2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bu ayda neden oluyor ki.hamıle bi arkadaşımda da olmustu bu aylarda.saçın çıkmasıyla alakalı bişeydir belki.onunki biraz saçlı doğmuştu.
Haftasonu annemdeydim, onun hamileliği çok kötü geçmiş, nerdeyse 9 ay kusmus onun zamaninda da bebek 6-7 aylık olunca saclanir o yüzden mide yanması bulantı okur derlermiş, internette alakası yok hurafe diyor ama ben eskilerin çoğu dediği seyeitimat ediyorum ne yalan soyleyim:)

Inşallah gonlundeki olur canım. Ben önceden farketmez diyordum doğum şekli için. Ama sezeryandan çok korkuyorum. O yüzden artık farkeder sanırım :)

bende resmi yüklemeye çalışıyodum benden önce davrandın :) vallaa aynı beni anlatıyor bir dönüşüm var maşallah bütün yatağı sallayarak dönüyorum her gece eşimde uyumuyor bişeyde diyemiyor üzülüyorum bazen :)

Gnaydin kizlar bu sabah felaket migde bulantim war benim
benimde aynı canım özellikel bu sabah daha bi arttı sanki midem ağzımda resmen

Ben bulqntiyi cektim canim acisini biliyorum cok kotu oluyo
bende çok çok iyi biliyorum Allah kimseye böyelsini yaşatmasın herkesin hamileliği çokg üzel geçsinmide bulantısısz inşallah

Inşallah gonlundeki olur canım. Ben önceden farketmez diyordum doğum şekli için. Ama sezeryandan çok korkuyorum. O yüzden artık farkeder sanırım :)
ben normali çok istiyorum ama nasip bu işler tabikide neyin ne olacağı belli olmaz ama sezeryan en son istiyorum Allah bi azvazda kurtarsın hepimizi inşallah

Inşallah canım

aynen bizimde oyle sallanmaması imkansız başlarda korkuyodu gecenn bi yarısı bizimkide ama alıştı artık beşik gbi geliyor ona sallanma:))ee biz okdar ağrı acı cekiyorz onlarada olsun okdar :)))

uygulama hatası neymiş söylesene bizde de varsa yapmayalım. İnşallah oğluşun zamanında doğar bu arada

aynen bizimde oyle sallanmaması imkansız başlarda korkuyodu gecenn bi yarısı bizimkide ama alıştı artık beşik gbi geliyor ona sallanma:))ee biz okdar ağrı acı cekiyorz onlarada olsun okdar :)))
dimi yaa sonuçta bebiş ikimizin ben diyorum zaten ben şimdi uyumuyorum doğuncada sen bakarsın birazda sen uyuma diyorum

herkese günaydın kontrolü olanlar güzel haberler ve fotoğraflarla gelsinler bizde haftaya gidicez inşallahhh bakalım inşallah herşey yolundadır. gece saat kaçtı bilmiyorum lavaboya kalktım midemde boğazımda bir yanma anlatamam sanki ateş yakmışlar içerde uzanamadım korkumdan ahh ahh anlatırlardı da abartıyorlar herhalde derdim.. ama sonra içimdeki o minik alıma gelince SANA DEĞER bebişim diyerek uyuyabildimmmm çok şükür bin şükürrrrr

Benim de göğüs hala 70 75 sadece ucu var hiç büyüme olmadı bnde emzirme işini düşünüyorm

benimde öyle ya halbuki hep bu zamanların hayalini kurmuştum kısmett doğumdan sonra süt gelirken büyür belki umudum o

kızlar şu keçeden isim yazılı kapı süsleri çok hoşuma gidiyor.internetten sipariş veren var mı gvenilir memnun kaldığınız bi site var mı acaba???

dimi yaa sonuçta bebiş ikimizin ben diyorum zaten ben şimdi uyumuyorum doğuncada sen bakarsın birazda sen uyuma diyorum
aynen ikimiznde bebsi ama bn oyle soyleynce pek garanti vermiyo bnmki ben uyurum bn yatarm vs. kaçamak cwplar veriyor doğunca gorcez bakalım gerçi ben uyuyp onların ikisinide basbasa dusunemiyorum içim rahat etmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…