Saglikla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah anne olmak hi kokay degilmis canimbenimde aynı canım özellikel bu sabah daha bi arttı sanki midem ağzımda resmen
bende çok çok iyi biliyorum Allah kimseye böyelsini yaşatmasın herkesin hamileliği çokg üzel geçsinmide bulantısısz inşallah
ben normali çok istiyorum ama nasip bu işler tabikide neyin ne olacağı belli olmaz ama sezeryan en son istiyorum Allah bi azvazda kurtarsın hepimizi inşallah
Olabilir canim veya evdede verebilirsin seker kolonya veya lavanta olabilir .hastane suslemelerin nasil olcak paylasirmisin canim birde cikolata nerden aldin
ben hapşurunca özellikle tamamen kaçırıyorum artık iş yerinde çamaşır gezdircem yanımdaAyy evet yaa ben tutamıyorum bazenBi iki damla kaciveriyo geçen hafta kontrolüm vardı sormayı unutmuşum doktora
güle güle kullan canım bence yeşili çok güzelmiş ben çok beğendim :)Haftasonu alışverişimiz
valla inşallah bakabilir o yorgunlukla sızarım gibime geliyor :) inşalalh bakabilriler ama ben şimdi video felanizlediğimde onada izletiyorum ki benimle birlikte öğrensin diye :)aynen ikimiznde bebsi ama bn oyle soyleynce pek garanti vermiyo bnmki ben uyurum bn yatarm vs. kaçamak cwplar veriyor doğunca gorcez bakalım gerçi ben uyuyp onların ikisinide basbasa dusunemiyorum içim rahat etmez
Kizlar Günaydın. Seker yüklemesi yaptirmistim sinir 140 ken benim 165 çıkmış. Simdi 100 mg lik seker yuklemesi istedi cok kafam karıştı ne yapim yardim edin. bu da yüksek cikarsa dedim diyet yapicaz.dedi cok tehlikeliyse insülin e basliycaz dedi
aminn canım valla ende annemi şimdi daha iyi anlıyorumSaglikla alalim bebislerimizi kucagimiza insallah anne olmak hi kokay degilmis canim
güle güle kullan canım...Haftasonu alışverişimiz
evet cnm olabilir genelde derler saçtan ötürü olur diye.ben de bi bulantı yok şu an ama arkadaştan biliyorum ilk aylarda bulantısı olmadığı halde bu aylarda olmustu biraz.Haftasonu annemdeydim, onun hamileliği çok kötü geçmiş, nerdeyse 9 ay kusmusonun zamaninda da bebek 6-7 aylık olunca saclanir o yüzden mide yanması bulantı okur derlermiş, internette alakası yok hurafe diyor ama ben eskilerin çoğu dediği seyeitimat ediyorum ne yalan soyleyim:)
Gecmk bilmedi bgn cok kotu migdem Allah Allah ya uzun zmandir olmamisti byleaminn canım valla ende annemi şimdi daha iyi anlıyorum
benımde mıdem kalktı ya dun bulantılarmı baslıcak acaba sonlardabenim mide bulantılarım başladı yinee
benimde 2 3 aydır olmamıştı şimdi çok kötüyüm bugün benimde çok zor geçiyorGecmk bilmedi bgn cok kotu migdem Allah Allah ya uzun zmandir olmamisti byle
Kizlar Günaydın. Seker yüklemesi yaptirmistim sinir 140 ken benim 165 çıkmış. Simdi 100 mg lik seker yuklemesi istedi cok kafam karıştı ne yapim yardim edin. bu da yüksek cikarsa dedim diyet yapicaz.dedi cok tehlikeliyse insülin e basliycaz dedi
son zamanlarda başlıcak diyolardı da çok erken başladı yaabenımde mıdem kalktı ya dun bulantılarmı baslıcak acaba sonlarda
Merhaba kizlaar, nasilsiniz? Emzirmeyi falan konusmussunuz hepsini acamadim ama birazini okudum, en büyük korkum göğüs yaralari, bu ara herkes şikayetçi, inşallah bizler yasamayiz, bazi arkadaşlar gibi bende bazen altima kaciriyorum 30 a girdik bugün, ama bi hafta ondeyiz haftamizdan, bu haftalarda normal mi ki acaba, 10 gün sonra kontrolumuz var doktorumuza soracagim heyecandan unutmazsam tabi
bnmde en cok korktugum sey cok hassasım goğus konusunda kremi aldık bakalm son 1 ay kullanmya baslicaz insallah yara olmazMerhaba kizlaar, nasilsiniz? Emzirmeyi falan konusmussunuz hepsini acamadim ama birazini okudum, en büyük korkum göğüs yaralari, bu ara herkes şikayetçi, inşallah bizler yasamayiz, bazi arkadaşlar gibi bende bazen altima kaciriyorum 30 a girdik bugün, ama bi hafta ondeyiz haftamizdan, bu haftalarda normal mi ki acaba, 10 gün sonra kontrolumuz var doktorumuza soracagim heyecandan unutmazsam tabi
günaydın kızlar emzirme konusu konusulmus benim göğsümde kitleler var hamilelikle birlikte iyice büyüdüler bilgisi olan varmı bu kitleler emzirmeye engel mi ? bazı yerlerde süt kanallarını tıkadıgı için o göğüsten süt gelmediğini yazmıslar bazı sitelerdede hiç etkilemeyeceğini söylemişler.safakmeley göğsünden iki kere ameliyat oldugunu yazmssın kitle ameliyatımıydı ?
Bende krem kullanmayi düşünüyorum ama bi arkadasima doktor 35. Haftadan önce bisey yapma göğüs uclarini uyarirsin o da doğumu tetikler demiş kararsiz kaldim, acaba siringa gibi biseyle zeytinyagi falan mi damkatsam diyorum elimifalan surmeden="Yagmur eslempost: 39713952, member: 624984"]inşaAllah yaşamayız, bende ondan korkuyorum; o yüzden önceden kreme başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?