2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
lansinoh merhem göğüs yaraları içim bir numaradır. Benimde hiç göğüs ucum olmamasına rağmen 1,5 yaşına kadar emzirmiştim oğlumu, başlardan inanılmaz canım yanıyordu ama lansinoh merhem ve süt sağma makinesi sayesinde çok rahat ettim aklınızda olsun. Şimdide aynı kremi alıp kullanacağım

Bide benim sipa bu ara kasigima doğru çok vuruyor kızlar bu haftada normal mi acaba,öyle yaptigin zaman bazen asagi iğne batiyr gibi oluyor, her zaman değil ama

Çok sağol tatlım teşekkürler

eevet canım erken doguma sebep oluyomuş ama azcık sürücez bişi olmaz sanırım

canım ben bebeyagı suruyorum her dustan sonra vucuduma ve goguslerımede suruyorum. bıde zeytın yagını fıs fıs şişesine koydum :) ıkı gunde bı suruyroum gobegıme ve gogsumede oyle fazla yedırmeden fısfıs şeklınde sıkabılırsın zeytınyagını

Haftasonu alışverişimiz
Çoook tatlı canım arabanıza da bayıldım :)

Bence yaptır korkma canım inşallah o düşük çıkar bisüre yediklerine dikkat et :)

Seninle benzer şeyler yasiyoruz canım:) bahsettigin agrinin aynısı sol tarafında var benim hatta aynı hizada göğsümün altı da ağrıyor, agridan çok acı desem daha doğru olur heralde, kaburgalarımi elimle ayirasim geliyor doktor normal dedi, kaburgalarımiz genisliyormus yer açılıyormus, bazen oğlumun ayakları kaburgalarıma sıkıştı sanıyorum otururken yatarken ayakta hep aciyor bi türlü rahaat pozisyon bulamıyorum

Aklima gelmemisti canim , bende fisfis şişesine koyayim, gobegimi kremliyorumda gogsume henüz bisey yapmamistim

Maalesef herkeste oluyor canım ama hiç sıkma canını krem ve z.yağı çözüyor işi. Bence hemen atlatırız olsa da. :)

esra51 canım nasıl bir ağrı tam bilmiyorum ama ben sırtta yaşadım ve doktor hiç umursamadı bile çok normal dedi. Kasık sancısıyla doğumla ikgili değildir korkma. Üşütmüşsündür ayakların soğuk almıştır ya da rahmin çatın genişliyordur.

selam hanımlar bu hafta kısmet olurça çalışabilir raporu alıcam belim çok ağrıyor artık ne kadar çalışabilirim bilmem ama artık gittiği yere kadar gidecek kısmet olursa

Kızlar hepimizde bir telaş bir şikayet var Farkettinizmi Hepimiz birden risk taşıyor değiliz ya. Demekki normal bu ağrılar sızılar alt kaçırmalar. Ben artık böyle düşünüyorum. Benim hiç geçmeyen kronik ağrılarım oldu ama çok hafifler. Ben ağır kaldırırsam ayakta durursam ve üşürsen artıyorlar. Bence bebeklerimiz çok iyi sadece büyüyorlar artık son 2 ay :)

benimkilerde iyi huyluymuş biraz daha buyusun alırız demişti genel cerrah.hamile kaldıktan sonrada gitmedim hiç kadın dogumcuya sordum 'bilgim yok sakıncası olacagını sanmıyorum,genel cerrahiye gitsende şu an onların da yapacagı bişe yok dedi 'ama benim içime kurt düştü yinede ya süt gelmezse doğum kontrol hapı hiç kullanmadım,kullanmam da zaten hormonlarla oynamanın zararlı olacagını dusunuyorum. ultrasonla baktı biyopside yaptı bana cok fenaydı :S senin kitlelerde hamilelikte büyüdümü ? doktora gidersen bana da bilgi verirsen sevinirim ...

selam hanımlar bu hafta kısmet olurça çalışabilir raporu alıcam belim çok ağrıyor artık ne kadar çalışabilirim bilmem ama artık gittiği yere kadar gidecek kısmet olursa
Allah yardımcın olsun canım alırsın ayakta duymamaya çalışırsın. Evde de bol bol Dinlenirsin inşallah. Bebişler için birazcık daha sabredicez sonra inşallah rahatız :)

Çoook tatlı canım arabanıza da bayıldım :)

Bence yaptır korkma canım inşallah o düşük çıkar bisüre yediklerine dikkat et :)

ben aslında cokda kılo almadım bebısımde 1 kilo suan ıyıyız yanı ama seker zaten vvardı bende normal ılacımı kullanıyorum. ınsallah dedıgın gıbı dıyetle atlatırız umarım
sizde arasıtırn eger normalse yaptırmayın her kafadan bır ses çıkıyor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…