dilek2912
burda canım liste :)
Kızlar ben bizim için bir hastane listesi hazırladım, sizinle de paylaşmak istedim, hem siz kendinizinkini çek edersiniz hem de benim eksiğim varsa yazarsınız olur mu :):) Kızım ve kendim için 2 ayrı çanta yapıcam;
Kendi Çantam:
- Gecelik, pijama takımı ve sabahlık,
- İç çamaşırı ( 3 külot, emzirme sütyeni ve atlet )
- Çorap
- 2 terlik; birini banyo için parmak arası, diğeri de içerisi ve koridor için,
- Kişisel Bakım Çantası -
(dove'un seyahat boyu - set halinde satılıyor kızlar, içeriğini de yazalım ek yapabilirsiniz; sabun, şampuan, duş jeli, deodarant, krem-nemlendirici.. bunun yanında tarak- toka (tel ve lastik), diş fırçası ve diş macunu bunu da seyahat boyu götürücem :) veeee makyaj çantam :)
-Kişisel Hijyen Çantası-
Tek kullanımlık iç çamaşırı,
Ped,
Göğüs kremi ve göğüs pedi
-Şarj aleti,
-Not defteri ve kalem ( ben doktorumdan ve hemşiremden bana hatıra not yazmalarını isteyeceğim, ben de onlara yazacağım :)
- Hastane dosyanız
- Kimlik
- Eve dönüş kıyafeti ve ayakkabısı
- Havlu (Ben hem boy hem el havlusu götüreceğim), peçete, kağıt havlu, ıslak mendil
- Tacınızı unutmayın ya da yemeni :)
-İkramlıklar ve doktorumun hediyesi
Kızımın Çantası:
- Hastane çıkış takımımız,
- Yedek zıbın, badi, önlük, hırka, pijama altı, çorap, tulum, şapka, eldiven, ağız mendili
- 1 penye , 1 kalın battaniye
- Bebeğin bezi, ıslak mendili ve pişik önleyici kremi
*Hastane çıkışı için ana kucağı
** Ben emzik vermeyeceğim için yazmadım, göğüs pompası da yazmadım sütüm olmaz ise eşim hemen eczaneden alır , ilk 6 ay çalışmayacağım için hemen almayacağım , biberon da öyle, umarım sütüm olur, bana olacak gibi geliyor :):)
Eksik görürseniz ekleyin kızlar :)