Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım onlar yasamadıkları ıcın anlamıyor cok takma kafana bosver bende de ılgınc bırsey var ben sag taraftakı ayagıma corab ayakkabı gıyerken canım cıkıyor solda sıkıntı yok :)sagı gecırırken nefes nefeseyım resmen ben daha esımden bır kere ıstedım gıydır dıye yaptı saolsun dedıgın gıbı bızı en cok dusunen annelerımızKızlar ben corabimi giyemiyorum artık zorlanıyorum. Iki defa esimden istemiştim bugün de rica ettim laf etti çok zoruma gitti. Kalbim kırıldı aglamamak için zor tutuyorum kendimi. Bu bebek sadece bizim mi. Biz onu içimizde taşıyıp ne zorluklara katlaniyoruz şikayet etmiyoruz bir corabin lafını ediyor. Allah kimseye muhtaç etmesin. Kim demisse doğru demiş aglarsa anam ağlar canım benim ayakkabimi kendim giyip baglamama bile izin vermiyor ona gittiğimde o yapıyor
![]()
Hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallahGünaydın kizlar bugun kontrolumuz var 2 de gitcez bu hfta iyi dayandm valla doktor aramadan gitmeden rekor benim icin
teşekkürler canım daha güzelleri size olsunTeşekkür ederim canım![]()
Bakalım bende doğım güzel geçerse çikolata yaptırması söylerim eşime bir çikolata yaptırrız hediye almayı çok sevsem de doktor görevini yapıypr parasını alıyor diye bakıyorum benBende dusundum sekreteri ve kendi çok tatlı çok memnunum aklıma sadece Nescafe bardağı gelio ikisine ayrı ayrı.
orası oyle canım da ne bılım doktordan doktorada farkedıyor.kımı katı suratsız oluo robot gıbı bısey sorsan kıtaptan okur gıbı ya cevap verıyo yada vermıyo. kımıde senı rahatlatıyo .daha sen sormadan endıselendıgın seyı soyluyo yakının gıubı oluo. ınslallah doguma kadar boyle gıder guzelde dogurtur benı ve fıncanı hakeder :)Bakalım bende doğım güzel geçerse çikolata yaptırması söylerim eşime bir çikolata yaptırrız hediye almayı çok sevsem de doktor görevini yapıypr parasını alıyor diye bakıyorum ben
Günaydın kizlar bugun kontrolumuz var 2 de gitcez bu hfta iyi dayandm valla doktor aramadan gitmeden rekor benim icin
ınsallah guzel haberler alırsın canım doyadoya bak kuzunaaakızlar yarın kontrolumuz varrr çok heyecanlıyım inşaAllah güzel şeyler söyler doktorumuz dua edin bize![]()
bende yılbaşında almıştım kığılıdan gömlek doğum zamanı ne alıcam bilmiyorum o zamanda gömlek mi alsam diye düşünüyorum ama daha kara veremedim. canım bende doğum zamanı ya tatlı yada güzel bi çikolata yaptırıcam hemşirelere felan parasını felan geçtim iyi davransınlar başka bişey istememBakalım bende doğım güzel geçerse çikolata yaptırması söylerim eşime bir çikolata yaptırrız hediye almayı çok sevsem de doktor görevini yapıypr parasını alıyor diye bakıyorum ben
ınsallah guzel haberler alırsın canımmGünaydın kizlar bugun kontrolumuz var 2 de gitcez bu hfta iyi dayandm valla doktor aramadan gitmeden rekor benim icin
Ayyy minnakım inşallah :):) Sağ göğsümden 2 kez ameliyat oldum ama sol göğsümden umutluyum hihi :):) Olacak olacak :)Inşallah sütümüz dolar taşar bebegimiz de bir güzel emer de biberona pompaya ihtiyacimiz kalmaz inssss canimmliste çok güzel olmuş ne eksik ne fazla. eline sağlık.
