu bebek sadece bizim mi. Biz onu içimizde taşıyıp ne zorluklara katlaniyoruz şikayet etmiyoruz bir corabin lafını ediyor. Allah kimseye muhtaç etmesin. Kim demisse doğru demiş aglarsa anam ağlar canım benim ayakkabimi kendim giyip baglamama bile izin vermiyor ona gittiğimde o yapıyor
:KK43::KK43:

Yalnız bu arada altı üstü 2 saatlik yola gittim ellerim öyle bi şişti ki, hiç şişlik sorunum olmadı şimdiye kadar, iki gündür gezmekten mi nedir bebeğimi de hissedemedim, çok tedirgin öldüm doktoruma da sormamistim yolculuğun bi sakıncası olur mu diye, kısa mesafe diye ama baya korktum ellerim patates gibi olduo_O
Canım bol bol su iç. Ve soluna uzan sürekli hemen iner sislerin

Kızlar ben corabimi giyemiyorum artık zorlanıyorum. Iki defa esimden istemiştim bugün de rica ettim laf etti çok zoruma gitti. Kalbim kırıldı aglamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu bebek sadece bizim mi. Biz onu içimizde taşıyıp ne zorluklara katlaniyoruz şikayet etmiyoruz bir corabin lafını ediyor. Allah kimseye muhtaç etmesin. Kim demisse doğru demiş aglarsa anam ağlar canım benim ayakkabimi kendim giyip baglamama bile izin vermiyor ona gittiğimde o yapıyor

Malesef bende giyemiyorum eşine izah et ben bugün abdest alırken ayağımı yıkayamadım lavaboya kaldırdım yanlış mı doğrumu bilmiyorum eşimi rahatsız etmek istemedim dün o yıkamıştı bide ben yatağa oturup çorap giyemiyorum napıcam hiç bilmiyormm

Canım istanbul da günde 3 saat yol çeken vsr bir seferde yani korkma ben 4 saat yol çektim sabah 2 akşam 2 saat o yüzden panik olma

Cicileri güle güle kullan bnde herşeyi englısh home den aldım

Malesef bende giyemiyorum eşine izah et ben bugün abdest alırken ayağımı yıkayamadım lavaboya kaldırdım yanlış mı doğrumu bilmiyorum eşimi rahatsız etmek istemedim dün o yıkamıştı bide ben yatağa oturup çorap giyemiyorum napıcam hiç bilmiyormm

cnm ayagına kaldırma artık ıyıce buyudu karnımız denge sorunu yasayabılır mısız :KK48: bn banyoda yıkıyorumm

ahh cnmm sorma gıtsın bnmde sıkıntılı gecıyo arada agrım oluyo ve tum ısler esıme bakıyo valla artık utanıyorum soylemeyıp kendım yapmaya calısıyorumm onlar da biraz bunaldılar galıbaao_O hem bız hemde onlar ıcın zor

merhaba kızlar, haftasonu memelekete annemlere gittik giremedim buraya, akşam geldim geçmişe baktım maşallah sıkıntımız yok, temizlikler yapılmış ciciler yıkanıp utulenmis maşallah vallahi ellerinizesağlık, ben nişanı bekliyorum bu işler için, nisanın ilk haftası annecim gelecek derin bi temizlik yapılacak esyalarimizi hazirlicaz inşallah, haftasonu bebek arabamızı aldik hiç aklımızda yokken:) bi mağazada denk geldi daha önce jokerde incelemistik Tripper marka baston model, o mağaza bu markayı birakacakmis tek kalmış o yüzden fiyatı yarısından da asagiydi, 600 tl lik arabayı 280 e aldik, rengi yeşil ben başta begenmedim ama fiyat aşırı uygun olunca yeşil falan demedim atladık hemen:-)English home da indirim var ihtiyacınız varsa haberiniz olsun kızlar, ben ordan da nevresim takımı yedek çarşaf yatak koruması ve pamuk yorgan aldim, hepsi 173 gibi bişey tuttu, bi sifonyerimiz kaldı, onu da halledersek tek eksiğimiz bebisimiz olacak:KK68:Sağlıkla gelsinler inşallah..
Merhaba canım çok hesaplı ve güzel yapmışsın alışverişini tebrikler. Güle güle kullan şnşallah fotoğraflarını da paylaş bizimle olur mu :)

