2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
İnşallah atlatırsın diyetle cnm, moralini bozma, son aylar az kaldı Allah'ın izniyle. İlaçta kullanman gerekse umarım geçici birr durumdur. Herşeyden önemlisi sağlığımız

Ben yaptırdım çok oldu yaptıralı.
Çok geçmiş olsun umarım atlatırsın.

Kızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuş Bebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım

canım aynı sorunu bende yaşadım beni de diyetisyene gönderdi 125 tl o gün diyetisyene verdik bana abuk sabuk diyet listesi verdi hamile olup tüketmem gerekenler yoktu mesela sabahları kahvaltı da ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri süt içiyorum bana kesinlikle içmeyeceksin dedi kaldım yatarken meyveyi tek yemeyecekmişim onu sütle veya yoğurtla yiyecekmişim ara öğünde tost dedi tost benim için ne kadar faydalı allah aşkına bende sonra dahiliyeye gidin o da bir baksın test yapsın falan deyince şartel attı benim birşey demeden çıktık dedim pinpon topu zannetti beni bunlar o oraya öbürü başka yere yönlendirdi durdu bende gitmedim şurda 2 ay kalmış beni insüline başlatırsa ben birdaha öbür boyu insülin kullanmak zorunda kalacağım keşke yaptırmasaydım sinirden daha çok hasta ettiler beni...
önümüzdeki hafta kontrol var doktorum sorarsa terslemeyi bile düşünüyorum hamileleri sömürüyorlar diye eskiden şeker yüklemesi mi vardı ya ,Allahım kısmet ederse bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım inşallah sen 7 ay önlem aldırtma son ay da önlem aldırt saçmalıktan başka birşey değil

canım maşallah sübhanallah Allahım esirgesin korusun.. nasıl besledin bebişini banada söyleee bizim erken doğum riskimiz olduğu için nekadar kilolu olursa o kadar karrr help meeee

Maşallah sübhanallah senin beniş 2 kg olmuş annesi kist için de öok sevindim canım Üzüldük ettik ama geçti işte çok şükür bir daha yaşatmasın Allah. Toplamda kaç kilo almışsın ki ya benim doktor beni kesecek

Maşallah kuzucum acaba ilk doğum haberi senden mi gelecek kistin gitmesine çok sevindim dualar kabul oldu şükür

maşallah maşallah tontise darısı basımıza neyle besledin kızzz

selam hanımlar bu hafta kısmet olurça çalışabilir raporu alıcam belim çok ağrıyor artık ne kadar çalışabilirim bilmem ama artık gittiği yere kadar gidecek kısmet olursa

bende p.tesi alacagım canım inşaAllah. Dayanabileceğim kadar dayanacagım artık

maşaAllahhh kuzuya

Sorun degil canim tamam bende bir inceleyeyim tesekkurler

bende ıste ne yapıcagımı sasırdım doğru bu gıttıgım ozel degıl aslında oyuzden para tuzağı olarak düşünmüyorum ama zararlı dıyorlar muhtemelen banada senn gıbı dıyet verecek yaptırmassam devlet burası nıye yaptırmadın dıycek kafayı yıycem. İş yerındekılerde surat 5 karış ızın alıyorum sureklı anlıycagn kafam cok doldu. Sen nereye gıdıyordun doktora

Masallah tosuncuga kocaman olmus annesi

Cati genislerken agri olurmu benim inanilmaz agrim oluyor catilarimda endiseleniyorum biraz

kızlar şu keçeden isim yazılı kapı süsleri çok hoşuma gidiyor.internetten sipariş veren var mı gvenilir memnun kaldığınız bi site var mı acaba???
Benim iş yerindeki el sanatları öğretmeni yapıyor, beğendiğin modeli gönder istersen fiyat sorayım, salı çarşamba cuma günleri geliyor bize :) Ben ona yaptıracağım :)

Evetkitle ameliyatı hem de baya büyük boyutlarda, korkma sakın ben 2 ameliyat olduğum için tedirginim, ama tontiş doktor amcamız, emzirince bunların hepsi küçülecek hatta kaybolacak dedi, içim rahat o yüzden :)

Ben de baktırmadım, baktırmayacağım da bi de ona stres olamam :):) Yukarda da yaptım açıklama zaten korkulacak bir durum yok demişti doktor amcamız :) Bu arada sadece biz değil herkes için geçerli doğum kontrol hapı çok zararlı!! yaşımız itibariyle zaten mamagrofiye giremeyiz, ultrason ideal :)

Maşallah 41 kere :):) Çok sevindim hadi gözün aydın, bi yük kalktı omzundan, 2 kiloluk bebeişin var ay ne heyecanlııı :)

Bide benim sipa bu ara kasigima doğru çok vuruyor kızlar bu haftada normal mi acaba,öyle yaptigin zaman bazen asagi iğne batiyr gibi oluyor, her zaman değil ama
Pozisyonundan kaynaklaniyordur canim benimde oluyor bazen ayaklar asagidayken hep hareket kasiklarimda donunce bas asagi yukarlarda hissediyorum

Sanirim agirlastikca oluyor canim yoruluncada artiyor

Bende bugün adet ağrısı gibi bir ağrı var, benzerini yaşayan oldu mu? panik yapıp hemen doktorumu aramak istemiyorum...kızımın hareketleri normal görünüyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…