2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
yussem yussem cim öncelikle sana çok tesekkur ederim o pijama sitesi için bende aldım bugün elime ulaştı harika ,çok beğendim ve çok uyguna geldi kumaşı da çok gzl almak isteyenlere tavsiye edilir birisine.com

Selam.. 32 hafta icin rapor almaya giden var mi guzel anneler. Ben persembe gitcem. Tam 32 oluyoruz, sonraya aktarmak icin calisabilir raporu alcam ama..
canım izin için tam 32. haftanın bitmesi gerekiyor değilmi..? bide öncesinde doktorumuz rapor yazabilirmi şu tarihten itibaren ayrılabilir diye kurumum benden öyle birşey istiyorda ona göre yerime birini bulacaklar..

canım izin için tam 32. haftanın bitmesi gerekiyor değilmi..? bide öncesinde doktorumuz rapor yazabilirmi şu tarihten itibaren ayrılabilir diye kurumum benden öyle birşey istiyorda ona göre yerime birini bulacaklar..
Canim doktorum bana 31+1 de vericek sen de iste verir bence

Kızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
Oyyy maşallah bebeğine canım. Gel beni ye diyor :-) kız iki ay nasıl dayandin sahiden insan çatlar ;)

Canim doktorum bana 31+1 de vericek sen de iste verir bence
hmmm benim hesabıma göre normalde 20 martta 32. hafta bitiyor benim 12 martta kontrolüm var ozaman doktor yazabilir yani 20 marttan sonra ayrılabilir diye..
uyku olayına gelince daha yeni uyanabildim yemeklerden sonra özellikle gözlerimi açamıyorum.:)

image.webp
Bu da bizim ilk lohusa pijamamız. Hastane çantasına başlamaya az kaldı.

Oyyy maşallah bebeğine canım. Gel beni ye diyor :-) kız iki ay nasıl dayandin sahiden insan çatlar ;)
sorma canım bende bugün kendime aynısını sordum ama ayrıntılıda ki doktor yok kalbi delik yok ritm bozuklugu var deyince bende doktora gidip stres olmak istemedim netice de yanlış görmüş ama söylemesi yetti bende kendi doktoruma bile gitmedim sansima o ay doktorum hastaneden ayrılmış bir daha onu bulmaya çalıştım derken gidemedik dün de evham yapinca sabah kalktık gittik iyiki gitmişim ne çok konustum dimi ağzım kulaklarımda çeneme vurdu :-) :-)

bilemedim ki :KK43:

teşekkürler, vallahi sırtım kopacak gibi zaten yürüyemiyorumda bel fıtıgı sebebiyle bacagımda agrıyor, rabbim yardımcımız olsun
Nasıl oldun ???? Gittin mi acile

Canım herhalde babasına benzeyecek benim burun uzun biraz lazlara benzetirler :-) çok özlemiştım gerçekten bir esti gidelim dedik iyi ki gitmişiz ağzını açıp kapatıyordu renkli ultrason da babası da videoya aldı :-)
Çok iyi yapmışsınız o da sizi özlemiş bak poz vermiş :):) Yerim ben onun ağzınıı :*

Kızlar masallah hepiniz iyisiniz Allah bozmasın geçmişi Anca okuyabildim dün çok evham yaptım iki hafta sonra doktora giderim dedim ama dayanamadim sabah hemen bebeği görmeye gittik 40 cm 1550 gr olmusuz çok özlemişim onu nasıl 2 ay sabrettım bilemiyorum babası renkli videosunu çekti çok güzel bir duygu herşey yolunda Allaha şükür tombis yanakları var masallah Eki Görüntüle 1439575
Maşallah canım kuzuna, iyi yapmışsın insan daha kontrolden gelir gelmez özlüyor :(

ya kızlar ağda işini nasıl yapıyosunuz..ben bu ay artık hiç yapamam..
göbek iyice çıktı..kuaför de yapmakta pek işime gelmiyo dinen oluru yok..

İyi akşamlar kızlar napıxosunz nasilsınız ben çok kótüyüm dişim aırıyo kaç gündüs artık çıldırcam ağrıdan duramıyorum vasmı önerinız nolur yardım edın :(

İyi akşamlar kızlar napıxosunz nasilsınız ben çok kótüyüm dişim aırıyo kaç gündüs artık çıldırcam ağrıdan duramıyorum vasmı önerinız nolur yardım edın :KK43:
Geçmiş olsun canım, tuzlu su ile gargara yapmayı dene istersen, hem uyuşturur hem de dezenfektan etkisi var. Çok gıcık bi ağrı malesef :(

Back
X