Rica ederim en demek :)Canim benim cok saol :*
Evet doğru diyorsun ama benim doktorum Prof. adam hayatımda tanıdığım en iyi doktor ve ekibiyle görüyor hep beni, bütün kolaylığı sağlıyor, geliş gidişlerde kapıda karşılayıp kapıya kadar geçiriyor, dertleşiyor benimle, çizmemi giymeme yardım ediyor vs. vs. baba gibi ilgileniyor benimle, ekibiyle bakmayabilir bana , ya da ne bileyim yarım saat kafama takılan bir şeyi anlatmayabilir, bende yeri büyük hocamın o yüzden gönül bağımıza istinaden alacağım özel bir hediye, not da yazdıracağım hemşireme ve hocama yavruma okutacağım sonra :)Bakalım bende doğım güzel geçerse çikolata yaptırması söylerim eşime bir çikolata yaptırrız hediye almayı çok sevsem de doktor görevini yapıypr parasını alıyor diye bakıyorum ben
Fincan çok güzel evim fincan dolu bende bana gelen hediyelerden götürürüm aslında yarım elma gönül alma işi bunlarorası oyle canım da ne bılım doktordan doktorada farkedıyor.kımı katı suratsız oluo robot gıbı bısey sorsan kıtaptan okur gıbı ya cevap verıyo yada vermıyo. kımıde senı rahatlatıyo .daha sen sormadan endıselendıgın seyı soyluyo yakının gıubı oluo. ınslallah doguma kadar boyle gıder guzelde dogurtur benı ve fıncanı hakeder :)
Maşallah canım kadınlsr belki despot bebde beni doğurtan doktora gittim geçen hafta adam başhekim olmuş çok iyi ilgilendiAyyy minnakım inşallah :):) Sağ göğsümden 2 kez ameliyat oldum ama sol göğsümden umutluyum hihi :):) Olacak olacak :)
Rica ederim en demek :)
Evet doğru diyorsun ama benim doktorum Prof. adam hayatımda tanıdığım en iyi doktor ve ekibiyle görüyor hep beni, bütün kolaylığı sağlıyor, geliş gidişlerde kapıda karşılayıp kapıya kadar geçiriyor, dertleşiyor benimle, çizmemi giymeme yardım ediyor vs. vs. baba gibi ilgileniyor benimle, ekibiyle bakmayabilir bana , ya da ne bileyim yarım saat kafama takılan bir şeyi anlatmayabilir, bende yeri büyük hocamın o yüzden gönül bağımıza istinaden alacağım özel bir hediye, not da yazdıracağım hemşireme ve hocama yavruma okutacağım sonra :)
canım benım bı tanıdıgın dogustan gogusu mınık be ucu hıc yoktu. hatta mumkun degıl emzırmen demıs doktor bana gosterdı gogsunu yanı anlatamam yoktu ya. ama o gogusle 3 sene emzırmıs cocugunu :) yanı olcagı varsa oluo amelıyat falan hıkayeAyyy minnakım inşallah :):) Sağ göğsümden 2 kez ameliyat oldum ama sol göğsümden umutluyum hihi :):) Olacak olacak :)
Evet doğru diyorsun ama benim doktorum Prof. adam hayatımda tanıdığım en iyi doktor ve ekibiyle görüyor hep beni, bütün kolaylığı sağlıyor, geliş gidişlerde kapıda karşılayıp kapıya kadar geçiriyor, dertleşiyor benimle, çizmemi giymeme yardım ediyor vs. vs. baba gibi ilgileniyor benimle, ekibiyle bakmayabilir bana , ya da ne bileyim yarım saat kafama takılan bir şeyi anlatmayabilir, bende yeri büyük hocamın o yüzden gönül bağımıza istinaden alacağım özel bir hediye, not da yazdıracağım hemşireme ve hocama yavruma okutacağım sonra :)
canım benım bı tanıdıgın dogustan gogusu mınık be ucu hıc yoktu. hatta mumkun degıl emzırmen demıs doktor bana gosterdı gogsunu yanı anlatamam yoktu ya. ama o gogusle 3 sene emzırmıs cocugunu :) yanı olcagı varsa oluo amelıyat falan hıkayeAyyy minnakım inşallah :):) Sağ göğsümden 2 kez ameliyat oldum ama sol göğsümden umutluyum hihi :):) Olacak olacak :)