- 26 Ağustos 2014
- 1.487
- 1.237
- 178
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol bizde senin minnoşu yerizMasallah nasil bir tat ya yerim o yanaklari
canım izin için tam 32. haftanın bitmesi gerekiyor değilmi..? bide öncesinde doktorumuz rapor yazabilirmi şu tarihten itibaren ayrılabilir diye kurumum benden öyle birşey istiyorda ona göre yerime birini bulacaklar..Selam.. 32 hafta icin rapor almaya giden var mi guzel anneler. Ben persembe gitcem. Tam 32 oluyoruz, sonraya aktarmak icin calisabilir raporu alcam ama..
Canim doktorum bana 31+1 de vericek sen de iste verir bencecanım izin için tam 32. haftanın bitmesi gerekiyor değilmi..? bide öncesinde doktorumuz rapor yazabilirmi şu tarihten itibaren ayrılabilir diye kurumum benden öyle birşey istiyorda ona göre yerime birini bulacaklar..
Oyyy maşallah bebeğine canım. Gel beni ye diyorKızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
hmmm benim hesabıma göre normalde 20 martta 32. hafta bitiyor benim 12 martta kontrolüm var ozaman doktor yazabilir yani 20 marttan sonra ayrılabilir diye..Canim doktorum bana 31+1 de vericek sen de iste verir bence
sorma canım bende bugün kendime aynısını sordum ama ayrıntılıda ki doktor yok kalbi delik yok ritm bozuklugu var deyince bende doktora gidip stres olmak istemedim netice de yanlış görmüş ama söylemesi yetti bende kendi doktoruma bile gitmedim sansima o ay doktorum hastaneden ayrılmış bir daha onu bulmaya çalıştım derken gidemedik dün de evham yapinca sabah kalktık gittik iyiki gitmişim ne çok konustum dimi ağzım kulaklarımda çeneme vurduOyyy maşallah bebeğine canım. Gel beni ye diyorkız iki ay nasıl dayandin sahiden insan çatlar
![]()
Nasıl oldun ???? Gittin mi acilebilemedim ki
teşekkürler, vallahi sırtım kopacak gibi zaten yürüyemiyorumda bel fıtıgı sebebiyle bacagımda agrıyor, rabbim yardımcımız olsun
Çok iyi yapmışsınız o da sizi özlemiş bak poz vermiş :):) Yerim ben onun ağzınıı :*Canım herhalde babasına benzeyecek benim burun uzun biraz lazlara benzetirlerçok özlemiştım gerçekten bir esti gidelim dedik iyi ki gitmişiz ağzını açıp kapatıyordu renkli ultrason da babası da videoya aldı
![]()
Maşallah canım kuzuna, iyi yapmışsın insan daha kontrolden gelir gelmez özlüyorKızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
Tesekkur ederis teyzesiSağol bizde senin minnoşu yeriz![]()
torunlarını görmeye geliyolardır.Kızlar kaynanam ve eltim yarın bana gelecekmis hangi dağda kurt olduyse. .
Geçmiş olsun canım, tuzlu su ile gargara yapmayı dene istersen, hem uyuşturur hem de dezenfektan etkisi var. Çok gıcık bi ağrı malesefİyi akşamlar kızlar napıxosunz nasilsınız ben çok kótüyüm dişim aırıyo kaç gündüs artık çıldırcam ağrıdan duramıyorum vasmı önerinız nolur yardım edın![]()
Şaşırdım canım . Kız hamile kaldigimdan bu yana hiç gelmediler :) bebeğin ne eksiği varmış ona bakacakmis pehhhhhh :)torunlarını görmeye geliyolardır...kötü gelin hemen kafan fesatlığa çalışmasın
![]()
10 adet kadar karanfili bi cezbenin içinde demleyip gargara yaparsanız fayda ediyor :) denenmiştirİyi akşamlar kızlar napıxosunz nasilsınız ben çok kótüyüm dişim aırıyo kaç gündüs artık çıldırcam ağrıdan duramıyorum vasmı önerinız nolur yardım edın![]()
Canim goster bi dishekimine anestezi yapmadan dolgu olur belkiİyi akşamlar kızlar napıxosunz nasilsınız ben çok kótüyüm dişim aırıyo kaç gündüs artık çıldırcam ağrıdan duramıyorum vasmı önerinız nolur yardım edın![]()