2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
iç cnm ne olcakkı nescafeden

Tek tük icsen bir zarari olmaz canim
Bende arada türk kahvesi yapiyorum
Dayanamiyorum napiyim
Ya bende icecektim bi arkadas zehir iciyomusum gibi tepki verdi korktum
Aynen ya yiyesi geliyo insanın :) Ne güzel bi mucize, Allah olmayıp da isteyen herkese tatırsın bu güzel duyguyu. Bize de sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin inşallah :)
Amin canım insallahhhh

Açıklamayı yapmışsın kendin zaten :):) Bu haftadan ona karar veremez normal şartlarda, doğum olacağı gün bile dönen bebekler var, bebeğin keyfine karışmasın, bence normal istiyorsanız ve sağlık koşulları buna elveriyorsa diretin, hasta hakları denen bir şey var :)

kızlar oturuyorum tam gogsumun altında vurup duruyo elımı koydum avcumun ıcınde sankı ya elı ya ayagı yaaa. yerım onuuu yerımm :)

kızlar neskafe içeyımmı ya ayda yılda bı
Elini ayağını yerim ben onun yaramaz :):) Güzelim ben abartmamak koşuluyla içiyorum latte alabilirsin bol sütlü 3 ü 1 aradan daha iyidir, canın çektikçe ondan içersin :)

Amin canım insallahhhh
valla cnm ben nerdeyse her gun bır fıncan turk kahvesı ıcıyorum nescafeyıde normal zamanımda bıle seven bır ınsan deılım su ana kdr bır kere ıctım ama sevsem ıcerım hıc dusunmem az oldugu surece sıkıntı yok arastır bak netten bnm dr da demıstı cayı gunde 3 bardak fln kahveyıde bır fıncan ıcebılırısn dıye ki sen cok nadır ıcıyorsun anladıgım kadarıyla rahat ol

Saol canimm

Türk kahvesi arada bi içiyorum. Caydan vazgecemiyorum. :)

Amin canım insallahhhh
bişey olmaz canım iç .ben kokoreç de yedim her kahvaltıda çay da içtim.o kadar titizlenmeye gerek yok bence.bazı seylerı sık yiyip içmek zararlı arada bir den bişey olmaz.bi nescafe ne kadar zarar verebilir bebeğe sanki.

deryaizm canım millet neler neler yiyo içiyor bukadar detaya girme millet sigara bile içiyor hiç öle kahve içip bişi olan duymadım kahvenin tiryakisi olan insanlar napsın

Cabaliyorum canim diknkalmaya ama karnim catlicak gibi oluyor bu seferde geriliyor az ksldi ins biraz daha sabretmemiz gerekicek

Tmm canim rrken dogumdan korkuyotum bukadar agri olunca
Bu aralar hepimizi sardı canım erken doğum. Üzerine çok konuştuk risk falan hepimizin beynine yerleşti ama bak herkeste aynı şikayetler korkmamıza gerek yok :)

kızlar ben doğum ıznıne 23 nde cıkıcam sabredemiyorum artık. izin ıstedıkce suratlarınıda cekemıyorum. 1 hafta daha dayansammı yoksa sallayıp saglıgımamı baksam

selam arkadaşlar, herkes rutin sıkıntılar dışında ıyı bebişler de hareket halinde sanırım ne güzel. inşallah içimizde de durabildikleri surece uzun dururlar da sağlıkla kucağımıza alırız.

ben size fotoğraf olayı konusunda ne dusundugunuzu sormak istiyorum. araştıranlar varsa fıyatları nasıl? içeriğinde neler var??? vs.
özellikle Ankarada olan arkadaşlar :))

Bu aralar hepimizi sardı canım erken doğum. Üzerine çok konuştuk risk falan hepimizin beynine yerleşti ama bak herkeste aynı şikayetler korkmamıza gerek yok :)
Benim plasenta altta oldugu ivin zaten oyle bir riskim var dr her gittigimde uyariyor hala igneye devam ediyorum canim agrida olinca beni korkuttu

kızlar ben doğum ıznıne 23 nde cıkıcam sabredemiyorum artık. izin ıstedıkce suratlarınıda cekemıyorum. 1 hafta daha dayansammı yoksa sallayıp saglıgımamı baksam
Benimle aynı doğum zamanin canım on ikisinde randevum var .Ben isticem artık. Çalışmak zor değilde uzanamamak zor.oturur pozisyon belim agrio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…