Ayni seyi sorgulayip duruyorum bundan sonra cok zor napcazya kızlar ağda işini nasıl yapıyosunuz..ben bu ay artık hiç yapamam..
göbek iyice çıktı..kuaför de yapmakta pek işime gelmiyo dinen oluru yok..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni seyi sorgulayip duruyorum bundan sonra cok zor napcazya kızlar ağda işini nasıl yapıyosunuz..ben bu ay artık hiç yapamam..
:)) meraktandir..benimkilerde hic gelmediler evim yandi orali bile olmadilarŞaşırdım canım . Kız hamile kaldigimdan bu yana hiç gelmediler :) bebeğin ne eksiği varmış ona bakacakmis pehhhhhh :)
Rica ederim canım güle güle kullan inş :)yussem cim öncelikle sana çok tesekkur ederim o pijama sitesi için bende aldım bugün elime ulaştı harika ,çok beğendim ve çok uyguna geldi kumaşı da çok gzl almak isteyenlere tavsiye edilir birisine.com
Tamam canım teşekkürler öldvrüyo resmen bu ağrıGeçmiş olsun canım, tuzlu su ile gargara yapmayı dene istersen, hem uyuşturur hem de dezenfektan etkisi var. Çok gıcık bi ağrı malesef![]()
Tesekkürler inşaAllah geçer deniyim bende10 adet kadar karanfili bi cezbenin içinde demleyip gargara yaparsanız fayda ediyor :) denenmiştir
Cnım çok basit görünenlerde var onlar daha da uygun zaten ki resimlerde de belli ediyorlar,ben iki takım aldım,gayet hoşuma gitti %100 pamuk penyesi de vücudu sarışı da hoşuma gitti..istersen bi getirt beğenmezsen iade edersin..cancazlarım bişi sorcam bu "birissine" den pijama alanlar nasıl bana çok uyduruk gibi geldide bir fikir alabilir miyim* :)
Dolgu olamaz canım çürümüş gebelikte oldu önceden bhde bu dismle hep yemek yerdimCanim goster bi dishekimine anestezi yapmadan dolgu olur belki
Hayırlı haberlerle gel inşaAllahKontrole giden ve güzel haberlerle dönenler,gözünüzaydın :) kocaman olmuş artık yavrucaklar sağlıcakla gelsinler inş..Bizim de yarın kontrolümüz var inş,bizde güzel haberlerle döneriz..buarada namaz mevzusu olmuş bende neredeyse 3.aydan bu yana tabureye oturarak kılıyorum mecbur kalmadıkça,kasıklarıma ve karnıma çok baskı oluyor çünkü ki ben otururken kıldığımda dahi secde ederken oğluşum arada tepikliyor,yerde hem rahat edemiyorum hem de içim bebişimden yana rahat etmiyor,Allahım kabul etsin durumumuz malum niyetimiz de belli..
teşekkür ederim cevabın için kaç tl lik aldın sen 3lü takım var onlardan aldın mı ?Cnım çok basit görünenlerde var onlar daha da uygun zaten ki resimlerde de belli ediyorlar,ben iki takım aldım,gayet hoşuma gitti %100 pamuk penyesi de vücudu sarışı da hoşuma gitti..istersen bi getirt beğenmezsen iade edersin..
Bilirim canım o ağrıyı bende az çekmedim karanfil koyuyordum dişimin arasına bazen de minoset içiyordum caresiz kaliyordum çoğu zaman sabaha kadar ağladığımi bilirim Rabbim şifa versin :-(İyi akşamlar kızlar napıxosunz nasilsınız ben çok kótüyüm dişim aırıyo kaç gündüs artık çıldırcam ağrıdan duramıyorum vasmı önerinız nolur yardım edın![]()
Küçük el aynası karşısında yapıyorum. Kuaför ben de sevmiyorum.ya kızlar ağda işini nasıl yapıyosunuz..ben bu ay artık hiç yapamam..
İyi akşamlar kızlar napıxosunz nasilsınız ben çok kótüyüm dişim aırıyo kaç gündüs artık çıldırcam ağrıdan duramıyorum vasmı önerinız nolur yardım edın![]()
Canım çok geçmiş olsun tansiyon falan olabilir miKizlar acayip.nefesim daralıyor sanki nefesim yetmiyor bogulacak gibi oluyorum var mi benim.gibi olan![]()
Hayırlı haberlerle gel canım ya çok heyecanlı :)))Kontrole giden ve güzel haberlerle dönenler,gözünüzaydın :) kocaman olmuş artık yavrucaklar sağlıcakla gelsinler inş..Bizim de yarın kontrolümüz var inş,bizde güzel haberlerle döneriz..buarada namaz mevzusu olmuş bende neredeyse 3.aydan bu yana tabureye oturarak kılıyorum mecbur kalmadıkça,kasıklarıma ve karnıma çok baskı oluyor çünkü ki ben otururken kıldığımda dahi secde ederken oğluşum arada tepikliyor,yerde hem rahat edemiyorum hem de içim bebişimden yana rahat etmiyor,Allahım kabul etsin durumumuz malum niyetimiz de belli..
kac gun gerıden gelıyor kı bebıs ? benım suan 2 gun gerıden gelıyor doktor sadece mınyon olur bu dedı onemlı olan 10 gun falan ara acılmamas dedı.Bı de benım afp degerım yuksek cıktıgı ıcın gerıden gelme olayı var.Dıger forumda 3-4 arkadasın aynı gerıden gelıyordu 1 hafta gıbı gelısım onlara yazmıstım canım nesguıklı sut ıcmelernı hepsının 1 ay ıcnde gelısımı ırelı gıttı bol bol dua ettıler banacanım kahvaltıda 2-3 zeytin yerdim ama bu dediğini yapıcam zeytin miktarını artırıcam. bir dahaki randevuda dr umu bende şaşırtayımmm :)
YinedeDolgu olamaz canım çürümüş gebelikte oldu önceden bhde bu dismle hep yemek yerdimgtsem kesin çeker dr. Korkuyorum
![]()
Yinede goster derim canim en dogrusu bu olur zaten hekim uygun olmayan nirseyi uygulamaz coxumu varsada bosuna agri cekmezsinDolgu olamaz canım çürümüş gebelikte oldu önceden bhde bu dismle hep yemek yerdimgtsem kesin çeker dr. Korkuyorum
![]()
Kizlar acayip.nefesim daralıyor sanki nefesim yetmiyor bogulacak gibi oluyorum var mi benim.gibi olan![]()
Amin canım Allah razı olsun bende çıldırcak gibı oldum acaba buna dayanamıyosam doğum sancısinda napıcam Allah hepimizin yardımcışı olsunBilirim canım o ağrıyı bende az çekmedim karanfil koyuyordum dişimin arasına bazen de minoset içiyordum caresiz kaliyordum çoğu zaman sabaha kadar ağladığımi bilirim Rabbim şifa versin :-(
Saol tatlım bakalım gece yine uyutmazsa dr.a gidicem zaten xarın kontrolüm var nrdan dişciye geçerim olmazsaKüçük el aynası karşısında yapıyorum. Kuaför ben de sevmiyorum.
Iyi akşamlar canım çok geçmiş olsın bence görün bir doktora. Tedavi edebilirler riskli aylarda değiliz.
Canım çok geçmiş olsun tansiyon falan olabilir mi![]()