Bizim bu ara alınganlığımız üstümüzde onlar da düşünmeden konuştuklarında sorun oluyor. Yoksa eminim eşin yardım etmemek için dememiştir üzülme canım. Olur arada öyle geliş gidişler :)

Hadi hayirli olsun Güle güle kullanin :)

Ayy kızlar yazdiklariniz çok güzel hem baharın gelişi hem annelik heyecanıyla ilgili...

Şükürler olsun bu zamana kadar geldik bebislerimizle. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları. .

Ben son bir aydır misafirler kayinvalidemlerle ablamlarla falan zaman geçiriyordum bir kaç gündür evimdeyim.. bebeğimle konuşuyorum her an aklımda kitaplar okuyorum yeni ninniler masallar dinliyorum is yaparken ona soylemek anlatmak icin ..uzaninca elim hep karnimda.. iyice bağlandım bu ay daha bir sanki.

Çoğu şeyini aldım ama eksikler var gibi tam sinmedi içime. Sizleri genelde okuyorum güzel anneler Rabbim hepinize kolaylıklar versin.
Aminn canım inşallah

Bugun oglumun tum

Canım istanbul da günde 3 saat yol çeken vsr bir seferde yani korkma ben 4 saat yol çektim sabah 2 akşam 2 saat o yüzden panik olma

Cicileri güle güle kullan bnde herşeyi englısh home den aldım
Canım kaldırma ayag ini banyoda yap. Gobusler büyüdü artık bebişler sıkışıyor
ahh cnmm sorma gıtsın bnmde sıkıntılı gecıyo arada agrım oluyo ve tum ısler esıme bakıyo valla artık utanıyorum soylemeyıp kendım yapmaya calısıyorumm onlar da biraz bunaldılar galıbaao_O hem bız hemde onlar ıcın zor
Ben her işimi kendim yapıyorum canım ama çorap giderken hem göbegim sıkışıyor hem de kendimi sıkıyorum
Bizim bu ara alınganlığımız üstümüzde onlar da düşünmeden konuştuklarında sorun oluyor. Yoksa eminim eşin yardım etmemek için dememiştir üzülme canım. Olur arada öyle geliş gidişler :)

Canım çok duygusalim ama bir çorap giydirmek o kadar zor olmamli. Bor çözüm bul öyle olmaz daha iki ayin var diyor. Ben de çok mu hoşuma gidiyor birilerine muhtaç olmak kendim yapabilsem istemem zaten dedim. Sustu. .

Canım dikkat edicem ama duş teknesi büyüktü dğşğcektim sabah namazı için kalktığımda uyku sersemi oldum

canım artık yere oturmaya başladım oturduğum yerden secde yapıyorum sizler nspıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz turtless turtless

Bunuda cekiyim ben sagol canim :)
rica ederim canım

Aynen canım bende taytimi giyip cikarirkeen zorlaniyorum çok. Ve eşler bizim hassasligimizi anlamiyolar. Bazen unutuyorlar hamile oldugumuzu. Oda bizden kaynaklanio.biz herseyi yaptik bugune kadar.hic nazlanmadik.ondan boyle oluo.
Bende bugün dedimki yarı ağlamaklı
,çok korkagim güçlü bi anne olmak isterim ama doğunca emerken korkucam, hastalansa panik yapcam dedim.sence ben iyi bi anne olmicakmiyim dedim.bana evet olmucaksin dedi.ve gitti bi işle ugrasiyodu.
Yani benim kocam normalde böyle dangoz değildir ama ben salak gibi bekliyorum. Aşkım olur mu sen iyi bi anne olacaksin falan filan

Canım çok güzel birşey paylaştın Sağol zikir matik programı ismini rica e6debilirmiyim
Rica ederim canım . Ismi internetsiz zikirmatik diye gecio.

Back
X