- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
çok geçmiş olsun ...benimkilerde büyüyünce ameliyat edecekti..tontiş doktor amcana güveniyoruz :) inşallah bebekler yeniler tüm vücudumuzuda kitle falan kalmaz...
haber bekliyorum ozamaninşallahhhhhhhh ,nasip olursa 6 ay su bile vermeyi düşünmüyorum ...
kızlar benım göğüs kemiğimde ağrı değilde göğsümün altında gıdıklanma hissediyorum sizdede oluyor mu?
0 var canım. o prematüre için sanırımevet cnm 1 beden primada daha kücügüde olmaz ztn snrm
durdurmuyor zaten canım biraz uzanıp kalkıp devam ediyorum.oturus bozuklugum da var ondan da oluyor heralde.dik oturamıyorm.Cok sabit dikilme ayakta canim benim ozaman siddetleniyor dinlendirerek yap yapacagini
Bende 1 numara aalayalkarar verdim ilkpaketimizi ins sonrasinida kullaninca anlariz zatenevet cnm 1 dediğimiz yenidoğan olarak geçiyor ztn yani 2bucuk la 5 kilo arası olur diyor e max. 3- 3bucuk kilo dogck ztn cocuk ben 2 paketini 1 beden aldım.
durdurmuyor zaten canım biraz uzanıp kalkıp devam ediyorum.oturus bozuklugum da var ondan da oluyor heralde.dik oturamıyorm.
aynı tarif ettiğin yer bende de canım.. birebir yani..benim bazen tv izlerken bile ağrımaya başlıyor eşime masaj yaptırıyorum anc öyle geçiyor..kızlar benim sırtımdan ziyade sağ kürek kemiğim alt kısmında belli bi nokta ağrıyor.uzun süre ayakta durunca uzun oturunca falan orası ağrımaya başlıyor.tüm sırt değil yani.sinir oluyorum o kısmı kesip atasım geliyor :) sizde de var mı böyle bişey.
canım uzamanlığı sezaryen olduğu için oda sezaryeni destekliyor..doktroum normalde çok iyi her anlamda beni çok rahatlattı hamileleiğim boyunca ama doğum konusunda anlaşamadıkcanım operatörlerle ne ilgisi var sezeryanın anlayamadım?neden öle bir kanı var ya da nerden geliyor?
sizinki daha farklıymıs benimki bildiğin gıdıklanma tam göğsümün altında bişe hareket ediyor sanki yatarken daha cok hissediyorum ..bende dırek acı var ılk gunlerde ınanılmaz hassastı aynı oyle oldu ucu durduk yerde temas edilmeden acıyor mesela
bncede cnm ztn ilk hafta göbeği anca düşücek büyük almanın bi mantıgı yok bide ilk dogdugunda gunde 7-8 defa alt değiştryrsn diyolar 80li bi paket anca 10-15 gün gider.Bende 1 numara aalayalkarar verdim ilkpaketimizi ins sonrasinida kullaninca anlariz zaten
sizinki daha farklıymıs benimki bildiğin gıdıklanma tam göğsümün altında bişe hareket ediyor sanki yatarken daha cok hissediyorum ..
Oy oy oy İyyy bin kere maşallah kuzuma ne güzel bakmissin annesi sana da maşallahKızlar kontrolden çıktık mınnosumu gordum kıstık yapı tamamiyle kaybolmuşBebk 2 hafta ılerideymiş maşaAllah boyumuz 44 cm kilo 1980 gr masaAllah diyin tosunuma ama doktorumuz yediklerine dikkat et dedi 5 kilo almışım
kızlar neskafe içeyımmı ya ayda yılda bı
ben normal devam ediyorum çok şükür şimdilik, çoraplarımı da zorlanarak da olsa giyiyorum. Allah yardımcımız olsun.Canım dikkat edicem ama duş teknesi büyüktü dğşğcektim sabah namazı için kalktığımda uyku sersemi oldum
canım artık yere oturmaya başladım oturduğum yerden secde yapıyorum sizler nspıyorsunuz nasıl yapıyorsunuz @tuubaa60
kızlar neskafe içeyımmı ya ayda yılda bı
Ben geçen hafta gitmiştim canım doktora, normal dedi, sol taraf olunca ben tedirgin olmuştum biraz, kaburgaları genisliyormus yer açılıyormus bebise:) rahim de büyüyormus yukarı çıkıyormus ondan dolayı olur dedililalila asosyalmedya kızlar yardım...aynı acıdan ben de muzdaribim. .Ağrı değil acı. .tam sol gogsumun altı. .ortası. .hatta batisio bazen. .nedenmis peki.ben daha doktora soramadim da.cumartesi kontrol var o zaman sorcam..nasıl acıyor anlatamam
canım 34 diil 38.haftaya kadar hatta doğum sırasında bile dönen var.34. haftada dönememiş sezeryana alcaz derse başka doktora da git bence.merhaba kızlar inşallah bende 3 mayısda doğum yapıcam bu hafta kontrolüm wardı dr daha bebk dönmeye başlamamış böyle giderse sezaryen dedi... bende normal doğum yapmak istiyorum biraz endişelendim haliyle aslında 34. hafatya kadar dönüyomuş bebekler galiba ama sizlerde durum nasıl doktorlarınız bu konuda herhangi bişey söyledi mi acaba?
normal canım benim doktorum uyarmıştı zaten göğsünün altındaki kaburgaların acıyacak artık diye.lilalila asosyalmedya kızlar yardım...aynı acıdan ben de muzdaribim. .Ağrı değil acı. .tam sol gogsumun altı. .ortası. .hatta batisio bazen. .nedenmis peki.ben daha doktora soramadim da.cumartesi kontrol var o zaman sorcam..nasıl acıyor anlatamam
yapcak bişey yok.dik oturmaya zorluyorum bi süre sonra hafif kamburlaşıyorum.sen dik oturabiliyor musun.durus bozuklugun varsa canim agirlik bindikce agri cekiceksin malesef
ben de eşime masaj yaptırıyorum yada uzanıyorum.tek bi noktada olması kötü ya oraya saplanıp kalıyor.aynı tarif ettiğin yer bende de canım.. birebir yani..benim bazen tv izlerken bile ağrımaya başlıyor eşime masaj yaptırıyorum anc öyle geçiyor..
Aynen ya yiyesi geliyo insanın :) Ne güzel bi mucize, Allah olmayıp da isteyen herkese tatırsın bu güzel duyguyu. Bize de sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah :)kızlar oturuyorum tam gogsumun altında vurup duruyo elımı koydum avcumun ıcınde sankı ya elı ya ayagı yaaa. yerım onuuu yerımm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?