2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar acayip.nefesim daralıyor sanki nefesim yetmiyor bogulacak gibi oluyorum var mi benim.gibi olan :(

cancazlarım bişi sorcam bu "birissine" den pijama alanlar nasıl bana çok uyduruk gibi geldide bir fikir alabilir miyim* :)

cancazlarım bişi sorcam bu "birissine" den pijama alanlar nasıl bana çok uyduruk gibi geldide bir fikir alabilir miyim* :)
Cnım çok basit görünenlerde var onlar daha da uygun zaten ki resimlerde de belli ediyorlar,ben iki takım aldım,gayet hoşuma gitti %100 pamuk penyesi de vücudu sarışı da hoşuma gitti..istersen bi getirt beğenmezsen iade edersin..

Kontrole giden ve güzel haberlerle dönenler,gözünüzaydın :) kocaman olmuş artık yavrucaklar sağlıcakla gelsinler inş..Bizim de yarın kontrolümüz var inş,bizde güzel haberlerle döneriz..buarada namaz mevzusu olmuş bende neredeyse 3.aydan bu yana tabureye oturarak kılıyorum mecbur kalmadıkça,kasıklarıma ve karnıma çok baskı oluyor çünkü ki ben otururken kıldığımda dahi secde ederken oğluşum arada tepikliyor,yerde hem rahat edemiyorum hem de içim bebişimden yana rahat etmiyor,Allahım kabul etsin durumumuz malum niyetimiz de belli..

Kontrole giden ve güzel haberlerle dönenler,gözünüzaydın :) kocaman olmuş artık yavrucaklar sağlıcakla gelsinler inş..Bizim de yarın kontrolümüz var inş,bizde güzel haberlerle döneriz..buarada namaz mevzusu olmuş bende neredeyse 3.aydan bu yana tabureye oturarak kılıyorum mecbur kalmadıkça,kasıklarıma ve karnıma çok baskı oluyor çünkü ki ben otururken kıldığımda dahi secde ederken oğluşum arada tepikliyor,yerde hem rahat edemiyorum hem de içim bebişimden yana rahat etmiyor,Allahım kabul etsin durumumuz malum niyetimiz de belli..
Hayırlı haberlerle gel inşaAllah

Cnım çok basit görünenlerde var onlar daha da uygun zaten ki resimlerde de belli ediyorlar,ben iki takım aldım,gayet hoşuma gitti %100 pamuk penyesi de vücudu sarışı da hoşuma gitti..istersen bi getirt beğenmezsen iade edersin..
teşekkür ederim cevabın için kaç tl lik aldın sen 3lü takım var onlardan aldın mı ?

İyi akşamlar kızlar napıxosunz nasilsınız ben çok kótüyüm dişim aırıyo kaç gündüs artık çıldırcam ağrıdan duramıyorum vasmı önerinız nolur yardım edın :(
Bilirim canım o ağrıyı bende az çekmedim karanfil koyuyordum dişimin arasına bazen de minoset içiyordum caresiz kaliyordum çoğu zaman sabaha kadar ağladığımi bilirim Rabbim şifa versin :-(

ya kızlar ağda işini nasıl yapıyosunuz..ben bu ay artık hiç yapamam..
göbek iyice çıktı..kuaför de yapmakta pek işime gelmiyo dinen oluru yok..
Küçük el aynası karşısında yapıyorum. Kuaför ben de sevmiyorum.

İyi akşamlar kızlar napıxosunz nasilsınız ben çok kótüyüm dişim aırıyo kaç gündüs artık çıldırcam ağrıdan duramıyorum vasmı önerinız nolur yardım edın :KK43:

Iyi akşamlar canım çok geçmiş olsın bence görün bir doktora. Tedavi edebilirler riskli aylarda değiliz.

Kizlar acayip.nefesim daralıyor sanki nefesim yetmiyor bogulacak gibi oluyorum var mi benim.gibi olan :KK43:
Canım çok geçmiş olsun tansiyon falan olabilir mi :(

Hayırlı haberlerle gel canım ya çok heyecanlı :)))

canım kahvaltıda 2-3 zeytin yerdim ama bu dediğini yapıcam zeytin miktarını artırıcam. bir dahaki randevuda dr umu bende şaşırtayımmm :)
kac gun gerıden gelıyor kı bebıs ? benım suan 2 gun gerıden gelıyor doktor sadece mınyon olur bu dedı onemlı olan 10 gun falan ara acılmamas dedı.Bı de benım afp degerım yuksek cıktıgı ıcın gerıden gelme olayı var.Dıger forumda 3-4 arkadasın aynı gerıden gelıyordu 1 hafta gıbı gelısım onlara yazmıstım canım nesguıklı sut ıcmelernı hepsının 1 ay ıcnde gelısımı ırelı gıttı bol bol dua ettıler bana:-)Sen de denesen her aksam nesquıklı sut,zeytın ve sabah kahvaltısında pekmez yemeyı canım.

Dolgu olamaz canım çürümüş gebelikte oldu önceden bhde bu dismle hep yemek yerdim :KK43: gtsem kesin çeker dr. Korkuyorum :KK43:
Yinede
Dolgu olamaz canım çürümüş gebelikte oldu önceden bhde bu dismle hep yemek yerdim :KK43: gtsem kesin çeker dr. Korkuyorum :KK43:
Yinede goster derim canim en dogrusu bu olur zaten hekim uygun olmayan nirseyi uygulamaz coxumu varsada bosuna agri cekmezsin

Bilirim canım o ağrıyı bende az çekmedim karanfil koyuyordum dişimin arasına bazen de minoset içiyordum caresiz kaliyordum çoğu zaman sabaha kadar ağladığımi bilirim Rabbim şifa versin :-(
Amin canım Allah razı olsun bende çıldırcak gibı oldum acaba buna dayanamıyosam doğum sancısinda napıcam Allah hepimizin yardımcışı olsun :(

Küçük el aynası karşısında yapıyorum. Kuaför ben de sevmiyorum.

Iyi akşamlar canım çok geçmiş olsın bence görün bir doktora. Tedavi edebilirler riskli aylarda değiliz.

Canım çok geçmiş olsun tansiyon falan olabilir mi :(
Saol tatlım bakalım gece yine uyutmazsa dr.a gidicem zaten xarın kontrolüm var nrdan dişciye geçerim olmazsa

Back
X