İnşallah atlatırsın diyetle cnm, moralini bozma, son aylar az kaldı Allah'ın izniyle. İlaçta kullanman gerekse umarım geçici birr durumdur. Herşeyden önemlisi sağlığımızben aslında cokda kılo almadım bebısımde 1 kilo suan ıyıyız yanı ama seker zaten vvardı bende normal ılacımı kullanıyorum. ınsallah dedıgın gıbı dıyetle atlatırız umarım
sizde arasıtırn eger normalse yaptırmayın her kafadan bır ses çıkıyor cunku
Ben yaptırdım çok oldu yaptıralı.ben aslında cokda kılo almadım bebısımde 1 kilo suan ıyıyız yanı ama seker zaten vvardı bende normal ılacımı kullanıyorum. ınsallah dedıgın gıbı dıyetle atlatırız umarım
sizde arasıtırn eger normalse yaptırmayın her kafadan bır ses çıkıyor cunku
Kizlar Günaydın. Seker yüklemesi yaptirmistim sinir 140 ken benim 165 çıkmış. Simdi 100 mg lik seker yuklemesi istedi cok kafam karıştı ne yapim yardim edin. bu da yüksek cikarsa dedim diyet yapicaz.dedi cok tehlikeliyse insülin e basliycaz dedi
Kızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuşBebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım
Maşallah sübhanallah senin beniş 2 kg olmuş annesiKızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuşBebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım
Maşallah kuzucum acaba ilk doğum haberi senden mi gelecek kistin gitmesine çok sevindim dualar kabul oldu şükürKızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuşBebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım
maşallah maşallah tontise darısı basımıza neyle besledin kızzzKızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuşBebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım
selam hanımlar bu hafta kısmet olurça çalışabilir raporu alıcam belim çok ağrıyor artık ne kadar çalışabilirim bilmem ama artık gittiği yere kadar gidecek kısmet olursa
Kızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuşBebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım
Sorun degil canim tamam bende bir inceleyeyim tesekkurlerkusura bakma canım geç gördüm yazdığını .
hastane süslemem bilgen yılmaz organızasyondakiler gibi olacak . sizede fikir vermesi için bakabilirsiniz çok güzel şeyler var.
çikolataları melodi çıkolata olcak. üzerlerinde de pleksi aynadan ayıcık figürü olacak.
canım aynı sorunu bende yaşadım beni de diyetisyene gönderdi 125 tl o gün diyetisyene verdik bana abuk sabuk diyet listesi verdi hamile olup tüketmem gerekenler yoktu mesela sabahları kahvaltı da ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri süt içiyorum bana kesinlikle içmeyeceksin dedi kaldım yatarken meyveyi tek yemeyecekmişim onu sütle veya yoğurtla yiyecekmişim ara öğünde tost dedi tost benim için ne kadar faydalı allah aşkına bende sonra dahiliyeye gidin o da bir baksın test yapsın falan deyince şartel attı benim birşey demeden çıktık dedim pinpon topu zannetti beni bunlar o oraya öbürü başka yere yönlendirdi durdu bende gitmedim şurda 2 ay kalmış beni insüline başlatırsa ben birdaha öbür boyu insülin kullanmak zorunda kalacağım keşke yaptırmasaydım sinirden daha çok hasta ettiler beni...
önümüzdeki hafta kontrol var doktorum sorarsa terslemeyi bile düşünüyorum hamileleri sömürüyorlar diye eskiden şeker yüklemesi mi vardı ya ,Allahım kısmet ederse bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım inşallah sen 7 ay önlem aldırtma son ay da önlem aldırt saçmalıktan başka birşey değil
Masallah tosuncuga kocaman olmus annesiKızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuşBebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım
Cati genislerken agri olurmu benim inanilmaz agrim oluyor catilarimda endiseleniyorum biraz@esra51 canım nasıl bir ağrı tam bilmiyorum ama ben sırtta yaşadım ve doktor hiç umursamadı bile çok normal dedi. Kasık sancısıyla doğumla ikgili değildir korkma. Üşütmüşsündür ayakların soğuk almıştır ya da rahmin çatın genişliyordur.
Benim iş yerindeki el sanatları öğretmeni yapıyor, beğendiğin modeli gönder istersen fiyat sorayım, salı çarşamba cuma günleri geliyor bize :) Ben ona yaptıracağım :)kızlar şu keçeden isim yazılı kapı süsleri çok hoşuma gidiyor.internetten sipariş veren var mı gvenilir memnun kaldığınız bi site var mı acaba???
Evetkitle ameliyatı hem de baya büyük boyutlarda, korkma sakın ben 2 ameliyat olduğum için tedirginim, ama tontiş doktor amcamız, emzirince bunların hepsi küçülecek hatta kaybolacak dedi, içim rahat o yüzden :)günaydın kızlar emzirme konusu konusulmus benim göğsümde kitleler var hamilelikle birlikte iyice büyüdüler bilgisi olan varmı bu kitleler emzirmeye engel mi ? bazı yerlerde süt kanallarını tıkadıgı için o göğüsten süt gelmediğini yazmıslar bazı sitelerdede hiç etkilemeyeceğini söylemişler.safakmeley göğsünden iki kere ameliyat oldugunu yazmssın kitle ameliyatımıydı ?
Ben de baktırmadım, baktırmayacağım da bi de ona stres olamam :):) Yukarda da yaptım açıklama zaten korkulacak bir durum yok demişti doktor amcamız :) Bu arada sadece biz değil herkes için geçerli doğum kontrol hapı çok zararlı!! yaşımız itibariyle zaten mamagrofiye giremeyiz, ultrason ideal :)canım benim göğsümde de kitle var, hamile kalmadan renkli ulrtasona girmiştim, şu anki büyüklüğü hamile kalmama veya alma boyutunda olmadığını sölemişti neyseki iyi huyluymuş ayrıca doktora emzirmeme engel olur mu diye sorduğumda hayır süt kanallarına yakın değil demişti, peki sen hamileyken baktırdınmı hiç?ben düşünmedim açıkçası baktırmayı sen şimdi yeşil ışık yaktın bende.netten okuduğum başka bir şey ise göğsünde kitle olanlar doğum kontrol hapları kullanmamaları, kitlelerin büyümesini tetikliyormuş, bir de göğsünde kitle olanlar hiçbir zaman memografiye girmemeleridir, renkli ulrtrasonla baktırmalılar.
Maşallah 41 kere :):) Çok sevindim hadi gözün aydın, bi yük kalktı omzundan, 2 kiloluk bebeişin var ay ne heyecanlııı :)Kızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuşBebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım
Pozisyonundan kaynaklaniyordur canim benimde oluyor bazen ayaklar asagidayken hep hareket kasiklarimda donunce bas asagi yukarlarda hissediyorumBide benim sipa bu ara kasigima doğru çok vuruyor kızlar bu haftada normal mi acaba,öyle yaptigin zaman bazen asagi iğne batiyr gibi oluyor, her zaman değil ama
Sanirim agirlastikca oluyor canim yoruluncada artiyorkızlar benim sırtımdan ziyade sağ kürek kemiğim alt kısmında belli bi nokta ağrıyor.uzun süre ayakta durunca uzun oturunca falan orası ağrımaya başlıyor.tüm sırt değil yani.sinir oluyorum o kısmı kesip atasım geliyor :) sizde de var mı böyle bişey.
Gule gule kullanin canim yesili gayet gyzel tatli hir yesilHaftasonu alışverişimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?